FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adevar,gluma sau eroare?

Virgil18.12.2004 08:11

Citesc în josul paginii de start a forumului ca pe 13.12.2004,la ora 15:57, au fost conectati 189 utilizatori.

Este oare adevarat?189 în acelasi moment?Mi se pare fantastic fata de recordul de numai 9 utilizatori care era pâna mai ieri.

Sunt curios.Poate sa-mi raspunda vreunul din cei 2 adm.ai site-ului?

Hai ca suntem cei mai tari!Site adevarat,cu utilizatori adevarati!

Totusi sa gândim.Gluma nu poate sa fie,pentru ca mai e mult pâna la 1 aprilie.Eroare?Nu cred,pentru ca utilizatorii sunt înregistrati automat.Adevar?Fara nici un fel de dubiu,ar trebui sa zic.Dar o voi spune numai daca vreunul dintre oficiali va confirma.

George Stan18.12.2004 12:56

Din pacate... eroare :) De fapt nu am nici o dovada ca ar fi fost o eroare, dar eu personal sunt convins 99% ca asa a fost. 189 consecutiv. Ca sa-ti dai seama de proportii iti spun ca pe cel mai popular forum din Romania (care are vizitatori pe zi cam cat are fcsteaua.ro in cateva luni) numarul maxim de useri consecutiv online a fost 368.

La noi, numarul maxim de useri online a fost 22 (ce numar frumos) si s-a inregistrat pe 1 Decembrie 2004, cu ocazia calificarii in primavara. Nu stiu de unde ai scos 9 :)

O sa incerc sa modific numarul ala 189... desi nu exista o posibilitate clara in sensul asta.

reddog18.12.2004 14:06

Ghici cine e pe locul 28 in topul site-urilor vizitate de oameni... Iar voi, mmm,...nu stiu.

George Stan18.12.2004 23:43
Ghici cine e pe locul 28 in topul site-urilor vizitate de oameni... Iar voi, mmm,...nu stiu.

In topul siteurilor vizitate de oameni, pe locul 28 se afla siteul Agentiei de presa Mediafax, cu 73 390 de vizite in ultimele 7 zile (http://www.trafic.ro/top/general/pagina3.html). Siteul oficial al Stelei se afla pe locul 102 cu 20949 de vizite in ultimele 7 zile. Siteul oficial Dinamo se afla pe locul 248 cu 7.229 de vizite in ultimele 7 zile.

Siteul acesta, www.fcsteaua.ro se afla pe locul 328 in acest clasament.

Sursa www.trafic.ro

Daca vrei neaparat, ma interesez si pe ce loc se afla siteul www.cainelemeu.ro ;)

Virgil20.12.2004 15:42
La noi, numarul maxim de useri online a fost 22 (ce numar frumos)
Frumos pâna la începerea urmatorului campionat.Pentru ca dupa aceea 23 ni se va parea a fi cel mai frumos.Si tot asa.
reddog21.12.2004 21:30

George, intereseaza-te mai bine, cred ca ti-a scapat ceva.

www.cainelemeu.ro??????

George Stan22.12.2004 03:12
George, intereseaza-te mai bine, cred ca ti-a scapat ceva.

www.cainelemeu.ro??????

Cred ca tie ti-a scapat. Crede-ma, stiu ce vorbesc, lucrez in domeniu.

Virgil25.12.2004 12:06

Nu te pune cu site admin-ul nostru.O sa pierzi de fiecare data când e vorba de acest domeniu!

Câine rosu spune tu,cine este lideru'!