FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sperante pentru 2005.

Virgil01.01.2005 13:58

Daca 2004 a început cu speranta ca Steaua va fi capabila la finalul campionatului trecut sa se impuna,manevrele de culise au împiedicat-o sa-si materializeze valoarea superioara în fata echipei din Groapa.In continuare însa,pe parcursul anului 2004,valoarea superioara a Stelei a putut fi înteleasa de toti iubitorii fotbalului.Jocul bun,concretizat prin calificarea în primavara europeana si prin titlul neoficial de campioana de toamna,ne da acum la început de an 2005,speranta ca Steaua nu va mai putea fi oprita din marsul sau triumfal,pâna la încheierea actualei editii de campionat.

Ne mai da speranta ca Valencia,o echipa de top în Europa,ar putea fi depasita dupa cele doua manse.O asemenea performanta ne-ar permite sa credem ca pâna în finala nimeni nu ne-ar mai putea sta în fata.

Sa credem în Steaua noastra,si sa-i uram acum în zi de întâi ianuarie 2005 realizarea acestor doua performante:Cupa si campionatul !

FORZA

reddog01.01.2005 16:39

Noroc in UEFA, ca Dinamo va lua campionatul. :P

Virgil01.01.2005 21:17

Eu am scris rândurile de mai sus la modul serios.Daca o sa raspunzi în continuare în gluma,daca nu o sa poti sa pastrezi un minimum de seriozitate pe acest site,daca o sa cauti harta,o sa te ignor.Asa cum Steaua va ignora în retur toate manevrele de culise ale dusmanilor si va câstiga numai si numai datorita valorii ei.

FORZA

reddog04.01.2005 17:09

Si eu am vorbit serios. Nu ai decat sa te superi si sa ma ignori, eu voi fi tot aici.