Yo sincer: mi-ar placea sa vina pentru ca este unul din singurii jucatori de la Dinamo care nu au "latrat" asupra rivalilor... :wink:
am citit acest zvon in revista "CAMPIONII"... nush dak e ceva sigur !
Yo sincer: mi-ar placea sa vina pentru ca este unul din singurii jucatori de la Dinamo care nu au "latrat" asupra rivalilor... :wink:
am citit acest zvon in revista "CAMPIONII"... nush dak e ceva sigur !
Sau dece nu il luam pe Buffon sau Del piero? ca si ei joaca bine in manager si in 2012 vor deveni level 3,hai sa fim seriosi...
Era vorba de o venire a lui asta vara,dar acest lucru nu a fost confirmat nici de conducerea noastra nici de el.
Ganea nu are loc la Steaua in momentul de fata,e un jucator care ar produce scandal in vestiar.
ce sa faci cu Ganea?
aveam atacanti mai buni ca el plus ca are 100 de ani
eu sincer: mi-ar placea sa vina pentru ca este unul din singurii jucatori de la Dinamo care nu au "latrat" asupra rivalilor... :wink:
am citit acest zvon in revista "CAMPIONII"... nu stiu daca e ceva sigur !
Nu a "latrat" asupra rivalilor? Poate nu stii ca la finalul partidei Dinamo - Rapid, acest caracter "impecabil" a scandat trivialitati la adresa noastra cu fanii giulesteni. Daca pe el ti-l doresti la Steaua...no comment. Apreciem valoarea, dar nu si caracterul.
Pai nu stiu... La varsta lui ar trebui sa joace in strainatate. Daca Ganea ar veni la Steaua, vom avea un atac mai puternic, dar nu-mi doresc un caine in Ghencea.
Ganea coloratul! Il urasc pe el si Tiganescu (Niculescu) cel mai mult!!
Nu au ce cauta la Steaua niste fitosi! Thereau cu Badea vor fi industrictibili in curand!
Nu-mi place acest Ganea.deloc. nu stiu daca are ce cauta la Steaua,si orcum stim cu toti cat de invidiosi is dinamovisti.ii detest. :evil: am votat impotriva.