FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ganea la STEAUA ????

c.ronaldo1714.10.2006 19:08

Yo sincer: mi-ar placea sa vina pentru ca este unul din singurii jucatori de la Dinamo care nu au "latrat" asupra rivalilor... :wink:

am citit acest zvon in revista "CAMPIONII"... nush dak e ceva sigur !

alinush8914.10.2006 19:56

Sau dece nu il luam pe Buffon sau Del piero? ca si ei joaca bine in manager si in 2012 vor deveni level 3,hai sa fim seriosi...

I.N.Money14.10.2006 20:04

Era vorba de o venire a lui asta vara,dar acest lucru nu a fost confirmat nici de conducerea noastra nici de el.

Ganea nu are loc la Steaua in momentul de fata,e un jucator care ar produce scandal in vestiar.

AmuntBoy14.10.2006 20:38

ce sa faci cu Ganea?

aveam atacanti mai buni ca el plus ca are 100 de ani

Bogdan4Steaua14.10.2006 22:02
eu sincer: mi-ar placea sa vina pentru ca este unul din singurii jucatori de la Dinamo care nu au "latrat" asupra rivalilor... :wink:

am citit acest zvon in revista "CAMPIONII"... nu stiu daca e ceva sigur !

Nu a "latrat" asupra rivalilor? Poate nu stii ca la finalul partidei Dinamo - Rapid, acest caracter "impecabil" a scandat trivialitati la adresa noastra cu fanii giulesteni. Daca pe el ti-l doresti la Steaua...no comment. Apreciem valoarea, dar nu si caracterul.

FANATIK RED-BLUE15.10.2006 16:53

Pai nu stiu... La varsta lui ar trebui sa joace in strainatate. Daca Ganea ar veni la Steaua, vom avea un atac mai puternic, dar nu-mi doresc un caine in Ghencea.

SteauaToronto15.10.2006 17:33

Ganea coloratul! Il urasc pe el si Tiganescu (Niculescu) cel mai mult!!

Nu au ce cauta la Steaua niste fitosi! Thereau cu Badea vor fi industrictibili in curand!

simona9015.10.2006 23:03

Nu-mi place acest Ganea.deloc. nu stiu daca are ce cauta la Steaua,si orcum stim cu toti cat de invidiosi is dinamovisti.ii detest. :evil: am votat impotriva.