FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gazonul la meciul cu Valencia!

Adi11.01.2005 10:53

La sfirsitul turului Becali, Stoica au promis ca vom avea un gazon european la meciul cu Valencia, dar se pare ca vom avea din nou o mocirla romineasca. Poate fi acuzata conducerea clubului pentru starea gazonului? De ce nu se face nimic cu toate ca este o problema de ani de zile?

George Stan11.01.2005 12:24

Da, conducerea poate fi acuzata. Scuza ca nu e stadionul lui Gigi si d'aia nu face terenul eu zic ca nu tine. Stadionul nu va fi niciodata al lui Gigi decat daca il va cumpara ceea ce ma indoiesc profund. Cand s-a facut contractul de inchiriere s-a pus o clauza care prevedea ca gazonul TREBUIE refacut. Aceasta clauza nu este respectata pentru ca Gigi inca spera ca cineva e atat d eprost incat sa-i vand lui stadionul cu 1 euro pe ochi frumosi in primetime la TV.

serban2311.01.2005 12:26

cred ca daca ar fi atat de simplu cum avem noi impresia s-ar face. cine stie ce impedimente "tehnico-tactice" ,interese, orgolii, etc apar...

horse3711.01.2005 14:08

George are dreptate. gg viseaza ca sa puna mana pe acest stadion. numai ca stadionul, niciodata nu va ajunge in mainile lui. moca nu prea mai tine. cum si partitura politica s-a schimbat numai are nici o sansa.

cu alte cuvinte daca nu ajunge la o intelegere cu cei din conducerea mapn, mocirla ala Steaua are sa scrie pe noi de cate ori are sa ploua, ninga puternic.

nu sant banii mei dar la faima si popularitatea pe care Steaua ia adus-o ar putea sa faca lucrul acesta. caci fie vorba intre noi, doar nu o inchiria stadionul mapn-ul lui Dinamo dupa ce gg ar face gazonul.

Virgil11.01.2005 17:38

Eventual sa gaseasca un sponsor puternic sa rezolve problema.

Dar nu.El e ambitios.Vrea sa joace ca Barcelona,fara numele eventualului sponsor pe tricou.

In sfârsit problemele sunt ale lui,noi suntem cu scosul ochilor,nemultumirea si înjuraturile de rigoare.El e la primire.

reddog11.01.2005 18:23
doar nu o inchiria stadionul mapn-ul lui Dinamo dupa ce gg ar face gazonul.
Stai tu calm, ca asta nu se va intampla.
ADRIAN PACURAR12.01.2005 12:44

dar mai stii George ca mai este o clauza, ca daca Gigi nu investeste, mi se pare 250.000 de usd sau euro, oricum o suma din asta, in gazon, pana in vara mi se pare, i se poate rezilia contractul. Eu asa am vazut o declaratie de la M.A.P.N, daca nu vrea sa dea banu,a vrut sa dea 2 pe Plesan, eu cred ca cumpara stadionul cu 5 milioane,dar...

greco14.01.2005 12:05
El e ambitios.Vrea sa joace ca Barcelona,fara numele eventualului sponsor pe tricou.

Motivul pentru care nu avem sponsor nu este ambitia lui, ci faptul ca nimeni nu vrea sa se asocieze cu un club caruia patronul i-a creat o imagine catastrofal de proasta.

Virgil14.01.2005 17:40

Greco,ai revenit la sentimente mai bune?

Nu stiu de ce mi s-a parut ca a fost mai stufos continutul postului tau. :)

Ceea ce doream de fapt sa spun,este aceea ca nu cred ca Steaua ar putea fi vreodata desfiintata.

Chiar daca de pe firmamentul conducerii ar dispare numele actualului patron.

Sunt sigur ca s-ar gasi solutii.Pentru ca Steaua alaturi de înca 2 nume momentan,în fotbal,este o ambasadoare a tarii noastre cel putin în Europa.Când spune Steaua,europeanul asociaza imediat si numele tarii.

Sa nu uitam ca sportivi de exceptie ca Nadia,Ilie Nastase,Hagi,au facut de zeci de ori mai multa propaganda tarii,au facut-o mai cunoscuta în lume,decât ambasadorii.

Ar fi o imensa greseala sa se piarda un asemenea capital.