FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

boxerul LUCIAN BUTE - motivat de STEAUA!

acer15.09.2006 05:45
Sonic16.09.2006 13:04

Pai cine n-ar fi motivat de o asemenea victorie a Stelei in fata lui Dinamo Kiev

Succes Bute in realizarea obiectivului tau ;)

ManiaCU16.09.2006 14:04

Eu zic ca Bute il va depasi pe Doroftei la performante ... mult succes in cariera , romanii sunt alaturi de el :wink: E bine ca e stelist :wink:

ktalyn19.09.2006 20:06

am vazut meciu' cu afriknu ala, felicitari pt knock-out sper s'o tina tot asa si sa iasa campion mondial in scurt timp alaturi de diaconu ;) !

SteauaToronto15.11.2006 03:02

Doroftei e un prost asta e...si a avut un bulan senzational!

Eu ma uit la el cum vorbeste iti vine sa-l scuipi intre ochi!

Gica Chioru15.11.2006 06:56

Ma baiatule, sa-ti fie rusine!

Doroftei a fost un mare sportiv, mult mai mare decat va fi Bute vreodata. Am mai spus aici, la primul adversar serios, adversar ce-l va lovi cum trebuie macar o data, Bute se va prabusi si nu se va mai ridica niciodata.

L-am vazut pe Doroftei primind cateva zeci de pumni intr-un meci fara sa cedeze nicio clipa, cand il voi vedea si pe Bute primind doi, ca se va scutura ca dupa o intepatura de tantar si se va pravali pe adversar ca un tavalug imi voi schimba parerea despre el.

Doroftei putea castiga 1 milion de parai daca ar fi boxat pentru Canada, nu a facut-o. Cati dintre noi ar fi facut acelasi lucru?

Radu mic15.11.2006 07:20

...si tot eu sunt ala mic si prost???!!! SteauaToronto Doroftei este un mare ROMAN, peste tot unde a luptat a spus cu madrie ca el lupta pt Romania! pe langa asta Doroftei este un om cu un caracter de nota 10! daca tu numesti astfel de oameni prosti eu unul sunt mandru ca fac parte din aceasta categorie!

Juventu$15.11.2006 08:41

SteauaToronto mereu Penibil ! abtine-te de acum. ai face mult bine. Bine ca ai realizat tu mai multe decat Doroftei.. daca el e un prost tu traiesti degeaba

AmuntBoy15.11.2006 09:26

esti din cannada si iti spun eu ca si boxer

bute este un [pitic] pe lg doroftei

jenant :x

Editat moderatorii.

CatalinBerceni23.08.2008 08:31

esti din cannada si iti spun eu ca si boxer

bute este un [pitic] pe lg doroftei

jenant :x

<span style='font-size:16pt;line-height:100%'>Editat moderatorii.</span>

Doroftei a fost bun si a impresionat prin spiritul de lupta insa si bute este bun ...so sa ne sprijinim romanii