Mai nou am probleme cu firefox, ceea ce in trecut CLAR nu se intampla....mi se blocheaza si trebuie sa reiau totul de la 0...vi se intampla si voua acelasi lucru?...e vorba de noua versiune 1.5.0.6
Mai nou am probleme cu firefox, ceea ce in trecut CLAR nu se intampla....mi se blocheaza si trebuie sa reiau totul de la 0...vi se intampla si voua acelasi lucru?...e vorba de noua versiune 1.5.0.6
aceasi versiune o am si eu si patesc o chestie, cand imi da eroarea cu send si don;t send, dar asta foarte foarte rar! in rest totul e ok
da, eroarea respectiva...tocmai pt ca mi se intampla destul de des, cam de 2 ori in 3 ore am trecut pe opera!
a... pana acum 2 zile pateam si eu la fel, cam de 2-3 ori pe zi. de acum 2 zile mi`am formatat calculatorul si de atunci am primit eroarea doar azi.
Aceeasi problema o patesc si eu. Apropo, voi folositi vreun ad blocker sau alte extensii ?
Pentru ca stiu persoane care au ultima versiune, nu folosesc ad blocker, si nu au nici un fel de probleme.
pai folosesc addblocker si foxtrick pt hattrick. le aveam si inainte...
Eu nu am nici o problema cu versiunea asta. Am doar Mouse Gestures instalat ca extensie.
EDIT: Poate ar trebui sa instalezi din nou Windows-ul. Eu il instalez cam la 3-4 luni "just in case".
Nu cred ca Windows-ul e problema aici. Ideea e ca - din cate am citit - ultima vers de firefox cam are probleme cu extensiile. Asa ca uneori moare din aceasta cauza.
Eventual, daca problema este agasanta, reinstaleaza firefox.
Am firefox cu adblock si la fel am probleme dar prefer sa imi mai dea o eroare din cand in cand decat sa mai vad reclamele alea :twisted:
am firefox si nu am nici o problema si nu am avut niciodata
..si nici nu voi avea ![]()
Eu nu am nici o problema cu versiunea asta. Am doar Mouse Gestures instalat ca extensie.
EDIT: Poate ar trebui sa instalezi din nou Windows-ul. Eu il instalez cam la 3-4 luni "just in case".
Nu ar fi mai practic sa faci o imagine cand e proaspat instalat?
mai simplu cu format ![]()
@bodanelu
Reinstalat drivere, facut update la windows, la antivirus, reinstalat toate programele...
Nimeni nu zice ca ar fi greu, dar de ce sa te complici? :twisted:
imi place clasic ![]()
plus ca nu dau update la windows!
Normal ca e mai usor sa faci o imagine. Dar, cel putin pentru mine, e mai simplu sa nu fac ! ![]()
@Motanu D
Atunci sa nu o faci! :twisted:
PS:Apropo de reinstalat windows-ul... traiasca Linux-ul ![]()
Daca aveti Windows XP cu sp2 nu ar trebui sa aveti probleme. Incercati sa instalati o versiune full de firefox.NU beta!
pai am winxp cu sp2 dar ce e drept windowsul nu l-am refacut cu ghostul de vreo cateva luni...si probabil de acolo buba...pana una alta incep sa ma obisnuiesc cu opera...si poate nu ma mai las de ea....imi place mult faza cu ultima sesiune...eu cam aceleasi siteuri le accesez zilnic!