FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Protest impotriva deciziei suspendarii impotriva Stelei

pisoias04.10.2006 18:41

Nu am nimic cu jucatorii echipei nationale dar ar trebui ca nici un stelist sa nu mearga la meci sa incurajeze nationala cu toate ca pe site s-a facut apel sa mergem in Ghencea sa o sustinem, incercind sa protestam impotriva deciziei suspendarii de catre FRF a lui MM si a lui Gigi Becali si a faptului ca jucam fara spectatori. Daca echipa Steaua nu are nevoie de spectatori atunci de ce ar avea nevoie nationala de fotbal a lui Mircea Sandu A HOTILOR SI MAFIOTILOR CARE sunt ACOLO? RUSINE FRF!!!

Alessandro04.10.2006 18:43

Total de acord!Stadionul sa fie gol sambata,pentru ca oricul inaripatii si maidanezii nu or sa vina in Ghencea... :evil:

Rossoblu04.10.2006 18:49

daca n-ar fi convocati jucatori de la Steaua nici nu m-as uita le meci...

P.S. am inteles ca terenu nostru a fost suspendat pentru scandari rasiste, eu n-am auzit sa mai fi scandat asa ceva ..e adevarat?

I.N.Money04.10.2006 19:03

Oricum o sa fie gol,doar 300 s-au vandut azi,nationala nu reprezinta un interes in capitala,atatea esecuri si cu hotii din frunte au stricat definitiv imaginea ei.

PS: Sa asteptam rezultatul apelului facut de noi si de celelalte 2 echipe.

***alex***04.10.2006 19:09

Au gresit cand le-au dat terenul, pe viitor ar trebui protestat, Mafia din FRF nu are ce cauta pe Ghencea!!!

Sper sa fie cat mai putina lume, iar daca stadionul e plin sa fie huiduiti!

BlackWoolfy04.10.2006 20:53

Sunt nemultumit :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Editat,

moderatori.

Virgil05.10.2006 05:49

Nu are nicio legatura echipa nationala cu situatia echipei noastre.

As dori sa avem un stadion arhiplin si echipa nationala sa faca un joc bun care sa ne încânte.

Inainte de orice suntem români ! Cine vorbeste impotriva echipei noastre nationale e impotriva noastra,a tuturor românilor.

Lasati deoparte frustrarile ! Una e Steaua si alta echipa nationala.Pe amândoua trebuie sa le iubim la fel de tare.

cannavaro05.10.2006 11:27

defapt noi o sa incurajam sambata echipa nationala pentru ca ea sa se caifice la euro 2008 iar Mircea Sandu sa-si umple iar buzunarele cu milioane de $. Nu castigam nimic daca incurajam echipa nationala atat timp cat coruptia continua sa fie prezenta la nivel inalt (Florin prunea ionut lupescu si altii - > vezi retrogradarea sportului studentesc si nu si a jiului .. etc.)

Cand e vb de noi ..ni se interzice sa venim cu bannere pe stadioane...amenzi luam, batai luam, dar tot trebuie sa sustinem echipa nationala ca "suntem romani"

Cu Romania tinem din principiu ..."azi joaca Romania si speram sa bata". Atat timp cat la nationala jucatorii vin doar pentru imagine si nu pentru a juca fotbal cum era din 94 pana`n 2000 cand se juca fotbal din placere si erau si performante nu cred ca merita sa dam o atentie asa mare nationalei.

Steaua ne-a scos pe strazi Steaua ne-a facut fericiti ca suntem romani ca avem o echipa acolo sus. Steaua ramane Steaua. Pe primul loc.

DOUBLE05.10.2006 11:46
Pe amândoua trebuie sa le iubim la fel de tare.

Virgil, ce zici tu ca trebuie sa facem, e imposibil:)

Si ca parinte cu mai multi copii ai-desi nu e drept-un favorit.

Fane Berceni05.10.2006 15:29

Steaua a fost suspendata din nou in urma interventiei specifice a domnului Mircea Sandu. Inca 90 de minute fara fani la un meci al Stelei de pe teren propriu. Se pare ca niciodata nu este de ajuns atunci cand se incearca cu orice pret stoparea expansiunii ros-albastre reinceputa acum aproximativ doi ani. Dar sa cedam nu se va intampla vreodata.