FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Respect

ADRIAN PACURAR20.12.2004 09:54

"ªevcenko însã chiar m-a impresionat. Dupã ce a primit Balonul de Aur, atacantul a venit de la aeroport direct la antrenament, a întîrziat, dar din clipa în care a intrat pe teren s-a antrenat sutã la sutã. Felul tuturor de a fi însã m-a lãsat mascã. Aratã un respect total fațã de colegi, de angajații clubului, de ziariști și chiar fațã de oameni necunoscuți. ªedința de pregãtire nu seamãnã cu o dictaturã, dar totul se face cu seriozitate maximã. Se glumește în pauze, dar cînd se executã un exercițiu, toatã lumea este conectatã la maximum. Nu vezi un reproș pentru o intrare mai tare, nu vezi un comentariu la decizia antrenorului." ceea ce a declarat Lucescu Razvan dupa ce a venit din Italia.Ma bucur,ca dinspre partea cu antrenamentul cred ca Steaua se aproprie, ma refer la seriozitate si disciplina. Mai avem o latura de indeplinit respectul, nu stam noi chiar asa de rau, 88% din fotbbalistii Stelei stiu ce e aia buna cuvinta. dar ma doare ca ii vad dand declaratii jignitoare sau trec indiferenti si nu in ultimul rand sa nu uitam declarattiile nastrusnice ale celor din conducerea noastra,m-am referit la Steaua, pt ca e dragostea mea si mi se pare una dintre cele mai disciplinate echipe, de restul nu are rost sa vorbim,desi ar fi relevant pt situatia fotbalului din Romania.Sper ca performantele sa aduca si acea noblete,tutror celor implicati in fenomenul Steaua.

Virgil20.12.2004 15:21

Interesant.

Nu înteleg totusi de ce R.Lucescu a dat exemplu jucatorii de la Steaua si nu s-a uitat în ograda proprie.Inteleg ca Steaua reprezinta un etalon pentru restul echipelor din România dar sa nu uite de "respectul" propriilor elevi care alaturi de galerie scandau mizerii la adresa noastra.

ADRIAN PACURAR21.12.2004 09:42

Dupa aia e umila mea parere, pt ca Steaua merita, imi va fi dor de site, plec acasa si acolo netu vine din Ucraina :), dar o sa schiez in draci si o sa am cele mai fericit sarbatori,pt ca STEAU e pe primul loc si e in primavara europeana, datorita ei in 2006/2007 vor fi trei sau patru echipe in UEFA, nu sunt sigur, multumim baieti.

Virgil21.12.2004 14:06

Ai grija sa nu înegresti prea tare zapada. :)

reddog21.12.2004 21:24
:P:P:P:P :wink: