FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

am si eu o mare problema

stelist adevarat01.10.2006 06:35

am si eu o mare problema. :cry: am fost banat de pe acest hub fara nici un motiv.si v-as ruga din tot sufletul sa imi scoateti banul.hubul stelist era preferatul meu,chatuiam pe el toata ziua despre Steaua. Si va rog daca puteti sa-mi scoate-ti banul... va rog. IP: 88.158.141.76 o sa va raman dator celui care mi-a scos banul. :wink: pls mult mult mult...

M@rmota03.10.2006 19:41

:wink: nu puteai trimite si tu un mesaj privat unui admin? bine ca ti-ai facut ipul public...mai bine editeaza-l..si sterge-l..si trimite un mesaj privat ... :wink:

g_funk2803.10.2006 20:10
:wink: nu puteai trimite si tu un mesaj privat unui admin? bine ca ti-ai facut ipul public...mai bine editeaza-l..si sterge-l..si trimite un mesaj privat ... :wink:

M@rmota ...inca astept pm :D:D:D :wink:

SteauaToronto03.10.2006 23:22

M@rmota ...inca astept pm :D:D:D :wink:

Bah baiatule, aici e forum DE Steaua nu de matrimoniale!

Un sfat pentru marmota: scoate poza aia de acolo ca asa nu mai primesti pm!

M@rmota04.10.2006 08:11

Da Toronto..asa am facut..mi-am schimbat avatarul.

Cat despre tine g_funk28 asteapta in continuare 8)

Alex1404.10.2006 12:07

Da` vezi mah baietii in peluza si faceti cunostinta :) Vine cam la toate meciurile... daca nu ma insel :roll: