FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ogararu merita la nationala

One2 GO11.09.2006 09:42

Se cam vede de la o posta ca Piturca are ceva cu Ogararu... in ciuda declaratiilor sale, "n-am nimic personal cu el", dovedeste tocmai contrariul.

Intai, declara ca cei de la Ajax curand vor realiza cate greseli face...insa se pare ca antrenorul lui Ajax e foarte multumit de el, e titular incontestabil la Ajax si cu tot cu <<greseli>> era cel mai bun fundas dreapta din tara.

Cand se apropiau meciurile nationalei, Ogararu nu era convocat. "N-are fatza de nationala; face multe greseli grave intr-un meci" a fost declaratzia-scuza a selectionerului.

Apoi, Piturca se razgandeste si in cheama la nationala, spre multumirea jucatorului. Nu dupa mult, iar il refuza, pe motiv ca NU E TITULAR LA ECHIPA UNDE JOACA!!!

Insa Ogararu e pe locul 6 intr-un top al celor mai folositi jucatori de la Ajax! citez Gazeta Sporturilor 11 septembrie: "<<Nu joaca la Ajax>>. acesta a fost motivul invocat de Victor Piturca, explicand de ce il refuza pe George Ogararu la echipa nationala. Numai ca selectionerul greseste grav. Ogararu a jucat 13 meciuri in total in acest sezon la Amsterdam, fiind al 6 lea intr-o ierarhie a celor mai folositi fotbalisti de la Ajax.

Ieri, la 3-0 pe ArenA, cu Vitesse Amhem, a fos din nou tituar, iar antrenorul Ten Cate l-a pastrat pe teren 90 minute si s-a miscat foarte bine. <<Iata! joc la Ajax, nu se vede? ce pot sa fac, daca selectionerul nu ma cheama?>>, se intreaba fndasul dreapta, care are o nelamurire: <<Cand mi-a tris telegrama de convocare, aveam u singur meci, in Supercupa. Cand am fost anuntat ca nu mai sunt in lot, jucasem deja 2 partide in campionat. I-am spus lui Dan Apolzan, care m-a sunat atunci, ca e ciudat>>. Ogararu e curios: <<Ma va cauta cineva acum de la nationala sa vada ce am facut?>>"

Si in meciul Ajax - Inter 1-1, Ogararu a jucat aproape perfect, reusind sa blocheze incursiunile atacantilor milanezi si sa creeze cateva actiuni ofensive de efect.

Si in plus, chiar daca nu ar fi titular, Piturca nu s-ar putea explica astfel deoarece nu ar fi prima data cand ar lua la nationala fotbalisti care nu sunt titulari...

Si totusi nu are fata de nationala..! Oare de ce?

RobYnho11.09.2006 10:19

"Iatã! Joc la Ajax"

"Nu joacã la Ajax". Acesta a fost motivul invocat de Victor Pițurcã, explicînd de ce îl refuzã pe George Ogãraru la "naționalã". Numai cã selecționerul greșește grav. Ogãraru a jucat 13 meciuri în total în acest sezon la Amsterdam, fiind al 6-lea într-o ierarhie a celor mai folosiți fotbaliști de la Ajax. Ieri, la 3-0 pe "ArenA" cu Vitesse Arnhem, a fost din nou titular, iar antrenorul Ten Cate l-a pãstrat pe teren 90 de minute.

c.ronaldo1711.09.2006 12:44

Lobont, Niculae, Marica, Rosu, Contra, Codrea astia sunt titulari ????..... LASA-NE PITZURCA....

se7en11.09.2006 13:35

Ogararu nici n-ar trebui mentionat in aceeasi propozitie cu Contra.

Cosmin inca isi cauta carja saracul...

Steaua_rocks12.09.2006 08:29

dap..din pacate asa e : omu asta are cv cu Ogararu!! tot cauta motive s nu-l convoace la natzionala numa' ca motivele astea ale lui nu prea sunt credibile! trebuie s aiba cv personal cu el, fiindk , se shtie prea bine ca Oga joaca titular la Ajax si, mai mult decat atat, antrenoru sau e f multzumit d el! nu cum zice Pitzurk ca nu joaca, cre ca viseaza selectzioneru asta al Romaniei :evil: deci..in concluzie..poate nu vom afla niciodata c e in mintea lu Pitzi , pt ca toata lumea shtie ca Ogararu e super bun si merita s joace la natzionala..numa' asta nu-si da seama..sau..poate ca nu VREA sa-si dea seama...

I.N.Money12.09.2006 09:48

Din punctul meu de vedere,faptul ca Oga este finul lui Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este principalul motiv pentru care el nu este selectionat la nationala.

Daca ne intoarcem un pic in timp,Oga a fost trimis de Piturca la Otelul,iar in perioada cat el a fost antrenor la noi Oga nu era un titular obisnuit.

Bogdan4Steaua12.09.2006 10:27

Pentru Piti a fost extrem de frustrant sa vada cum un jucator pe care el il considera mediocru a ajuns om de baza la Steaua dupa plecarea lui, perioada in care clubul a inregistrat performante notabile.

Stim cu totii ca selectionerul este orgolios peste masura. Momentan se exercita o presiune asupra lui: pe de o parte evolutiile constante si apreciate la Ajax, pe de alta parte presiunea exercitata de presa. Luand in calcul si jocul dezastruos al lui Contra, cred si sper ca Piturca va ceda.

RobYnho12.09.2006 10:56

Ai mentionat bine ca Piti este orgolios peste masura.Sa nu uitam ca inaintea meciului cu bulgaria Piti a renuntat la servicile lui Munti cu motivul ca jucatorul nu este concentrat la joc dupa decesul in familie.Alta era scoru' daca Munti era in teren in ultimele minute ale jocului. :roll: Asta e....cu echipa pe care o face Piti la nationala suntem vai de capu' nostru. N-avem echipa, N-avem valoare, EURO 2008 tot la televizoare ! ! ! :roll:

Virgil12.09.2006 17:17

@ Robinho

Povestea e exact invers.A fost vointa lui Munteanu sa nu vina la lot,afectat moral fiind de deces.Piturca a spus ca trebuia sa vina si a mai spus ca el daca se afla in situatia lui Dorinel,venea fara discutie la nationala.

E pacat sa denaturam lucrurile.E pacat sa sustinem lucruri de care nu suntem siguri sau pe care nu le cunoastem suficient de bine.