Salut.
Nu am putut sa nu observ atentia mare pe care o dai partii istorice a clubului. Si eu sunt un mare pasionat de istorie si pot spune ca stiu destul de bine istoria fotbalului si implicit a noastra (articolul Wikipedia in engleza despre Steaua e scris aproape in intregime de mine de exemplu).
Cer si eu totusi cateva lamuriri in legatura cu topicul tau despre infiintarea Stelei din forum. Spre exemplu, ai pus niste fragmente in legatura cu evenimentele care au condus la infiintarea ASA si accederea pe prima scena direct. Poti sa imi spui de unde le-ai luat? Pentru ca ar fi o idee buna ca orice citat sa cuprinda si referinte. Eu de exemplu stiam ca la inceput noi jucam in tricou albastru, sort rosu si jambiere galbene, dar din ce scrii tu reiese altceva.
Dupa parerea mea, istoria Stelei e un subiect nedezvoltat pe atat cat trebuie. Si spun asta ca un impatimit al istoriei (nu neaparat istoria fotbalului sau a Stelei). Forumul e o idee buna, dar in conditiile in care nu sunt multi care raspund la topicuri, n-as putea spune decat ca e un bun inceput. Fiecare dintre noi ar trebui sa-si cunoasca istoria pentru a se putea cunoaste pe sine, fie ca e vorba de istoria universala, a Romaniei, sau a Stelei.
Cheers.