FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Incurajare pentru jucatori :!:

Padrese07.11.2006 18:47

Tinand cont ca echipa traverseaza in momentul de fata o perioada mai grea va propun ca pe acest topic sa postati incurajari pt baieti.Voi face tot posibilul ca pana duminica mesajele sa ajunga la ei.

Am o rugaminte mare - va rog postati doar incurajari, abtineti-va de la critici, injuraturi sau alte lucruri negative. Va multumesc!

Voi incepe eu:

Hai baieti luptati, castigati, demonstrati ca sunteti cei mai buni, ca sunteti campionii! Nimic nu e pierdut credeti pana la sfarsit si noi vom crede alaturi de voi. Steaua trebuie sa straluceasca si sta in puterea voastra sa o faceti sa fie sus acolo unde ii e locul, deasupra tuturor.

Forza baieti, suntem alaturi de voi la bine si la greu! [/b]

puyol07.11.2006 19:25

ca mesajul de la piatra neamt, un pic modificata

BAIETI, FITI TARI! CAPUL SUS! INCA AVETI MULTE SE SPUS!

ps: daca tot vorbesti cu ei, vezi poate ar vrea vreunul sa se inregistreze aici. incercarea moarte n-are...

Lavy_*_07.11.2006 19:28

ps: daca tot vorbesti cu ei, vezi poate ar vrea vreunul sa se inregistreze aici. incercarea moarte n-are...

Ohhhhooo....ar fii minunat! :D

o incurajare din Codlea....

Hai baietii, hai campionii...Hai ca se poate!

Nimic mai mult.

FanSteaua4Life07.11.2006 19:48

Luptati pt culori, pentru suporteri...

radooku_steaua07.11.2006 19:59

Doar performantele voastre va pot face eroi. Incercati sa dati tot ce aveti mai bun din voi la fiecare meci. Luptati pana la capat si sa aveti mereu o mentalitate de invingatori. Vrem sa fim mandri de voi si sunt sigur ca puteti RESCRIE ISTORIA FOTBALULUI ROMANESC !! Titlul 24 este mai aproape decat credeti.

Phire07.11.2006 20:38

Nu va dati batuti nici o clipa, credeti in continuare in titlul 24, in cucerirea Cupei si in repetarea -poate chiar si depasirea- parcursului european de anul trecut, si luptati pana la capat, cu daruire si ambitie! Vom fi mereu alaturi de voi, si la bine si la rau, dar vrem sa va vedem luptand, pentru ca sa redeveniti invingatori, asa cum meritati sa fiti mereu!

zyder07.11.2006 21:28

fiti tari sunteti mai buni decat catzeii si decat milogii,victorie cu Dinamo Kiev,victorie in campionat si in cupa se poate :!: :!: Forza Steaua

brav007.11.2006 22:29

Inainte de meci uitati-va atent la emblema de pe tricou.Pentru ea au asudat generatii pentru ca Steaua sa fie iubita si stimata.Urmati-le exemplul.

Virgil08.11.2006 07:36

Sunt sigur ca prin concentrare veti reveni la ceea ce ati fost în meciul de la Kiev.O mare echipa care a pus pe gânduri Madridul si Lyonul.In acel meci v-ati câstigat un mare respect în Europa si ati atras noi fani.E necesar sa fiti caractere adevarate si eu stiu ca sunteti.

Stiu ca va e greu fara Radoi,Iacob,Nesu si Cristocea.Stiu ca e greu sa joci împotriva arbitrilor si autoritatilor din fotbalul românesc,Liga si Federatia.

Stiu ca orice atac al presei e o încercare de a va taia elanul.

Voi ne aveti însa pe noi,suporteri la bine si la greu ai Stelei,care v-am dat aripi în meciuri memorabile asa cum au fost cele cu Valencia,Villarreal,Rapid,etc.

Suntem alaturi de voi peste tot,în tara si în lume.Luptati si învingeti pentru voi si pentru noi,pentru onoarea Stelei si a culorilor ros-albastre,pentru care noi ne dam si viata !

FORZA Steaua !

Fl0r1nsteaua08.11.2006 08:33

Jucati fara mila si dati-le bataie cu 1,2-0 jucati..si castigati forza Steaua!!!

korynna08.11.2006 12:49

aveti cea mai frumoasa galerie,care a reusit sa impresioneze Europa,ca si voi!inimile noastre va apartin si la bine si la greu!intotdeauna aproape de voi!niciodata sa nu va simtiti si singuri si nesiguri pentru ca datorita voua milioane de inimi bat la unison!voi purtati insemnul unei campioane si sa nu uitati asta!mandria fotbalului romanesc sta in mainile voastre!

O IUBIRE ROS-ALBASTRA

PENTRU CAMPIOANA NOASTRA

O IUBIM SI O STIMAM

SPRE VICTORII O PURTAM!

Steaua!

Bobby [steaua]08.11.2006 19:46

Banele nu fii suparat;suntem alaturi de tine mereu, oricand, pentru ca suntem stelisti si nu ne putem gandi la acel autogol de pe Bernabeu!! Asta e...nu avem chef pentru ca se intampla la oricine!! Sper sa dai tu 2 goluri, Dica 1, sa joace si Ochirosii, si o sa dea si el!!! il asteptam cum nu se mai poate pe Radoi steagsahmic

NUMELE DE Steaua NE LEAGA DE Romania STEAGROsteagsahmic

lorry1009.11.2006 14:52

o iubire eterna si infinita am si se numeste Steaua ; baieti dati tot ce aveti mai bun,jucati asa cum ati facut-o in meciul cu Valencia si atunci vom fi mereu campioni!!!!!Cu Steaua la bine si la rau asa va fi mereu si ce e mai important e sa fim toti ca unul si sa strigam mereu Romania Steaua,EUROPA Steaua, ORIUNDE Steaua, CAMPIONII DIN Ghencea si sa nu uitam nicicand de cea mai mare iubire: cea ROS-ALBASTRA!!!!!!!!!!!!!!

dmb10.11.2006 04:54

Cind va sunt picioarele de plumb, mintea la vestiar si mai asteptati doar fluierul final,ginditi-va ca bunastarea in care traiti se datoreaza oamenilor mici din mine, fabrici, de pe cimp care traiesc in conditii de care voi ati uitat se pare si-si rup din putinul lor venit ca sa aiba macar bucuria unui meci bun. Ca sa nu dai tot ce poti este o jignire fata de acesti oameni.

Oricit de mare ar fi numele vostru fara suporeri nu sinteti nimic! Si lucrul asta trebuie intiparit in minte , in suflet, trebuie sa il aveti tot timpul in fata ochilor ca sa puteti munci chiar atunci cind fiecare celula a corpului vostru nu o mai doreste.

Hai Steaua!