FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Baseball _sunt oare singurul roman ce urmareste acest sport

l@l@23.10.2006 19:39

Bineinteles ca fotbalul e cea mai mare pasune a mea ... insa jucand la pariuri sportive pe meciuri de baseball ( bineinteles prima data pariul il faceam alegand cota cea mai mica :P ) am decis sa inteleg acest sport necunoscut pentru marea majoritate a romanilor ... astfel am downloadat cateva meciuri , am accesat site-ul oficial al MLB si am ajuns sa cunosc regulile si chiar pot spune ca am devenit un fan .... chiar in aceste zile se desfasoara finala acestui sezon intre DETROIT Tigers si SAINT LOUIS Cardinals si o urmaresc pe FOX chiar daca se joaca la ore tarzii in nopate ( 2,30 ) ...

Vreau sa stiu daca mai sunt admiratori ai acestui sport , sau macar parerea voastra despre el .... nu fiti duri ori rautaciosi va rog :)

Virgil24.10.2006 06:48

Baseball-ul se aseamana foarte mult cu oina noastra,despre care stiu ca exista cândva un campionat republican cu 16 echipe.

Nu stiu daca în prezent se mai joaca.Nu atragea foarte multi spectatori si era jucat în general în mediul rural.

Baseball-ul pare un sport foarte atractiv din moment ce strange la un loc zeci de mii de spectatori.Probabil ca mi-ar place,dar nu-i cunosc regulile.

Oricum din ce am vazut în filme,e un sport spectaculos.

l@l@24.10.2006 15:03

intr-adevar un sport spectaculos ... in timpul sezonului regul;at lumea nu prea se inghesuie la meciuri , insa in playoff-uri cu siguranta nu exista nici un loc liber , iar biletele sunt foarte greu de procurat ... iar in orasele cu traditie in acest sport , cum ar fi cele ce joaca finala anul acesta cred ca e o placere sa vezi un meci live pe stadion pentru ca e o atmosfera extraordinara , toti fiind imbracati in culrorile si cu insemnele echipei si facand foarte mare galagie.

wtffrozen12.06.2011 08:58

Da. e un sport spectaculos..am jucat la Dinamo Bucuresti 8 ani de zile. sunt echipe si in Romania ..doar ca meciurile nu se desfasoara in Bucuresti :| ...

Kellerman12.06.2011 09:22
am jucat la Dinamo Bucuresti 8 ani de zile

:dry: