FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

pentru kyd

bostina18.12.2004 08:13

Nu-l mai baga in seama!Astia ori se omoara intre ei ori o sa-i ia hingherii!

Nu are nici un subiect despre "echipa" lui si ne ameteste cu "incredibilele" performante ale mancatorilor de ciolane ramase de la cei care s-au infruptat cu adevarat in Europa!...

kyd18.12.2004 09:33

Norocul trebuie facut de noi , nu trebuie sa asteptam o pomana de sus cu gandul ca doar doar vine ceva cum s-a intamplat in ultimii 12 ani.Trebuie sa avem un joc linistist , calm , concentrat fara atacuri furibunde su faulturi inutile (vezi faultul lui Bostina din meciul de la Bilbao , faza din care a iesit unicul gol al partidei}.

Baietii ar trebui sa joace multe amicaluri pana in februarie ca sa aib si ei ceva meciuri jucate plus ca acuma cat sunt in vacanta ar trebui sa faca si ei ceva alergari din propria initiativa ca doar vom juca cu Valencia nu cu o echipa obosita din Divizia A

Raman optimist Valencia - Steaua 1 - 1

Steaua - Valencia 1 - 0

reddog18.12.2004 14:10

Voi chiar ati luat-o razna... dar, optimismul poate ca nu strica. Totusi, cred ca doar cu el veti ramane.

kyd20.12.2004 17:14
Voi chiar ati luat-o razna... dar, optimismul poate ca nu strica. Totusi, cred ca doar cu el veti ramane.

Nu ai treaba sa umbli prin gunoaie cum fac catzelusii??Dinamo nu inseamna nimik pe langa Steaua voi nu aveti trecu , prezent si nici viitor. :lol:

reddog21.12.2004 21:14

Trecut avem (ex: prima echipa calificata in cupa campionilor...), prezent avem (locul doi si o posibila cupa nu e rau, iar viitor iti promit ca avem garantat, desi unii rivali nu mai pot de ciuda...

Prin gunoaie nu am ce cauta, ca deocamdata imi merge bine. Dar ca tot veni vorba de gunoaie, ce ti-au spus cei de la salubritate, te mai tin sa lucrezi? :P

kyd22.12.2004 12:57

Mai baiatule tu chiar ne plictisesti,dute si latra in alta parte ca ne-am saturat de tine.

reddog24.12.2004 11:02

Poate ca pe tine nu te mai tine sa imi ripostezi, dar daca te bagi in seama asta e, ai muscat...

Nu mai fi suparat ca te imbolnavesti chiar de Sarbatori si s-ar putea sa imi lipseasca reply-urile tale.

Bye, copilasule!