FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Respect antrenorul Zenga,,dar...

ADRIAN PACURAR21.12.2004 10:23

Tin din capul locului sa precizez ca respect munca si profesionalismul lui Zenga la tot ce se refera, de partea fotbalistica, tin sa adaug ca imi scot palaria in fata lui pt ca nu am crezut in el si am gresit, tin sa precizes ca scriu acest articol pt ca nu suport obrazniciile care au loc la tot pasul in fotbal, nu suport mitocanii si pe cei care fac gesturi care sunt reproabile, nu inteleg de ce in tara se comporta intr-un fel si afara afara stie normele bunei cuvinte, redau ce s-a scris iara in ziare,pt ca ma doare ca sunt roman mai presus de orice:"Walter Zenga s-a dat recent în stambã la televiziunea italianã, supãrîndu-se pe fotbalul românesc și deconspirînd "invidia" ce și-a atras-o, chipurile, din toate pãrțile. În prima linie a contestatarilor, evident, ziariștii sportivi, care au apucãturi comuniste, conform gîndirii macaronarului. Urmeazã apoi arbitrii și colegii sãi de breaslã, toatã lumea dorindu-i rãul, împiedicîndu-l sã-și vadã de treabã și sã ne rupã gura cu inovații tehnico-tactice... " gata citatul. Nu mi se pare normal ca sa arunci cu gunoi, in tara care i-a dat o sansa in a antrena, a deveni cineva in postura de antrenor, ca in Italia, si-a luat un eject si din seria C si aici antreneaza cel mai reprezentativ club din Romania, desii cand a plecat a spus ca nu va mai venii niciodata aicc, tin sa-i aduca aminte, ca italienii au fost inventatorii blatului si au ramas maiestrii,nu il inteleg si pt mine nu e normal,e fericire dar suntem jigniti si noi fratilor pt ca suntem romani, nu-mi doresc razboi,nu vrea cearta dar declaratiile lui sunt lipsa totala de fair_play, nu uitam ca la national nu a facut mai nimic, a sfarsit prin a fi inlaturat de prietenul Olaroiu.Eu consider ca marele merit al lui la Steaua, e ca a reusit sa uneasca jucatorii si atunci apar rezultatele, lucru ce PITI nu l-a reusit, tin sa amintesc ca am fost unul din contestarii lui PITI si nu-l vreau inapoi,pt ca felul lui de a fi, se potriveste unei nationale, nu unei echipe de club. Va cer sa judecati ce am scris nu cu sufletul, pt ca am spus respect antrenorul Zenga si nu vreau valuri,dar nu pot sa tin in mine,insulte aduse de cei care descaleca in Romania,el conduce unul dintre cele mai galonate cluburi din Estul Europei,ca sa nu vorbim din Romania si ISI permite sa arunce cu noroi inclusiv pe noi, ne jigeneste felul de a fi, nu va voi putea da replici, pt ca voi fi plecat in muntii patriei la schi si ne vedem de abia la anul, sarbatori fericite si sa aveti un an mai bun ca acesta. pe toate planurile, iar Stelei ii doresc campionatul si sa ajunga sus de tot in U.E.F.A si in toamna viitoare sa aud, vorba lui Gigi "muzica aia de champion league", si cu timpul sa redevenim ce am fost, unora li se pare ca am plecat de acolo, dar de noi stie toata lumea si suntem cei care aua adus cele mai multe puncte,in europa. Va rog sa fi-ti obiectivi,si o sa-mi lipsiti cateva zile bune, iar echipa pe gazon,am mai spus, as intra in hibernare de as putea :)

Virgil21.12.2004 20:50

Conform uzantelor judecatoresti,sa dam cuvântul si pârâtului.

Walter Zenga a spus:

"Dupa neadevarurile publicate la adresa mea de catre prosport,voi actiona în judecata acest ziar.Jurnalistii care au scris acele articole despre mine,au inventat alte dialoguri purtate de mine în emisiunea cu domnii Abatantuono si Mughini.Eu nu am vorbit nici un cuvânt în acea emisiune despre vreunul dintre antrenorii români si am martori în aceasta privinta.Primul "martor" si cel mai important pe care îl voi prezenta la proces este caseta video cu înregistrarea acelei emisiuni".

