Experiment jurnalistic fara precedent. IESEANUL a reusit, dupa o discutie de doua ore, sa-l "transfere" pe fotbalistul iesean Ionut Balba de la Poli Iasi la Poli Timisoara. Jurnalistii de la IESEANUL s-au prezentat ca fiind reprezentantii unei firme de impresariat sportiv.
Fotbalistul a fost imediat de acord cu transferul. Mai mult, pe parcursul discutiei, Balba a dezvaluit amanunte incredibile din vestiarul echipei. Contractele adevarate ale fotbalistilor de la Iasi, "stimulentele" primite de la echipele mari din Capitala pentru a incurca contracandidatele la titlu au fost detaliate de varful lui Poli. Pe scurt, acest material poate fi rezumat astfel: Secretele Politehnicii.
Dupa cum stiti in noul regulament al LPF orice stimulara de catre o terta parte are ca consecinta depunctarea echipelor implicate cu cate 3 puncte fiecare.
la una din intrebarile reporterului Balba a recunoscut ca Dinamo a oferit 2000 euro pt a incurca Steaua.
Reporter: Ce obiectiv aveti?
Balba: Acum nu avem nici un obiectiv. Eu n-am nici o prima. Poate baietii au. Dar mie ce prima sa mai imi bage? De la locul sapte in sus avem 600 cu 900 (euro - n.r.). Stii cat am luat, ma, dupa meciul cu Steaua? Am luat 100 de milioane cash. A dat Dinamo 2.000 de euro. A mai dat si clubul si inca unul din oras, nu stiu cine.
http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/Iasi/s...Poli/12644/166/