FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nepasarea fotbalistilor fata de suporteri.

KRYSSSS07.11.2006 14:22

Dupa cele intamplate la meciul de la Piatra-Neamt ma intreb daca merita sa suferim atat pentru fotbal.Ce ar fi ei fotbalisti fara suporteri ? Noi care cumparam de la ziare si reviste pana la tricouri si cam tot ce tine de Steaua iar ei nu au bunul simt sa ii salute pe cei care au facut atata drum sa-i sustina . Pacat , mare pacat de aceasta echipa mare la care au ajuns niste jucatori care asteapta doar bani lui Gigi precum Ov . Petre sau Coman iar Oli e clar nu poate mai mult . La meciul din cupa ar merita un stadion gol golut sa vada cum e dar dragostea pentru Steaua e prea mare si cu siguranta vor fi ceva spectatori.Mirele toti stelisti te asteapta sa revii!!!! FORZA Steaua!

cisco07.11.2006 15:01

Ce ar fi fotbalul fara suporteri ? .. simplu.. o masina fara rotzi !

Fotbalul este alcatuit mai mult din simpatia oamenilor.. sportul asta a devenit asa de popular si de cunoscut din cauza suporterilor infocati si a fanilor..admiratorilor..etc

Daca nu ar mai exista acesti suporteri(si restul) ..fotbalul ar fi un nimic.

Cat despre Piatra Neamt.. mare nesimtire din partea lor, rusine sa va fie !

Virgil07.11.2006 15:34

Trebuie sa existe un motiv.KRYSSSS ai fost în tribuna ?

ADRIAN PACURAR07.11.2006 16:28

Da exista o explicatie , se grabeau spre caldura vestiarului .E singura explicatie pe care o vad dupa ce un intreg meci am cantat pentru baieti!

Lavy_*_07.11.2006 17:20

Booonnn..sa imi zic si io opinia....

Daca lor le era frig..de voi cei din tribune care ramaneti fara glas,si infruntati si un ger "a la Moscova" ce putem zice???

Dar dragostea pentru Steaua e URIASA , si infrunta totul...dar ei nu vad asta, atunci cand nu o sa mai vina nici un suporter la meci o sa vada....Asa e romanu'..pana nu se loveste cu capul de zid nu intelege ca o sa il doara.Pacat...ca sunt un popor destul de "TARE"(scuzati cuvatul dar in momentul de fata am lapsus si nu pot gasi un cuvat adecvat)

Peace!

radooku_steaua07.11.2006 17:41

Nu inteleg de ce sesizati unele lucruri debea acum? Suporterii cum a spus si patronul echipei (un maareee om) sunt doar niste piese de decor, Steaua de acum nu se mai gandeste atat de mult la suporteri. Atata timp cat am luat bataie de la garda si am fost acuzati de catre Steaua, prin patronul George Becali nu inteleg ce dramatizati atat ca nu au venit sa va salute. Vorba aia... Suporterii plang jucatorii trec.

RICAURICA11.11.2006 09:47

Rdooukule,tata ai dreptate,asa cum e patronul asa sunt si jucatorii,astia nu inteleg ca lor chiar nu le pasa de noi!Ma pun pe ganduri dak ei chiar joaca pentru culorile clubului,sau pentru paralele lu jj :twisted:

no_problem11.11.2006 12:04

Ce explicatii sa existe??? Sunt niste indolenti, niste nesimtiti care saluta doar cand au ei chef, doar la victorii, doar daca le e scandat numele. Piatra Neamt nu e singurul exemplu, au fost si alte deplasari in care s-a intamplat acelasi lucru. Acasa aproape la fel. Se duc la peluza(uneori la Nord, la Sud niciodata) impinsi de la spate de diferite pers(fie antrenor, doctor etc), se duc spre peluza tarandu-se cu lehamite si probabil isi spun in gand "hai sa terminam repede si cu astia".

Cam asta e povestea...

Un bun exemplu acum in cupa legat de Sud. Am cantat pana la intrarea lor in tunel in timp ce persoanele de pe gard le faceau semne mai mult decat vizibile sa vina la salut. Nu pot zice ca nu le-au vazut pt ca o parte s-au oprit in gura tunelului si au batut de 2 ori din palme.Le era GREU frate sa vina pana in fata peluzei??????????????????????????????????

PE VREMURI ACEASTA DISCUTIE NU PUTEA SA EXISTE. AS VREA SA POSTEZE CINEVA POZA AIA CELEBRA CU Laca PE GARD

Virgil11.11.2006 15:31

@ no_problem

Cred ca si asta e suficient de sugestiva.

Lacatus.jpg

no_problem11.11.2006 16:08

Bineinteles...

Eu vb de aia celebra cu el pe gard, fara tricou.

VaSsY12.11.2006 21:51

Probabil de rusine, uneori e greu sa te duci in fata unui om cand sti ca ai gresit..si preferi sa taci, s alasi capu jos si sa mergi inainte..

Apropo de Dica, forma slaba i se trage din cauza tatalui sau, care se pare ca e grav bolnav, nu avem motive sa il "shicanam" pt momentele sau meciurile mai slaba, ba din contra sa il intelegem si sa il incurajam, sa nu uitam ca e golgeterul Stelei, si daca nu ma insel si al Romaniei pana acum !!!

FORZZA Steaua