Walter,nu-i ierta pe calomniatori asa cum nici eu nu voi uita ca printre noi exista si uscaturi.Si nu îmi va fi niciodata indiferent când cineva din afara noastra va lovi în mod mârsav într-unul dintre ai nostri.Dar nu-l voi privi cu ochi buni nici pe cel ce le va tine isonul.Pentru ca lovind în x,y sau z,vor lovi si în Steaua.

kyd21.12.2004 21:28

Poate ai dreptate Adriane , poate Zenga vorbeste cateodata mai mult decat ar trebui dar totusi e al nostru si ar trebui sa il apreciem asa cum este (bun sau rau).Cum a zis si Virgil totusi cu el antrenor am ajuns undeva chiar daca jocul a mai lasat de dorit in unele partide a reusit sa faca "minuni".Acuma nu trebuie sa il criticam pe saracul om dupa niste comentarii aparute in niste ziare din Italia,daca sunt doar minciuni sau niste vorbe spuse intr-un moment de furie,nervozitate?la varianta asta nu te-ai gandit?

Mai multe nu am de spus....sper ca nu am aberat prea mult :D

Virgil23.12.2004 17:57
Tin,tin sa precizes ca scriu acest articol pt ca nu suport obrazniciile care au loc la tot pasul in fotbal, nu suport mitocanii :"Walter Zenga s-a dat recent în stambã la televiziunea italianã, supãrîndu-se pe fotbalul românesc și deconspirînd "invidia" ce și-a atras-o, chipurile, din toate pãrțile. În prima linie a contestatarilor, evident, ziariștii sportivi, care au apucãturi comuniste, conform gîndirii macaronarului. Urmeazã apoi arbitrii și colegii sãi de breaslã, toatã lumea dorindu-i rãul, împiedicîndu-l sã-și vadã de treabã și sã ne rupã gura cu inovații tehnico-tactice... " gata citatul. Nu mi se pare normal ca sa arunci cu gunoi, in tara care i-a dat o sansa in a antrena, a deveni cineva in postura de antrenor, ca in Italia, si-a luat un eject si din seria C si aici antreneaza cel mai reprezentativ club din Romania, desii cand a plecat a spus ca nu va mai venii niciodata aicc, tin sa-i aduca aminte, ca italienii au fost inventatorii blatului si au ramas maiestrii,nu il inteleg si pt mine nu e normal,e fericire dar suntem jigniti si noi fratilor pt ca suntem romani, nu-mi doresc razboi,nu vrea cearta dar declaratiile lui sunt lipsa totala de fair_play...

Iata ce spune si avocatul antrenorului stelist W.Zenga în faxul trimis ieri ziarului Prosport,vizavi de declaratiile facute de acesta la emisiunea de la Italia Uno si preluate de mai multe ziare din România:"articolul dumneavoastra este fals si nefondat,cuvintele domnului Zenga fiind gresit interpretate.Domnul Zenga este mândru ca lucreaza la Steaua si respecta munca celorlalti antrenori români,despre care nu a vorbit niciodata"

Eu ce sa mai spun în plus în afara de faptul ca nu ma mai mira deloc tendinta ziaristilor în general,de a face din tântar armasar,de a crea subiecte de bârfa,de a strica imagini,de a încrimina fara nici un temei oameni fara vina.

Pacat ca mai la tot pasul se gasesc fraieri care cad în capcanele lor si care sunt mai virulenti decât ziaristii însisi.Dar unde nu-i cap,vai de picioare.Si daca e vai de picioare,adio mers pe jos,adio alergare,adio ski,adio chiar anumite pozitii de sex...

Chiar la asemenea acuze sa recurgi pentru ca nu-ti plac anumite pozitii de sex?... :lol:

Xander26.12.2004 10:35

Pacat ca nu am urmarit si eu declaratia lui Zenga, ca v-as fi spus daca e adevarat sau nu... De ziaristii romani probabil ca chiar a zis asa... pt ca are perfecta dreptate.. si despre toti ceilalti lafel.. dar nu cred ca ar fi declarat asa ceva.. pt ca italienii sunt atenti la declaratii :wink:

Virgil28.12.2004 18:58

Dan Chiotea,redactorul sef al prosport,recunoaste public ca dintr-o regretabila eroare de traducere,prosport a descris prestatia lui Walter Zenga,drept ostila la adresa presei si a antrenorilor români,relatarea antrenând consecinte colaterale si pentru noi,si pentru el.

