FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gunoierul de Pancu se pare ca si-a revenit.

Virgil28.12.2004 19:31

Dupa terapia cu fluieraturi si vorbe de ocara la care a fost supus pe toata durata meciului Steaua-Besiktas,gunoierul de Pancu se pare ca a fost adus cu picioarele pe pamânt.

Intr-o declaratie recenta,a afirmat ca el va tine cu Steaua în dubla cu Valencia.

Pentru ca e român...

Ia uite...Si-a adus aminte ca e român.Interesant.

George Stan28.12.2004 19:48

mda... si-a revenit la declaratii de complezenta. Poate am mai spus, daca venea la Bucuresti si zicea ca vrea sa bata pe Steaua cu 10-0 nu ma suparam, dar cand l-am auzit cu 'dedic rapidului' si mai ales cand si-a pus carpa aia de gat la aeroport mi-am dat seama ca isi va merita injuraturile.

Oricum , ca o curiozitate, nu cred ca a fost vreun om mai injurat in Ghencea decat Pancu la meciul cu BJK :)

Virgil28.12.2004 19:59

Mai degraba cred ca si-a revenit de teama.De proportiile dezastrului pe care l-a produs prin câteva vorbe nechibzuite.

Mai vine prin Bucuresti din când în când si spera sa nu i se mai întâmple.Pentru ca nici în cele mai negre vise ale lui nu ar fi putut sa i se întâmple ce i s-a întâmplat în TFR.

Suporterii stelisti stiu sa-si trateze "prietenii" asa cum se cuvine.

reddog01.01.2005 16:52

Chiar asa, atunci nu e de pus cu voi! :mrgreen: