stie cineva cum se poate face rost de bilete la meciul cu real din spania?
organizeaza ceva clubul, vreo excursie pentru suporteri?
cred ca sunt multi suporteri care asteapta niste raspunsuri in legatura cu acest meci din spania
va multumesc
stie cineva cum se poate face rost de bilete la meciul cu real din spania?
organizeaza ceva clubul, vreo excursie pentru suporteri?
cred ca sunt multi suporteri care asteapta niste raspunsuri in legatura cu acest meci din spania
va multumesc
si eu am intrebat kestia asta si vad ca nu jtie nimeni sau nu s-au pus inca in vanzare...daca aflu ceva iti zic...
Salut, biletele s-au pus in vanzare.. nush dak ai vazuit da, a zis Becali ca s-au vandut deja 4000 d bilete.. adik mai sunt inca vreo 4000
trebuie sa suni la club despre bilete
excursia cred ca este cea de 1000E cu echipa in avion 8) sau ce se vb acum la TV ca este o firma de turism care se ocupa
costa 350-500E tot cu avionul
Salut, biletele s-au pus in vanzare.. nu stiu daca ai vazuit da, a zis Becali ca s-au vandut deja 4000 d bilete.. adik mai sunt inca vreo 4000
din cate stiu eu nu s-a pus nici-un bilet in vanzare, Argaseala ar fi cerut 10.000 de bilete, dar momentan nu a primit un raspuns exact(deci nu avem nici macar un bilet).Argaseala a declarat ca saptamana viitoare va primi un raspuns in legatura cu biletele repartizate noua.
Crx, ne-au dat doar 8000 de bilete adik aprox 10% din capacitatea stadionului.. iar dak vor ramane multe locuri libere pt real.. vor mai pune inca 2000 pt stelisti.. biletele s-a pus in vanzare
.. apropo...o excursie cu autocaru' cu 2 nopti d cazare si bilet.. costa aproximativ 220 euro ![]()
La blue air gasiti pachet special ,costa 400 euro si include bilet dus-intors(cu revenire in ziua de dupa meci)si bilet la meci.Mergeti si interesati-va la orice agentie blueair.Bilete sunt destule,bani sa aveti.
Ai dreptate :
26.09.2006 -Pachet promotional pentru meciul de fotbal Real Madrid-Steaua Bucuresti
Cu Blue Air poti fii suporter adevarat!
Compania Blue Air vine in ajutorul fanilor fotbalului romanesc punand la dispozitie un pachet care ajuta suporterii echipei Steaua Bucuresti sa mearga la meciul din 01 noiembrie 2006 de pe stadionul Santiago Bernabeu.
Pachetul contine biletul de avion dus-intors, plecare in data de 01.11.2006 din Bucuresti – Baneasa cu retur in data de 02.11.2006 de la Madrid – Barajas, si biletul pentru meciul dintre Real Madrid si Steaua Bucuresti.
Acest pachet poate fi cumparat de pe site-ul companiei, www.blueair-web.com, de la oricare dintre sediile Blue Air (Ambasador – Bvd. Magheru nr.8-10, Baneasa – Sos. Bucuresti-Ploiesti nr.40, Plaza Romania et.1, Bucuresti Mall et.1, Mosilor – Calea Mosilor nr.229, Unirea – Dealul Mitropoliei nr.1) si de la agentiile de turism colaboratoare Blue Air.
Pretul pentru acest pachet promotional incepe de la 399 EUR, orarul de zbor al curselor fiind:
- plecare 01.11.2006: 05:00 Bucuresti – Baneasa - 08:10 Madrid – Barajas
- retur 02.11.2006: 10:30 Madrid – Barajas – 15:15 Bucuresti – Baneasa
Pentru orice fel de informatii va rugam sa acceasati site-ul Blue Air, www.blueair-web.com, sau sa ne contactati la Call Center: +40 21 2088686 sau email: i***@***.
Si eu vreau sa merg la meciul cu Steaua-Real doar ca stau kam departe de Bucuresti...Imi imaginez ca va fi o atmosfera superba!Care imi poate spune mai multe despre bilete si restu intratzi pls pe id`u meu de mess... ![]()
se pot cumpara doar bilete separat? daca da , cate poate sa ia o persoana
daca merge cineva de p'aici la madrid.. anuntati-ma si p mine plzzz vreau si eu sa merg.. dak e vb pe mess.. alex_th3_0n3 thx
Ar trebui sa organizeze clubul o excursie! :?
ar trebui
(
ce e asa de greu?indiferent din ce oras sunteti aveti net ca doar postati aici.Intrati frumos pe siteul Real Madrid si iti cumperi bilet iar faza cu transportul e chiar cea mai simpla..atatea posibilitati...de ce trebuie sa organizeze clubul neaparat?
Bafta
Aham ar trebui !! insa si asa ar costa destui bani
ce e asa de greu?indiferent din ce oras sunteti aveti net ca doar postati aici.Intrati frumos pe siteul Real Madrid si iti cumperi bilet iar faza cu transportul e chiar cea mai simpla..atatea posibilitati...de ce trebuie sa organizeze clubul neaparat?Bafta
mie asa mi se pare normal, nu neaparat sa organizeze clubul, dar macar sa ne puna la dispozitie sa zicem 5 autocare pe care sa le platim noi, (1autocar sa zicem ca o sa coste 1000euro, suma se imparte la numarul de locuri si fiecare isi plateste partea + pretul biletului) pe ei la urma urmei sa nu-i coste nimic, noi sa platim totul.
eu cred ca sunt multi interesati sa mearga la acest meci, tu ai merge singur, sa zicem cu trenu?
nu e mai normal sa ne strangem mai multi si sa mergem cu autocaru?
pentru ca 580euro cat am vazut ca ar fi cu avionu, nu stiu cati isi permit sa dea atatia bani, dupa atatea sacrificii(abonament+calificari+pachet Liga)eu cred ca e km scump,totusi mai trebuie sa si traim.
ar putea macar sa puna o intrebare pe net de genul
"cine merge la real-Steaua 300euro?"
si sa vada cati suporteri ar plati aceasta suma, iar daca interesul e mare, ar putea sa ne ajute cumva.
in anii trecuti vedeam mereu pe site "excursie anglia 300euro"(nu mai stiu exact, dar cam asa suna mesajul)
sper ca cineva sa ne ajute si sa ajungem cati mai multi in madrid, pentru ca Steaua are nevoie de cat mai multi suporteri.
ls urma urmei am cerut 10.000, din care ni s-au dat 8.000, nu suntem 10 suporteri, eu zic ca interesul e destul de mare pentru acest meci, si clubul nu stiu cu ar putea sa piarda cand sunt atatea cereri.
din pakte n-am gasit bilet sa cumpar decat prin agentie de turism(prin excurisia organizata de agentia de turism), deci chiar daca as vrea sa merg cu masina personala tot n-as avea cum.
Excursie la Madrid cu vizionarea meciului Real Madrid – Steaua
Plecare 29.10.2006 – Tarif 250 eur
Vrei sa vezi cum se lupta Steaua cu Galacticii pe Santiago Bernabéu ? Vrei sa vezi cum se dezlantuie Real Madrid la el acasa ? Vrei sa simti atmosfera incendiara de pe Santiago Bernabéu – cel mai titrat stadion in ultimi ani ? Vrei sa fi alaturi de echipa ta favorita in momentele grele de pe un stadion imens cu un public dezlantuit ? Nimic mai simplu. Noi ati punem la dispozitie un pachet turistic in acest scop. Asiguram transportul din Cluj pana in Madrid. Facem un tur de vizitare al orasului si apoi mergem la stadion-ul Santiago Bernabéu unde oferim si biletul de intrare la meci . Dupa meci ne urcam in autocar si venim acasa (speram victoriosi)
Totul la doar 250 eur.
Pachetul include : transport cu autocar 3* Cluj 29.10.2006 – Madrid 01.11.2006– Cluj 03.11.2006
tur gratuit al orasului
biletul de intrare la meciul Real Madrid – Steaua
Pretul nu include : asigurare medicala
150 eur / pers care trebuie aratati in vama (nu se cheltuie , doar pentru formalitatile vamale)
pentru realizarea pachetului este nevoie de in grup minim de 35 pers. In caz contrar, inainte cu 5 zile de plecare se vor oferi variante sau se vor returna banii.
1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori.
Moderatorii
Salut piculet.. cum facem sa luam legatura.. vreau sa merg neaparat;
dak e idu' meu e alex_th3_0n3 thx
Hai baieti.. cine se baga la o deplasare??
super oferta ![]()
Va rugam sa nu postati mesaje consecutive.
Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post.
Moderatorii
bogdan_p : Vineri seara sper sa va pot da detalii despre posibilitatile de a face aceasta deplasare,atat cu autocare cat si cu avionul si cum va puteti procura biletele,preturi,tot.
a postat la discutii despre galerie
Buna la toti,
Numele meu este Cristina si in legatura cu anuntul pentru bilete ma puteti contacta atat prin telefon cat si email:
Cristina:
tel: 0788066004; 0264/591629
id mess: kristyna_mih
SAU:
Florin Crisan
tel: 0788066001; 0264/597.164
o***@***
www.universalturism.ro
Ciao!!!
vedeti ca este o agentie de turism in Brasov care au bilete la madrid, sunati la 0268-470679
Eu vreau sa cumpar doar 3 bilete! ca bilete de avion am deja! Cine ma poate ajuta ca deocamdata nu s-a dat de la club nici o informatie de unde se pot lua biletele.
Hotel Gran Atlanta 3 Madrid
Pret sejur: 435 EUR / persoana, loc in camera dubla
Servicii incluse:
bilet avion dus-intors, compania Tarom
cazare 3 nopti
mic dejun
Nu sunt incluse:
taxele de aeroport (CCA. 70 EUR /pers)
biletul de intrare la meci
Data plecare: 01.11.2006
Orar de zbor:
01.11 - Plecare cu cursa TAROM RO 415/ orele 09:00. Sosire Madrid ora 11:55.
04.11 - Plecare cu cursa RO 416; orele 13:00. Sosire la Bucuresti 17:45.
Programul de operare al curselor Tarom poate sufer imodificari
Detalii la nr de telefon 0213360920
am luat bilete de la club ieri
20 euro bucata!
am gasit bilet chiar in ziua meciului la 1 milion ! ![]()