In loc sa-si ceara scuze în numele ziarului,Chiotea invoca proverbul numai cine nu munceste,nu greseste si se spala pe mâini asigurându-l de simpatia lor si continua în acelasi mod jalnic urându-i vacanta placuta,plina de bucurii.

Ziar de doi bani,scris de oameni de doi bani.

Se pare ca bunul simt,puterea de a cere scuze,nu exista la acest Chiotea.Cum sa se înjoseasca ditamai redactorul sef al unui ziar de kkt s-o faca.Penibili pe toata linia.De la cap la coada.

George Stan28.12.2004 19:01

Ultimul articol scris de Chiotea a fost scris ca inlocuitor al unei scuze. Tot articolul se poate rezuma prin "Nu ne da in judecata".

Virgil28.12.2004 19:07

Sunt constient de acest lucru.Dar în modul asta?

Nu zic sa-si puna cenusa în cap si sa-si rupa hainele de pe el,dar sa-si ceaza scuze de-a dreptul,pe fata,nu voalat.

Vezi Doamne,s-ar fi înjosit.Sau unei publicatii atât de "serioase",care nu a gresit nici o data,îi venea greu sa o faca...

Niste aroganti care trateaza oamenii ca pe nimic.Ca sa nu spun mai multe.

Cât priveste darea în judecata,mi-ar parea rau sa-i ierte.Dupa câte mizerii au scris la adresa Stelei.

ADRIAN PACURAR09.01.2005 14:32

Desii am si eu o groaza de prieteni care lucreaza in Italia, s-a nimerit sa nu vada nici unul declaratiile,asa ca greseala mi-o asum si eu,ca am dat si eu cu bata, prea repede, desii unele din lucrurile scrise sunt adevarate, scuze si sunt suparat ca mi-am uitat certificatul de nastere la Bucuresti si nu mai am cum sa imi fac pasaportul la timp, plecam la Valencia, dar...

reddog09.01.2005 17:42

Ziarele din Romania sunt ghidate mai mult dupa scandal. Rareori mai vezi un ziar obiectiv. Un lucru e cert: Aveti un antrenor destul de bun, care a reusit o performanta pentru Romania. Felicitari lui. Si asta o spun fara resentimente. Deocamdata cel mai bun antrenor roman a iesit Andone, dar, daca Zenga continua ca si pana acum, daca reusiti sa luati campionatul (asta ramane de vazut :twisted: ), la anul pe vremea asta va veti lauda voi cu cel mai bun antrenor...

Virgil11.01.2005 18:19

Adriane te-am avertizat o data.Se pare ca ai uitat.Sau ca te-a luat valul.Sau ca esti extrem de orgolios.Si vrei nu vrei pui botul.

E treaba ta,e botul tau,dar credibilitatea scade. :)

ADRIAN PACURAR12.01.2005 12:39

pun botu, dar pe spinarea mea, mi-am asumat greseala, si ce sa faci, oricum al nostru antrenor are si el o buba de mult uitata si nu mai trebuie pomenita,asta e, mai isi aduce omul cate un pumn de asfalt proaspat in gura, turnat de ziarele din Romania,se intampla si la mai mare.Ma da mai incepe campionatul asta, ca m-am plictisit :evil:

sanbk200218.01.2005 09:23

Ei bine, eu am fost contestatarul lui Zenga si...nu trageti, inca nu-l plac prea tare . Trebuie sa recunoasteti ca venind cu doar doua zile inainte de a incepe campionatul nu are nici un merit in alcatuirea lotului. Da, accept ca a imbunatatit atmosfera , dar asta si pentru ca i-a fost oarecum usor, el fiind un tip charismatic, de oras. Altfel, mi se pare ca reddog are si el dreptatea lui:Andone e parca mai antrenor ( comparand rezultatele obtinute raportate la valoarea lotului) ...dar, hai sa nu ma pripesc..sa vedem ce se intampla in vara si mai ales dupa ce incepe si Zenga sa aiba un rol in functionarea echipe ( stiti la ce ma refer )

Sa-l ajute Dumnezeu sa ne faca campioni si voi fi primul care sa zica "multumesc"