Nu stiu daca s-a mai discutat asa ceva pe forum, poate da, poate nu si imi cer scuze daca s-a mai postat despre asa ceva.
De curand Telesportul a fost introdus si in grila de programe (pachetul de baza) de RCS&RDS si presupun ca nr-ul abonatilor de cablu ce receptioneaza acest post TV a crescut considerabil.
O perioada am putut urmari un nou canal de sport si anume Sport Klub. Am vazut ca aveau o grila interesante de programe, cu meciuri din UCL si Anglia, Germania daca tin bine minte.
Personal m-am saturat de meciurile in premiera ale TV Sportului si partidele de acum 10 ani preluate de la Man. Utd. TV sau Chelsea TV.
Credeam ca Telesportul este slabutz dar macar ei dau meciuri din Premier League live, nu in reluare si asta e un lucru bun.
Eurosportul are cele mai complexe emisiuni de gen dar din punct de vedere fotbalistic in afara de Eurogoals sau acele rezumate din UEFA si Liga Campionulor stau prost la transimsii live.
PS : Si comentariile sunt de calitate spre deosebire de National CarboTV sau Prima TV, Antena 1 etc.