FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Turneul din Cipru

bgd160808.01.2005 15:09

Salutare!

De ceva timp sunt stabilit in Cipru si ma gandeam ca ma poate ajuta cineva sa aflu stadioanele si ora de incepere pentru meciurile Stelei de aici.

Multam fain!

Adi11.01.2005 09:43

Avem niste amicale foarte tari in fata, care ne vor ajuta sa ajungem la forma maxima inaintea meciurilor cu Valencia. Imi place cum a gindit Zenga programul de pregatire! Intradevar Forbanul lui Piturca era o simpla risipa de energie pentru jucatori!

Virgil11.01.2005 18:03

Nu fi atât de sigur ca era risipa.

Ani de a rândul Steaua s-a pregatit la Forban si slava Domnului roadele s-au vazut.Conditia fizica a fost mereu unul din punctele forte la Steaua.

Daca Zenga a considerat ca e mai bine fara Forban,e treaba lui.

Sper ca stie ce face.

sorin_77714.01.2005 12:22

Poate ca o schimbare e mai buna... Si faptul ca o sa avem jocuri amicale mai multe la numar eu zic ca e mai important decat nesfarsitele alergari de la Forban... Asa pot intra in ritm de joc si isi vor restabilii legaturile din teren mai devreme de starul campionatului...

Pe Mestala va stralucii o STEA!!! Steaua din Ghencea!!!!

TomCat14.01.2005 14:28

Cu siguranta turneul din Cipru o sa ne dea macar o imagine de ansmblu asupra a ceea ce putem sau am putea.

Fara insinuari...in anii in care Steaua cucerea europa, in pregatiri era anuntata evolutia lor buna.

poate...va fi la fel!

22 si'apoi mai vedem!

Motanu D14.01.2005 23:00

Cel putin, e bine ca jucam amicale. Ultimul meci oficial a fost prin Decembrie si daca jucam cu Valencia bazandu-ne doar pe pregatirea fizica de tipul Forban nu stiu ce sanse avem.

Nu zic ca Piturca a gresit, dar s-a demonstrat ca, in fotbalul actual, conditia fizica este necesara dar nu si suficienta.

Sa speram ca Zenga stie ce face.

sorin_77717.01.2005 13:07

Am si eu o intrebare:

Dintre toate amicalele astea credeti ca sunt sanse sa vedem macar unul la TV (si inregistrat daca se poate). Dar pe cel cu Inter macar sa il vedem... Ar fi mare pacat...

Daca avea nea Gigi televiziune sigur vedeam...

sanbk200218.01.2005 08:05

Nu cred ca Forbanul era o risipa, pana la urma se face treaba asta de zeci de ani la Steaua indiferent cine a fost antrenor. Totusi, avand in vedere ca nici afara nu se practica conditie fizica extrema :D cred ca stie Zenga ce stie. De altfel stiti ca se zice de cand esti junior "Conditia fizica o mai inveti si pe parcurs, important e sa stii cu mingea " . Cat despre turneu e super bine ca avem si adversari mai tari.