Acum ma apuc si eu sa fak un film pt Steaua..frumos asa cu fiekare jucator...ce parere aveti ?
Acum ma apuc si eu sa fak un film pt Steaua..frumos asa cu fiekare jucator...ce parere aveti ?
mi se pare super idee
hehe-ne apucam de lucru,ce zici?eu as face cu Dica-si galeria....de tine e mai super daca ai rabdarea necesara sa faci cu toti. :roll: Pai,hai la treaba...
cum film??
documentar sau ce?
cum film??
documentar sau ce?
Documentar e prea mult spus, insa se pot face niste colaje interesante cu secvente din meciuri, imagini in flash si date despre fiecare jucator. Exista o sumedenie de programe pentru asa ceva, incepand cu Movie Maker continut de Windows, Microsoft Power Point, Swish (pentru flash) etc.
Sa scrii corect gramatical daca bagi si text!
Ar fi frumoasa o selectie pentru fiecare jucator cu interviuri, goluri, faze spectaculoase, dar e mai greu de realizat asa ceva. Presupune multa munca. Cine se incumeta ? ![]()
fa-l ![]()
O super ultra mega idee!
Mult timp liber trebuie ratiune si rabdare
!
TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI / O ECHIPA CE FACE FURORI / DARUITI-VA CA NOI / VREM SA FIM MANDRI DE VOI /
PENTRU Steaua NE DAM VIATA !!!
nu...DARUITI-VA CA NOI /vrem sa fim invingatori...stiu eu...
anamaria - ah?? ce vrea sa fie postul tau? vezi ca site-ul pentru carti de bucate nu-i aici