FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Departamentul de scouting.

radooku_steaua22.10.2006 15:46

ai f mare dreptate zama... si referitor la transferurile alea reusite .. cam care ar fi? Nicolita care nu stie sa dribleze si joaca din ce in ce mai prost? Carlos care e mai bufon ca orice clovn.... ? Stancu care se intalneste rar cu mingea? Saban care e bun doar pt ca e strain....? ov Petre care e clar in scadere de forma? singurul transfer aparent reusit ar fi Badea... dar sa nu ne entuziasmam cu 2-3 goluri ca poate ajunge un fel de Cristea... sunt atatia jucatori buni in Romania care asteapta sa fie descoperiti si noi cautam toate paparudele in afara....

RobYnho22.10.2006 16:08

Sa nu uitam ca MM are un mare merit in cea ce a facut echipa.De Victoras Iacob nu ziceti nimic?? MM la adus de la Otelul gratis si a devenit golgheterul echipei in cupele europene. Va mai aduceti aminte meciul contra lui Betis??!! Pe Ghionea, Goian, Cristocea, Badea, cine i'a adus la Steaua?? Tot MM. Sa nu uitam ca Dica acum 2 sezoane vroia sa se lase de fotbal din cauza suporterilor care il injurau dupa un meci dramatic contra argesului. Cine a sarit in aparare lui Dica?? Tot MM si Zenga.Dica acum a ajuns sa fie spionat de cei de la Lyon si alte echipe mari. Aberati prea mult.

souljah22.10.2006 17:05

Intr-adevar o problema importanta a clubului.Pentru ca departamentul de scouting, este (am impresia) simbolic, avand ca si conducatori foste glorii ale clubului, pusi in functie pentru imagine neavand priceperea necesara unui asemenea post.Daca Steaua anilor 90' cu 3 calificari consecutive in Liga s-a bazat in mare parte pe aducerea talentelor necunoscute, cea de astazi ignora cu buna stiinta acest domeniu pentru ca Real Madridul Romaniei Barcelona Estului nu se mai ocupa cu astfel de maruntisuri.Rezultatele se vad mai ales acum.

bebeto22.10.2006 18:47

intradevar la acest capitol stam prost.si din pacate avem un patron care nu se pricepe de nici o culoare cum se conduce un club de fotbal,plus ca motivul prezentei lui la Steaua e cu totul altul decit atasamentul real pt aceasta echipa.referitor la MM el nu este nici cel mai prost dar nici cel mai bun pt postul sau posturile pe care le ocupa la club.un exemplu clar ar fi politica de marketing a Stelei care lasa f mult de dorit(incercati sa comandati ceva de pe site-ul oficial si va veti da seama),cit despre transferuri unul bun (Thereau)si doua proaste(Saban si Carlos),pe cele ,,nationale" nu le pun la socoteala ca pot fi pe socoteala lui Oli.

ce ma deranjat cel mai mult la MM e faptul ca nu are bunul simt sa-si recunoasca greseala numita Carlos.daca era Carlos cel mai bun din portugalia acum un an,nu ar fi facut tusa la boavista si probabil ca nici nu ar fi venit in Romania.asa ca nea MM nu mai o aburii ca nu te crede nimeni.

in concluzie Stelei ai trebuie o echipa profesionista de scouteri formata din oameni care se pricep cu adevarat la fotbal si au ,,ochi talentat" ca sa ma exprim asa.

ps:n-ar strica ca la Steaua sa existe si un pshiholog care sa-i ,,monteze'' pe jucatori inaintea meciurilor,deoarece Oli,la capitolul asta e cam deficitar.

ps 2:) mi-ar placea ca la Steaua sa fie un cuplu de antrenori Oli-Hagi,dar nu cred ca e posibil asa ceva.prea multa mindrie la mijloc... la nationala suediei sistemul asta a funcionat f bine insa...doua creiere sunt intotdeauna mai bune decit unu.

FORZAAA Steaua!!!...vom trai si vom vedea...

aditza_cheliosu22.10.2006 20:01

departamentul de scounting este la pamant, dar centrul de copii si juniori este ingropat de-a binelea. in afara de Ogararu care este produs 100% al Stelei, in rest eu nu-mi aduc aminte de un alt jucator promovat de la copii si juniori in ultimii ani.

de vina nush daca mai sunt conditiile de pregatire(terenuri, echipament, vestiare) fiindca s-au facut schimbari in bine in ultimii ani, dar cred ca antrenorii sunt depasiti (chiar daca sunt foste glorii ale Stelei). cel putin nivelul de pregatire fizica este varza (exemple sunt Paraschiv care se sufoca la meciul cu d. kyev de acum 4 ani si fizicul unor jucatori gen "sarma", "atza", "schija").

de altfel cred ca selectia la copii si juniori nu se face exact asa cum ar trebui (spaga, recent un antrenor de copii a declarat ca unii parinti au fost dispusi sa dea spaga 500 euro pentru ca copiii lor sa-i tzina de mana pe juc. realului - cred ca niste parinti normali nu cred ca si-ar permite sa dea 500 de euro pe mofturi dastea si mai cred ca nu toti copii talentati au parinti bogati, deci... )

cristian01422.10.2006 20:19

Din pacate si astazi Dica a intrat in conflict cu cativa suporteri care i-au reprosat desele ratari si l-au injurat. Mie unul, mi-ar fi rusine sa-i fac asta lui. Cum sa injuri un jucator care ne-a scos din rahat de atatea ori ? Pur si simplu nu poti. Rusine acelor asa zisi 'fani' ai Stelei care l-au apostrofat pe decarul nostru.

