FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce forumul nu este populat ?!

SteauaToronto16.10.2006 20:51

Vad cu stupoare ca avem utilizatori 200 online si pe forum sunt doar 30!

Am incercat prin creerea acelui baner central Discutii pe forum sa incerc o popularizare a forumului...

Daca ati putea aici sa gasim impreuna motivile pentru care forumul nu este populat si ce masuri ar trebui sa se ia!

SteauaToronto

papillon16.10.2006 22:37

]

Salut,

Cred ca o explicatie ar fi articolele excelente scrise pe site - am observat ca multa lume posteaza comentarii la articole si dezbat principalele probleme acolo. Cel putin eu asa fac - pe forum intru mai mult sa citesc. Cred ca ar trebui popularizat forumul tot prin intermediul unor articole (de dimensiuni mai reduse poate) care sa dezbata unele din topicurile ce se regasesc pe prima pagina a site-ului

numai bine,

cyril_thereau18.01.2007 18:11

sunt de acord cu tine!

SteauaToronto25.02.2007 03:26

@ papillon

Sa vedem poate o eventuala schimbare a designului forumului va ajuta!

Dragoshel25.02.2007 13:16

Dap, are dreptate, cand scrieti un articol pe site , sub el scrieti: puteti discuta pe forum, sau cum credeti ca este bine.. , si cred ca ar trebui sa faceti niste concursuri la cxare poate participa oricine... :roll:

Dragoshel26.02.2007 12:42

Sau poate ca ar trebui, sa faceti un mini-rezumat la o stire, sa o postati pe site, iar sub ea sa scrieti: Mai multe puteti citi pe forum..

Dragoshel04.03.2007 15:56

si inca ceva scz dak fac 3 posturi unu dupa altul,

Incercati sa scoate aia dupa site cu "Scrieti comentariile voastre ..." si in locul ei, "Comentati pe forum ..." doar pentru 1 saptamana sa vedem ce iese:)

Alex1406.03.2007 11:40

Cat mai multe subiecte scrise de bogdanbabes, asta e solutia pt popularea forumului.

AMIN!

George Stan06.03.2007 14:50

Este foarte posibil ca in curand comentariile articolelor sa se faca excusiv pe forum.

Motive:

Sunt foarte multe comentarii la articole si sistemul, conceput acum 4 ani, cand erau mult mai putine, nu face fatza. Sunt pagini interminabil de lungi cu comentarii, raspunsuri date aiurea, nu se poate face un citat, nu se poate face impartire pe pagini etc.

Activitatea de moderare va fi mai usoara, speram noi.

Vom incerca sa facem in asa fel incat sa nu fie un soc prea dur pentru vizitatorii site-ului nostru.

Dragoshel17.04.2007 12:30

Sper sa va ganditi la acsta si sa luati si masuri, pana acum vad ca nu s-a rezolvat..:)

forever_STEAUA17.04.2007 12:49

@Dragoshel

Cred ca glumesti, nu? :roll:

Dragoshel17.04.2007 13:04
@Dragoshel

Cred ca glumesti, nu? :roll:

In legatura cu forumul, ma refeream, ca inca nu se posteaza la fel de mult ca la stirile/articolele dupa site.