FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fantezie.

Virgil21.12.2004 18:47

Tot mai des în ultima vreme se face referire la stadionul Steaua ca fiind Templul Fotbalului Românesc.

Atribuirea acestui nume nu e deloc întâmplatoare pentru ca tot mai mult Steaua a devenit o adevarata religie a celor care o iubesc si cred în ea.

Construit cu peste 25 de ani în urma "sanctuarul cultului stelist" este locul de întâlnire la care pot participa pâna la 27.000 de "credinciosi" în zilele de "slujba"(meci).

Este firesc ca un templu sa aiba si un patriarh,acesta fiind "preafericitul parinte" Ciobanul,care mai tot timpul este înconjurat de un sobor(staf)de "cinstite fete" cum ar fi "înalt prea sfântul mitropolit"(presedinte executiv) MM Stoica.

Jucatorii în aceasta situatie ar fi "prea cucernicii parinti" care îndeplinesc ritualurile din timpul "slujbelor",iar Walter ar fi marele maestru de ceremonii.

Noi spectatorii am fi în aceasta conjunctura binecredinciosii,enoriasii templului.

Principala rugaciune ar fi fara îndoiala "Steaua noastra" care ar avea urmatorul text:

Steaua noastra care esti în fruntea clasamentului,

Cunoasca-se numele tau în cele patru zari,

Faca-se voia ta,vie dominatia ta,

Precum în tara,asa si peste hotare.

Spectacolul nostru cel de toate zilele

Fa-ni-l noua astazi.

Si ne iarta noua scandarile noastre,

Precum în templu asa si pe stadioanele straine.

Si nu ne lasa fara gustul dulce al victoriei,

Asa cum nici noi nu te lasam fara galerie.

Domnul fie cu noi.Doamne iarta-ma.Amin.

George Stan22.12.2004 03:32

Am auzit ca, daca scoatem un rezultat bun pe Mestalla, TFR se transforma in laborator de exorcizare a dracilor...sau ma rog.. liliecilor.

Ar fi frumos nu?

....

....

gata...hai ca-i dimineata

Virgil22.12.2004 06:06

Sa nu-mi spui ca ai stat toata noaptea treaz?!

Felicitari pentru continuarea fanteziei.

George Stan22.12.2004 08:28
Sa nu-mi spui ca ai stat toata noaptea treaz?!

wrong. m-am culcat prea devreme si m-am sculat cu noaptea-n cap

Virgil22.12.2004 12:33

De preferat ar fi fost invers. 8)

horse3727.12.2004 11:01

frumos! dupa atatea ocari cu dinamovistii si rapidistii si cine o mai fi fost, acest subiect parca seamana cu altceva. era nevoie si de asa ceva. bravo virgile!

si mai adaug si eu..

la multi ani cu sanatate

sa va dea domnul tot ce doriti

zile senine si fericire

la multi ani sa traiti