Tin din capul locului sa precizez ca respect munca si profesionalismul lui Zenga la tot ce se refera, de partea fotbalistica, tin sa adaug ca imi scot palaria in fata lui pt ca nu am crezut in el si am gresit, tin sa precizes ca scriu acest articol pt ca nu suport obrazniciile care au loc la tot pasul in fotbal, nu suport mitocanii si pe cei care fac gesturi care sunt reproabile, nu inteleg de ce in tara se comporta intr-un fel si afara afara stie normele bunei cuvinte, redau ce s-a scris iara in ziare,pt ca ma doare ca sunt roman mai presus de orice:"Walter Zenga s-a dat recent în stambã la televiziunea italianã, supãrîndu-se pe fotbalul românesc și deconspirînd "invidia" ce și-a atras-o, chipurile, din toate pãrțile. În prima linie a contestatarilor, evident, ziariștii sportivi, care au apucãturi comuniste, conform gîndirii macaronarului. Urmeazã apoi arbitrii și colegii sãi de breaslã, toatã lumea dorindu-i rãul, împiedicîndu-l sã-și vadã de treabã și sã ne rupã gura cu inovații tehnico-tactice... " gata citatul. Nu mi se pare normal ca sa arunci cu gunoi, in tara care i-a dat o sansa in a antrena, a deveni cineva in postura de antrenor, ca in Italia, si-a luat un eject si din seria C si aici antreneaza cel mai reprezentativ club din Romania, desii cand a plecat a spus ca nu va mai venii niciodata aicc, tin sa-i aduca aminte, ca italienii au fost inventatorii blatului si au ramas maiestrii,nu il inteleg si pt mine nu e normal,e fericire dar suntem jigniti si noi fratilor pt ca suntem romani, nu-mi doresc razboi,nu vrea cearta dar declaratiile lui sunt lipsa totala de fair_play, nu uitam ca la national nu a facut mai nimic, a sfarsit prin a fi inlaturat de prietenul Olaroiu.Eu consider ca marele merit al lui la Steaua, e ca a reusit sa uneasca jucatorii si atunci apar rezultatele, lucru ce PITI nu l-a reusit, tin sa amintesc ca am fost unul din contestarii lui PITI si nu-l vreau inapoi,pt ca felul lui de a fi, se potriveste unei nationale, nu unei echipe de club. Va cer sa judecati ce am scris nu cu sufletul, pt ca am spus respect antrenorul Zenga si nu vreau valuri,dar nu pot sa tin in mine,insulte aduse de cei care descaleca in Romania,el conduce unul dintre cele mai galonate cluburi din Estul Europei,ca sa nu vorbim din Romania si ISI permite sa arunce cu noroi inclusiv pe noi, ne jigeneste felul de a fi, nu va voi putea da replici, pt ca voi fi plecat in muntii patriei la schi si ne vedem de abia la anul, sarbatori fericite si sa aveti un an mai bun ca acesta. pe toate planurile, iar Stelei ii doresc campionatul si sa ajunga sus de tot in U.E.F.A si in toamna viitoare sa aud, vorba lui Gigi "muzica aia de champion league", si cu timpul sa redevenim ce am fost, unora li se pare ca am plecat de acolo, dar de noi stie toata lumea si suntem cei care aua adus cele mai multe puncte,in europa. Va rog sa fi-ti obiectivi,si o sa-mi lipsiti cateva zile bune, iar echipa pe gazon,am mai spus, as intra in hibernare de as putea ![]()