Se cam vede de la o posta ca Piturca are ceva cu Ogararu... in ciuda declaratiilor sale, "n-am nimic personal cu el", dovedeste tocmai contrariul.
Intai, declara ca cei de la Ajax curand vor realiza cate greseli face...insa se pare ca antrenorul lui Ajax e foarte multumit de el, e titular incontestabil la Ajax si cu tot cu <<greseli>> era cel mai bun fundas dreapta din tara.
Cand se apropiau meciurile nationalei, Ogararu nu era convocat. "N-are fatza de nationala; face multe greseli grave intr-un meci" a fost declaratzia-scuza a selectionerului.
Apoi, Piturca se razgandeste si in cheama la nationala, spre multumirea jucatorului. Nu dupa mult, iar il refuza, pe motiv ca NU E TITULAR LA ECHIPA UNDE JOACA!!!
Insa Ogararu e pe locul 6 intr-un top al celor mai folositi jucatori de la Ajax! citez Gazeta Sporturilor 11 septembrie: "<<Nu joaca la Ajax>>. acesta a fost motivul invocat de Victor Piturca, explicand de ce il refuza pe George Ogararu la echipa nationala. Numai ca selectionerul greseste grav. Ogararu a jucat 13 meciuri in total in acest sezon la Amsterdam, fiind al 6 lea intr-o ierarhie a celor mai folositi fotbalisti de la Ajax.
Ieri, la 3-0 pe ArenA, cu Vitesse Amhem, a fos din nou tituar, iar antrenorul Ten Cate l-a pastrat pe teren 90 minute si s-a miscat foarte bine. <<Iata! joc la Ajax, nu se vede? ce pot sa fac, daca selectionerul nu ma cheama?>>, se intreaba fndasul dreapta, care are o nelamurire: <<Cand mi-a tris telegrama de convocare, aveam u singur meci, in Supercupa. Cand am fost anuntat ca nu mai sunt in lot, jucasem deja 2 partide in campionat. I-am spus lui Dan Apolzan, care m-a sunat atunci, ca e ciudat>>. Ogararu e curios: <<Ma va cauta cineva acum de la nationala sa vada ce am facut?>>"
Si in meciul Ajax - Inter 1-1, Ogararu a jucat aproape perfect, reusind sa blocheze incursiunile atacantilor milanezi si sa creeze cateva actiuni ofensive de efect.
Si in plus, chiar daca nu ar fi titular, Piturca nu s-ar putea explica astfel deoarece nu ar fi prima data cand ar lua la nationala fotbalisti care nu sunt titulari...
Si totusi nu are fata de nationala..! Oare de ce?