Legat de transferuri, cele din ultimul timp intr-adevar au lasat de dorit, dar per total stam bine.

Jucatorii adusi de MM : Iacob, Nicolita, Ghionea, Bostina, Ogararu, Badea, Carlos si mai putin Stancu si Cyril au fost de folos echipei. Asteptam in cazul ultimilor 2 sa confirme ca merita locul la Steaua. Moldovenii Goian, Baciu, Lovin si Cristea au fost adusi gratie prieteniei lui Gigi cu presedintele Bacaului si au dat satisfactie, bineinteles cel mai important dintre ei fiind Dorin.

Ovidiu Petre si Gigel Coman sunt jucatorii adusi de Oli si personal nu-mi plac, dar asta e dorinta antrenorului si o respect.

Singurele transferuri complet ratate au fost Panait de la Vaslui si Tibi Curt, dar ultimul apartine unui trecut mai indepartat.

El Nino_922.10.2006 20:52

@cristian014

cine ti-a spus tie ca Ogararu a fost adus de MM... :lol:

daca nu sti mai bine taci :D

flo220323.10.2006 16:32

luati-va gandul :( o sa vedeti voi departament de scouter cand o zbura porcul!am mai spus-o: o sa vedeti ce face jj dupa ce isi ia glorie cu alegerile.daca avea gand pe treaba, creea o STEAUA2, cum au pasaroii, si altii, si ii baga la treaba in liga2. puteti sa-mi spuneti de ce nu joaca si Ochirosii mai mult?a preferat sa-l dea pe Simion la uta.

cristian01423.10.2006 17:52
@cristian014

cine ti-a spus tie ca Ogararu a fost adus de MM... :lol:  

daca nu sti mai bine taci  :D

Ce sa stiu ? Ca Ogararu este produs 100% al Stelei ? Si ca atunci cand Ghionea si Bostina au fost transferati la Steaua de la Otelul de catre MM a venit si Ogararu cu ei inapoi ?

Alessandro23.10.2006 19:57

Orice mare club are un departament de scouting modern si bine pregatit!Steaua are asa ceva?Nu cred...

El Nino_923.10.2006 19:59

@cristian014

a venit de la Otelu...dar nu adus de MM

Ogararu s-a intors pt ca a expirat imprumutul si nu a venit singur...odata cu el a venit si Bordeanu care si el era imprumutat si tin minte ca intr-un amical au jucat amandoi foarte bine si au fost pastrati in lot :D

Ady_no.124.10.2006 13:49

Se numeste Sandro si are un palmares !!!!!

Full Name: Sandro José Ferreira da Silva

Arrived date of: 18/04/1997

Origin: Divisão de Base

Date of Birth: 19/03/1986

Naturalness: Iaçu - BA

Weight: 77.0 kg

Height: 1.76 m

Boots: 41

Position: Lateral Esquerdo

conceito

Une muito bem sua velocidade com a técnica, jogador que apesar de ser lateral sabe fazer gols.

titulos

TÍTULOS NACIONAIS

Campeão Baiano Juvenil - 2002

Campeão Baiano - 2005

TÍTULOS INTERNACIONAIS

Campeão Mundial Sub-15

Campeão Mundial Sub-17 (Seleção brasileira)

experiência

COMPETIÇÕES NACIONAIS

Campeonato Brasileiro - 2004

Campeonato Baiano - 2005

Copa do Brasil - 2005

COMPETIÇÕES INTERNACIONAIS

Campeonato Mundial Sub-17 (Seleção brasileira)

Campeonato Mundial Sub-15

are un palmares super si este si foarte tanar doar 20 ANI foarte promitator

poate juca de la fundas stanga pana la mijlocas ofensiv stanga

brada24.10.2006 14:07

Foarte bine , dar ar fi si mai bine daca ne-ar citi cineva postarile!

Adica, acest talent brazilian chiar sa fie contactat de conducere!

Voi nu vedeti ca Dinamo achizitioneaza jucatori tineri, de perspectiva? Noi de ce nu am face la fel?

cisco24.10.2006 14:21

Dinamo a dat lovitura cu Zekalanga ala.. mi se pare un jucator excelent..are viteza si trece cu usurinta printre (unii)adversari

Stryker24.10.2006 14:56
Une muito bem sua velocidade com a técnica, jogador que apesar de ser lateral sabe fazer gols.

Zice ca are o viteza si o tehnica buna si ca in ciuda faptului ca este fundas lateral stie sa marcheze goluri.

@Ady_no.1

De unde ai aceste informatii??

Daca este asa de bun, de ce nu la reperat nici un club mare din europa pana la varsta asta??

Foarte bine , dar ar fi si mai bine daca ne-ar citi cineva postarile!  

Adica, acest talent brazilian chiar sa fie contactat de conducere!

Sa zicem ca cineva din conducerea clubului citeste aceste randuri, de exemplu MM...ce face? Se duce la Gigi si ii zice, uite mai Gigi am informatii despre un jucator din brazilia, este tanar si de perspectiva, bineinteles ca Gigi l-ar intreaba de unde are aceste informatii, iar daca i-ar zice ca de pe net, iti dai seama ce raspuns ar primii...ceva de genul lasa-ma ma in pace, adica ce fac eu aici, fac echipa de pe internet?? :lol:

Oricum in momentul de fata ne trebuie urgent un portar de calitate care sa poata juca in cupele europene :!: