FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

problema conexiune forum

Dj21.09.2006 20:16

de la inceput vreau sa va spun k nu vreau sa critic sau altceva ci doar sa gasesc o rezolvare..

problema e k unori forumul, in special merge extrem de greu, nu se incarca sau nu salveaza postul pe care il scriu.desi intru si de la munca si de acasa..se intampla destul de des...nu k as avea conexiune slaba..dar e frustrant sa vad k nu`mi merge ..

e doar o observatie si orice ajutor ar fi binevenit...

multumesc :)

Radu1821.09.2006 20:28

Aceeasi problema o am si yo.Merge foarte prost forumul :roll:

onlySteaua20.04.2007 05:52

probleme asemanatoare am si eu.

scriu ceva pe forum si dupa asta, cateva ore forumul ramane pur si simplu blocat.deci ultimul mesaj este cel postat de mine.asta se intampla doar cand postez ceva.

faza interesanta este ca atunci cand intru cu un proxy vad si restul mesajelor.acuma sincer nu am mai postat doar de dragul de-a vedea daca si prin proxy mi se blocheaza cand adaug ceva intr-un topic.

ieri a fost un articol,cel cul Olaroiu,la inceput foarte scurt,in care se anunta prelungirea (la dracu cu ea) contractului.am postat si eu ceva pe acolo.dupa ce s-a dezvoltat articolul am vazut ca aparea ca si cum pe forum s-ar fi deschis un nou topic.intrebarea mea este:ce s-a intamplat cu vechile postari?nu de alta,dar am dat reply unui user si in caz ca mi-a raspuns.....

o alta problema e ca nu mi se vede avatarul.imaginea are dimensiunile cerute.de fapt este tot aceasi imagine ca si cea folosita pe vechiul format al forumului.

si o ultima problema:asa trebuie sa arate campurile alea?

capt.jpg

Dragoshel20.04.2007 08:59

Acum cred ca depinde si ce browser folositi.

Eu am mozilla si merge f bine:)

George Stan20.04.2007 09:11
Acum cred ca depinde si ce browser folositi.

Eu am mozilla si merge f bine:)

Si mie imi merge bine si nu am erori de afisare nici in IE nici in firefox. Verificati daca browserul va permite cookie-uri.

onlySteaua20.04.2007 11:05

intr-adevar,problema din imagine era de la browser care era setat pe "block all".

nu stiu cum de nu m-am gandit la asta. :oops:

restul nu cred sa fie de la browser.totusi prin proxy a mers,iar avatarul altora imi apare.

c.ronaldo1720.04.2007 12:17

Da, prin Mozila merge foarte bine...

razvan7520.04.2007 15:23
si o ultima problema:asa trebuie sa arate campurile alea?

incearca sa folosesti alt browser decit Opera, daca folosesti totusi Opera (cam singura care face figura aia) fii sigur ca ai o rezolutie 1024x768 si cel mai important ca fereastra in care deschizi forumul este maximized... altfel Opera se emotioneaza definitiv :lol:

onlySteaua20.04.2007 18:12

ai dreptate.opera folosesc.inca. :D

mai bine zis l-am testat putin.oricum,cred ca ma intorc la mozilla.

mi-a placut totusi popup blocker-ul din opera.da' hai ca deja devin offtopic.

numai bine!

Motanu D21.04.2007 01:21

Cum Firefox + Ad blocker pana si site-uri stupide, cu cod scris aiurea sau cu n-spe reclame, popup-uri, etc gen gsp.ro se incarca aproape instant.

Atat site-ul cat si forumul merg ireprosabil din punctul meu de vedere.