FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Credeti ca Piturca ii va chema in Cipru pe stelisti?

ady-ultras05.01.2005 10:17

Eu cred ca Piturca nu-i va chema pe stelisti deoarece anul trecut el nu i-a lasat in mandatul lui Iordanescu.Asta ar insemna sa-si incalce principiile.

reddog05.01.2005 12:40

Cred ca ai dreptate, nu ii va chema. De altfel, asa ar fi si corect. Steaua are un meci super greu, nationala se va descurca momentan si fara ei.

Pedro05.01.2005 21:46

am mai spus-o si o repet piti nu trebuie sa-i cheme la lot pe stelisti pt ca stie care este situatia doar el a fost inainte antrenor la lot si tot el anul trecut nu ia lasat pe jucatori la lot

gianini05.01.2005 22:04

cred ca ar trebui sa-i cheme chiar daca avem amical cu inter.

italienii nu vor baga titularii deoarece am inteles ca sunt amicale intertari si vor fi plecati la nationala.

noi mai avem 3 amicale tari pana atunci si nationala are doar unul asa ca trebuie sa joace la nationala.

parerea mea.

sorin_77706.01.2005 06:25

Eu cred ca ii va chema pentru ca daca nu, isi va pune multi oamenii in cap de data asta... Daca ii cheama nu are pe cine sa supere... Pe Gigi sau MM nu are cum sa-i supere pentru ca deja sunt suparati... :))

Oricum ar fi , eu urez Bafta si Nationalei dar mai ales Stelei in aceasta primavara...

George Stan06.01.2005 06:36

Eu zic ca nu-i va chema. Si nu se va supara nici un "om de fotbal" pe el pentru ca va iesi elegant cu o declaratie ca oricum amicalele Stelei sunt cu echipe puternice si jucatorii se vor pregati chiar mai bine la echipa de club.

sorin_77706.01.2005 08:38
Eu zic ca nu-i va chema. Si nu se va supara nici un "om de fotbal" pe el pentru ca va iesii elegant cu o declaratie ca oricum amicalele Stelei sunt cu echipe puternice si jucatorii se vor pregati chiar mai bine la echipa de club.

Este adevarat ca se vor pregati mai bine, insa nu in sistemul Nationalei... Piti vrea si el o unitate de echipa inainte de Olanda... Eu zic ca trebuie sa ii cheme si o va face... Oricum amicalul cu Inter este de o mai putina importanta avand in vedere ca si de la ei vor lipsi jucatori care vor merge cu Nationala Italiei...

horse3706.01.2005 09:28

vor trebui sa mearga la lot. calendarul cu meciuri amicale inter tari a fost cu mult fixat inainte ca noi sa anuntam meciul cu inter. in fond si la urma urmei nu este decat un meci amical in care si inter din cate am inteles are sa joace cu rezervele rezervelor.

si sa lasam antipatiile acasa cand este vorba de interesul national. vrem la mondiale cu totii..nu?

Daeknest06.01.2005 10:01

Nu cred ca PITI va chema vreunul din jucatori Stelei deoare-ce si el a fost antrenor la Steaua , si a trecut prin acest lucru .

reddog06.01.2005 11:01

Eu raman la parerea anterioara: nu ii va chema. Totusi am fi avut la nationala nevoie de Radoi.

sanbk200206.01.2005 11:04

Cred ca ii va chema si mai cred ca ar avea si dreptate. In afara faptului ca acel calendar al nationalei a fost facut inaintea stabilirii meciului Stelei cu Inter mai trebuie sa tinem cont de un lucru: anul trecut cand a fost scandalul respectiv nimeni de la Steaua nu a zis ca nu ii lasa pe jucatori ci ca, atentie, se impotrivesc trimiterii lor cu cinci zile inainte. Asadar, nu asta a contestat Piturca atunci ( faptul ca jucatorii trebuie sa mearga la nationala ) ci faptul ca trebuie sa mearga cu cinci zile inaintea datei firesti de convocare. Asadar, dupa parerea mea, chiar ar avea dreptate sa ii cheme la meciul nationalei. Asta va spune unul care nu da doi bani pe nationala ( sorry )

Virgil06.01.2005 11:10

Nationala e prioritara în situatia data.

Nu numai pentru ca dorim cu totii sa încercam imposibilul în privinta calificarii,dar si pentru ca data disputarii meciului cu Slovacia fusese stabilita cu mult înainte ca meciul Inter-Steaua sa fie perfectat.

Ciobanul,cât e el de Gica Contra uneori,a afirmat acelasi lucru.

De altfel întrebarea mi se pare buna pentru a fi pusa prescolarilor.

Si tot de prescolari mi se pare preocuparea unora de a afla si parerea altora.

reddog06.01.2005 13:50
Nationala e prioritara în situatia data.

Nu numai pentru ca dorim cu totii sa încercam imposibilul în privinta calificarii,dar si pentru ca data disputarii meciului cu Slovacia fusese stabilita cu mult înainte ca meciul Inter-Steaua sa fie perfectat.

Ciobanul,cât e el de Gica Contra uneori,a afirmat acelasi lucru.

De altfel întrebarea mi se pare buna pentru a fi pusa prescolarilor.

Si tot de prescolari mi se pare preocuparea unora de a afla si parerea altora.

Atunci de ce raspunzi, draga "prescolare"? :lol:

Normal ca nationala e pe primul loc...

Virgil07.01.2005 08:03

Daca nu as fi raspuns,ai fi avut tu ce posta?Draga profesore. :)

Normal ca nu ai fi avut.

pepsiboy07.01.2005 17:28

Eu cred ca ii va chema...Altfel se va crea un precedent periculos si orice echipa reuseste sa-si aranjeze un meci-test cu o echipa mai tare, va putea sa refuze sa-si trimita jucatorii la lot...

Legat de situatia din anul trecut...datele problemei sunt usor altele(si de asta se va folosi Piti).El nu a spus ca nu-i lasa la lot,ci doar ca regulamentul cere ca ei sa se prezinte cu 48 de ore inainte de joc...fiind un amical,iar tata Puiu parca-i chemase cu 3-4 zile inainte...

reddog07.01.2005 20:22
Daca nu as fi raspuns,ai fi avut tu ce posta?Draga profesore. :)

Normal ca nu ai fi avut.

Ai dreptate. :wink:

Hai Romania!

sanbk200208.01.2005 10:37
Eu cred ca ii va chema...Altfel se va crea un precedent periculos si orice echipa reuseste sa-si aranjeze un meci-test cu o echipa mai tare, va putea sa refuze sa-si trimita jucatorii la lot...

Legat de situatia din anul trecut...datele problemei sunt usor altele(si de asta se va folosi Piti).El nu a spus ca nu-i lasa la lot,ci doar ca regulamentul cere ca ei sa se prezinte cu 48 de ore inainte de joc...fiind un amical,iar tata Puiu parca-i chemase cu 3-4 zile inainte...

exactly my point

cypsy09.01.2005 03:29

Cred ca da dar nu am prea mare incredere in Piturca pt ca sa cam certat cu Domnul Ciobanul si este posibil ca cel dintai sa ii demonstreze d-lui Becali ca nu depinde de jucatorii sai si ar putea oricand sa renunte la ei.Piturca a fost un om mare la Steaua si sper sa tina cont de asta pt ca in Ghencea a fost crescut si acolo tre' sa moara orice s-ar intampla.HAI Steaua!CIPRI,ROZAVLEA,MARAMURES

Neaga8811.01.2005 09:15

Io nu cred nimic ... :D :lol:, numai ca-i salut pe Gianini si George Stan ! :twisted: !

killiandobre11.01.2005 09:32

Io cred ca ii va chema, pentru ca Steaua are cel mai valoros lot din Romania si nea Piti are nevoie la nationala de unii jucatori ai Stelei. Dar nea Piti tre' sa inteleaga ca vom avea un meci greu cu Valencia si trebuie ca jucatorii noi sa se inteleaga cu cei vechi. pentru asta e nevoie de multe antrenamente, si de un efort pshihic totodata. Domnul Zenga nu ii va lasa sigur si sper sa nu se creeze un conflict ca cel de anul' trecut.

LUPTA Steaua PAN' LA MOARTE!!! :twisted:

reddog11.01.2005 13:36
Io cred ca ii va chema, pentru ca Steaua are cel mai valoros lot din Romania si nea Piti are nevoie la nationala de unii jucatori ai Stelei. Dar nea Piti tre' sa inteleaga ca vom avea un meci greu cu Valencia si trebuie ca jucatorii noi sa se inteleaga cu cei vechi. pentru asta e nevoie de multe antrenamente, si de un efort pshihic totodata. Domnul Zenga nu ii va lasa sigur si sper sa nu se creeze un conflict ca cel de anul' trecut.  

LUPTA Steaua PAN' LA MOARTE!!! :twisted:

Nu prea cred ca Steaua are cel mai valoros lot din tara... Sunt cativa buni, nu contest, dar pana la a afirma ca sunt cei mai multi...

Virgil11.01.2005 17:57

De acum totul e clar si prezentul topic probabil istorie.Piturca însusi a afirmat ca se va consulta cu Zenga si va lasa Stelei jucatorii de care va avea nevoie contra Interului.

Bravo Piti.Ai gasit fara mare osteneala solutia sa împaci si varza si capra.