FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Avertisment

Stelisimul03.11.2006 18:49

As dori atunci cand sunt somat cu expresii de genul "este ultima data cand iti toleram iesirile" sa fie bine argumentata. Este un site al suporterilor si orice actiune de genul acesta pe care personal o calific ca "pumn pe gat" trebuie bine justificata, argumentata.. Nu ma lasati sa cred intr-un tatalitarism pe site!! Dupa meciul Real_steaua au fost nenumarate iesiri la cald.. personal nu am folosit cuvinte obscene.. Si inca ceva f important, prietenii mei de aici.. suntem datori sa ne expunem parerile critice sau laudative.. sunt constructive si dezvolta un exercitiu de comunicare cu ceilalti. Nu este neaparat nevoie sa postezi poetic si sa te numesti "calau" aici.. daca ceva deranjeaza comunicati, nu suprimati.. Sunt profund dezamagit.. repet, era o iesire la cald poate destul de motivata.. astept comentariile dvs.

stelista_pe_viata15.07.2007 15:09

Poate cineva sa imi zica si mie de ce naiba mi-a fost sters mesajul de la "Care sunt cei mai buni jucatori stelisti in prezent"dar sa ma lase naiba in pace cum ca nu stiu sa scriu...altul e motivul dar care?????????????????????????????????????????????..si daca tot au observat ei gresala draq....sa mi-o arate si mie....sunt curioasa....chiar nu e posibil asa ceva....postezi si ei gata sterg..ca nu le convine lor nu stiu ce naiba.....oricum cu Steaua raman si dincolo de moarte...dar pe acest forum in viata mea nu mai postez.....CIAO

Z3US15.07.2007 15:39

Si ne doare pe noi direct undeva ca numai postezi u..

stelista_pe_viata15.07.2007 18:28

Doamne ar trebui sa se faca o limita de varsta pe acest forum...sa de-a draq daca nu orce nebun poate sa posteze aici..pacat de subiecte..ca unii sunt chiar COPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...asta a fost EXCEPTIE pentru un COPIL....

forever_STEAUA16.07.2007 07:38
Poate cineva sa imi zica si mie de ce naiba mi-a fost sters mesajul de la "Care sunt cei mai buni jucatori stelisti in prezent"dar sa ma lase naiba in pace cum ca nu stiu sa scriu...altul e motivul dar care?????????????????????????????????????????????..si daca tot au observat ei gresala draq....sa mi-o arate si mie....sunt curioasa....chiar nu e posibil asa ceva....postezi si ei gata sterg..ca nu le convine lor nu stiu ce naiba.....oricum cu Steaua raman si dincolo de moarte...dar pe acest forum in viata mea nu mai postez.....CIAO

A fost sters pentru ca nu ai avut nici un pic de respect pentru limba romana! Aici nu suntem nici pe mIRC, nici pe "haifaiv". Ex: se scrie toti in loc de totzi, Nicolita in loc de Nicolitza, asa in loc de asa etc.

Propozitiile/frazele incep cu MAJUSCULA, la tine nu e cazul.

Punctele de suspensie au cu totul alt rol decat cel pe care il folosesti tu.

stelista_pe_viata16.07.2007 08:54

Extraordinar:)):)):)):)):))....hai ca mor de ras,explicatie ca asta nici la scoala nu aveam,daca vrei iti dau 30.000 de astfel de mesaje:)):)) fratilor fiecare scrie cum are chef,cum vrea,cum il taie capu'...intelegi??????Plus ca ceea ce ai relatat tu acolo,sunt INVENTIIIIII!!Dar oricum vorbiti voi pe acest forum ca numai aberatii se zic in majoritatea cazurilor,cum apare cineva contra unui topic,ii scoateti mesajul........

Dragoshel16.07.2007 08:58
fratilor fiecare scrie cum are chef,cum vrea,cum il taie capu'...intelegi??????

Aloo baiatuu, acest forum are si el niste reguli ca de altfel oricare altul, si trebuiesc respectate de orice user indiferent ca este moderator, sau un simplu user.

axl2316.07.2007 10:23
Aloo baiatuu.

Am avut intentia

sa-ti atrag atentia

ca user-ul stelista_pe_viata pare a fi de gen feminin da' m-am razgandit la timp.

Teoctist16.07.2007 10:57

Consider ca stelista pe viata are dreptate. Cum sa-i stergi mesajul pentru lucruri atat de marunte. Cel mult il editezi si ii faci cunoscut pe privat sa nu mai repete "greseala". Doar daca moderatorul respectiv nu e vreun misogin... :laugh:

axl2316.07.2007 15:57

Sau vreo misogina...

bodanelu16.07.2007 18:13

unde unde?

c.ronaldo1716.07.2007 18:16
.altul e motivul dar care?????????????????????????????????????????????

Exces de semne de intrebare. Probabil erai tare nedumerita.

Virgil17.07.2007 15:20

Consider ca forever_STEAUA a explicat cat se poate de corect de ce stelistei pe viata i s-a sters mesajul. In deplin acord cu regulamentul.

Celui care a deschis topicul, ii fac cunoscut ca moderatorii si administratorii acestui site nu primesc avertismente de la utilizatori. Situatia sta exact pe dos. Iar atunci cand are nelamuriri sa consulte regulamentul.

Acestea fiind spuse consider ca am lamurit ceea ce era de lamurit.

TOPIC INCHIS!