FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai apreciat post TV sportiv

cristian01420.10.2006 20:53

Nu stiu daca s-a mai discutat asa ceva pe forum, poate da, poate nu si imi cer scuze daca s-a mai postat despre asa ceva.

De curand Telesportul a fost introdus si in grila de programe (pachetul de baza) de RCS&RDS si presupun ca nr-ul abonatilor de cablu ce receptioneaza acest post TV a crescut considerabil.

O perioada am putut urmari un nou canal de sport si anume Sport Klub. Am vazut ca aveau o grila interesante de programe, cu meciuri din UCL si Anglia, Germania daca tin bine minte.

Personal m-am saturat de meciurile in premiera ale TV Sportului si partidele de acum 10 ani preluate de la Man. Utd. TV sau Chelsea TV.

Credeam ca Telesportul este slabutz dar macar ei dau meciuri din Premier League live, nu in reluare si asta e un lucru bun.

Eurosportul are cele mai complexe emisiuni de gen dar din punct de vedere fotbalistic in afara de Eurogoals sau acele rezumate din UEFA si Liga Campionulor stau prost la transimsii live.

PS : Si comentariile sunt de calitate spre deosebire de National CarboTV sau Prima TV, Antena 1 etc.

***alex***20.10.2006 21:36

TV Sport a avut un inceput promitator, transmitea Premier League si Primera Division, acum mai vedem meciuri dar nu din campionate foarte importante. De curand insa am putut vedea River Plate - Boca Juniors live. Sper sa ne surprinda in continuare cu meciuri interesante.

Ma bucur ca s-a bagat Telesport in pachetul de baza deoarece eu sunt un mare fan al campionatului englez.

Eurosport nu transmite foarte multe meciuri de fotbal deoarece este un canal dedicat tuturor sporturilor. Programele cu rezumate din toate campionatele, din cupele europene si preliminarii sunt insa interesante.

Sport Klub din pacate nu este receptionat de toata lumea.

Nu se poate spune care este cel mai bun fiecare este axat pe diferite sporturi : TV Sport : fotbal, handbal, baschet, box, rugby ; Telesport : fotbal si tenis ; Eurosport : multisport

Daca este vorba despre cel mai bun post sportiv care transmite meciuri de fotbal, atunci cred ca Telesport este in momentul de fata deoarece este singurul post care transmite unul din marile campionate ale Europei.

AmuntBoy20.10.2006 21:49

TV Sport

pt stiri si speciale 8)

cristian01420.10.2006 21:59

Si Telesportul are InfoSport si realizeaza 'studiouri speciale' inainte de meciurile importante ale echipelor romanesti.

Intr-adevar TV Sport a surprins prin transmiterea acelui meci Boca Juniors - River Plate, si de asemenea am mai vazut cateva meciuri dar fara interes deosebit din Ucraina si Turcia.

Imi pare rau ca nu se mai transimte Il Calcio pe B1 TV. Din pacate, in ultima vreme se pare ca preturile drepturilor de televizare au crescut destul de mult pentru buzunarele televiziunilor noastre.

Bogdan4Steaua20.10.2006 22:24

Vor fi lansate cateva canele tari de sport in viitorul mai mult sau mai putin apropiat. Operatorul DTH Boom TV va introduce unul sau doua canele puternice de sport care vor avea cel mai probabil Primera Division si Serie A.

In ceea ce ma priveste, dintre cele patru optiuni aleg Telesport. TV Sport a decazut mult in special datorita faptului ca nu mai are Primera Division. Daca ai o antena parabolica si subscriptii "speciale", programele romanesti de sport devin inutile. Programe gen SKY Calcio, TPS Foot, Canal+ Sport sau Premiere Sport eclipseaza tot.

Sonic30.10.2006 14:08

Pai daca ar fi sa o luam dupa audienta Eurosport e peste toate celelalte.

Insa imi place TV Sport pentru stiri si pentru "om la om" :D

Bogdan4Steaua30.10.2006 16:45

Un canal de sport care se respecta trebuie sa aiba meciuri din cel putin un campionat puternic din Europa(Spania, Anglia, Italia, Germania, Franta sau Olanda).

Iata ca Telesport a fost inclus in pachetul de baza in reteaua RCS. Inca o bila alba pentru ei.

Lavy_*_06.11.2006 18:56

Opinia mea este ca TvSport.

Imi place(si urmaresc)deseori TVSPORT Special, Stirile si Stirile de Vineri si Tenis Magazine

st107.11.2006 10:57

Din 11 noiembrie incepe Boom Sport 1. Va fi Primera Division si Serie A sigur la ei.

cristian01424.11.2006 20:10

Sport Klub pe RCS

Începînd cu 24 noiembrie, Sport Klub, canalul cu profil sportiv care transmite Bundesliga, Eredivisie şi partidele de acasă ale lui Lazio, Cagliari, Catania şi Treviso din Serie A, este oficial în pachetul de bază al RCS. În această duminică, pe Sport Klub va putea fi urmărit meciul dintre viitoarea adversară a lui Dinamo din Cupa UEFA, Leverkusen, şi Energie Cottbus, echipa românilor Sergiu Radu şi Vlad Munteanu, la ora 19:00.

Sursa : GSP.

Bogdan4Steaua24.11.2006 20:17

Da, confirm reintrarea canalului Sport Klub in grila RCS. In grija UPC a intrat si canalul Sport1.

Am refacut poll-ul adaugand cateva noi optiuni. Atunci cand votati, va rog sa tineti cont atat de calitatea programelor cat si de disponibilitatea canalului respectiv.

Momentan avem(fotbal):

Boom Sport:

Spania(exclisivitate)

Italia(cele mai importante meciuri)

Sport Klub

Bundesliga(exclusivitate)

Italia(partidele disputate acasa de Lazio, Treviso, Catania si Cagliari)

Ligue 1 Franta(exclusivitate)

Eredivisie(Olanda - exclusivitate - partial)

Campionatul Braziliei

Telesport

Premier League(exclusivitate)

Liga 1(partidele mai putin importante)

Eurosport 1

Cupa UEFA(partial)

Meciuri amicale

Calificari Euro 2008

Eurosport 2

Serie B(Italia - partial)

Cupa UEFA(partial)

Calificari Euro 2008

Meciuri amicale

TV Sport

Liga II(partial)

Meciuri amicale

Campionatul Argentinei(partial - exclusivitate)

Campionatul Ucrainei(partial - exclusivitate)

Cupa Angliei

Calificari Euro 2008

Copa Libertadores

Sport 1

Calificari Euro 2008

Ligile inferioare din Anglia

Scotland Premier League(exclusivitate)

Liga 1 "Bwin" Portugalia(exclusivitate)

Cupa Germaniei

Am luat in calcul doar meciurile live. Preluari gen Chelsea TV, Manchester Utd. TV nu prea conteaza deoarece meciurile nu sunt live si nu prea prezinta interes.

Aparent, Boom Sport va lansa in curand si Boom Sport 2, iar de anul viitor se zvoneste ca vor lua si exclusivitatea pentru Premier League in dauna Telesportului.