FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Basarab Nica Panduru

George Stan16.09.2006 22:55

1994-1995-_steaua-dinamo_2-0._panduru_dr

Cand galeria striga "Nothingam Forest" nu era dintr-o mare admiratie pentru britanici ci era strigatul cu care il aclamam pe Basarab Panduru (se zvonise ca ar fi fost la un pas de a ajunge acolo). Un jucator care purtat cativa ani numarul lui Hagi, un fin dribleur si un adevarat "tunar".

I.N.Money17.09.2006 23:45

Mare jucator,mereu mi-a adus aminte de Lacatus prin rautatea sa in joc si nu numai.

Merita sa isi incheie cariera la Steaua, nu prin alte parti.

Virgil18.09.2006 05:48

Recunosc, a fost jucator bun. Din pacate, caracterul, la cele mai joase cote.

THE RADICAL18.09.2006 06:55

Da ai dreptete, "la cele mai joase cote", nu a lovit niciodata in Steaua indiferent de cine a fost conducator sau antrenor asa cum fac alti "idoli" de-ai vostri, jucatori mult mai mari ai Stelei. Mi-aduc aminte cand, invitat la Min. 91, Patatu tinea prelegeri despre jocul javrelor (tocmai castigasera titlul in 2004), si cand ii vine randul si lui Panduru sa vorbeasca, zice: "lasati-ma domne cu Dinamo, eu sunt stelist, intrebati-ma de cum a jucat Steaua", lasandu-l masca pe sluga de Enachescu.

Plus ca de multe ori le-a dat [...] ca la carte viermilor din presa!

Totusi, nu l-as vrea antrenor, e sub ceea ce se cere astazi la Steaua.

DAR, daca cineva se indoieste de caracterul lui Panduru (si aici ma refer la sentimentele fata de Steaua) ala habar n-are. Ce sa-ti spun, or avea caracter Loti, Balint, Piturca sau Iordanescu!

forever_STEAUA18.09.2006 13:16

THE RADICAL are dreptate. Il urmaresc pe Panduru la Prosport Show pe prima. Omul asta iubeste Steaua si nu accepta sa fie batjocorita in prezenta lui...

Anonymous18.09.2006 15:28

Am ajuns sa-l respect enorm pe Panduru, dupa ultimele lui declaratii si dupa emisiunea de la Prima!

Virgil19.09.2006 10:13

Dar înainte?

Gica Chioru19.09.2006 10:45

Virgile, vad ca s-au sters doua mesaje... :wink:

Panduru este un om cu personalitate, un caracter adevarat. Ce te-o fi deranjat pe mataluta, faptul ca le-a spus verde in fata unor jurnalisti impertinenti ceea ce crede despre ei?

[...]

Te stiam un gentleman, nu un certat cu regulamentul forumului. Moderator

mlacatus30.12.2006 19:22

Atasamentul fata de culorile ros-albastre = OK! Ba chiar cateodata a facut exces de zel din asta. E sau a fost de-al nostru, e OK, DAR caracterul si exprimarile sale sunt jalnice si sincer ma mir ca mai primeste cate un contract in Liga 1, deoarece nici ca antrenor nu poate emite pretentii! Una peste alta un adevarat stelist, care pentru mine a sarit de prea multe ori calul, chiar daca intamplarile au fost mai degraba hazlii la un moment dat!

ninelus25.07.2007 10:57

Panduru e un baiat mult prea umblat pentru cele 8 clase pe care le are. A fost un mare jucator caruia la nationala i-a pus capac ratarea din meciul cu Suedia, cand putea sa ne califice in semifinale, daca sutul sau nu trecea pe langa poarta!

La Steaua si-a facut datoria. Va ajunge un mare antrenor, pentru ca lucreaza in echipa. Va trebui sa se mai calmeze si sa lase presa in pace. Eu sunt avocat si se pare ca sunt chiar ruda cu el. Nu l-am cunoscut insa personal niciodata! Mi-ar face placere!

giufita30.10.2007 16:22
Recunosc, a fost jucator bun. Din pacate, caracterul, la cele mai joase cote.

Te inseli in privinta caracterului... este un om extraordinar, care spune lucrurilor pe nume!