FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Urare de sarbatori !

Virgil15.12.2004 14:40

Mai sunt 10 zile pâna la Craciun si 16 zile pâna la Anul Nou 2005.Urez sarbatori fericite tuturor celor care au accesat acest site al suporterilor Steaua.Celor care au scris articole,au prezentat imagini video si foto,au facut comentarii.

Cer scuze celor carora,prin comentariile mele,le-am produs disconfort,celor carora în vâltoarea situatiilor de moment nu le-am adresat cele mai adecvate cuvinte.

Multumesc celor carora,poate,le-am fost în asentiment.

Sper ca anul care urmeaza sa fie unul spumos în discutii interesante,unul în care noi suporterii Stelei,sa avem motive de mari bucurii,cum ar fi recâstigarea titlului de campioni ai României si câstigarea Cupei UEFA.

FORZA Steaua Bucuresti!

serban2315.12.2004 17:58

La multe primaveri si sarbatori fericite tuturor stelistilor in primul rand , dar si adversarilor pt ca acum in perioada asta a anului ii putem ierta(macar pana la 1).

gone15.12.2004 22:21

SARBATORI

gianini15.12.2004 23:11

urez un an nou fericit realizatorilor acestui site si tuturor stelistilor de pretutindeni .

horse3717.12.2004 07:37

si la anul ce o sa vie,

sa-l primim cu bucurie,

sa-i uram p-ai nostri stelisti...

hai si pe catei si rapidisti

caci santem mai buni ca ei

manati ma!!!

familei steliste ii spun sarbatori fericite, un an mai bun, sanatate si belsug!

LA MULTI ANI!

Virgil17.12.2004 09:16

Si în anul ce-o sa vie

S-avem singuri bucurie!

Sa-i uram pe-ai nost'stelisti,

M...câini si cioroisti!

Fiindca am trecut de grupe

Direct în ... sa ne pupe!

Ia mai mânati mai fârtati,

Seminte la fraieri dati.

Sa aiba din primavara

Pâna-n finala din vara.

Ai nostri-n iarba,cu spor

Si-ai lor la televizor!

Cum ti-o faci,asa e viata,

Steaua,buna dimineata!

Toate-n fotbal îti merg struna

Daca dimineata-i buna.

Sanatate,fotbal,bani

Pentru Stelisti.

La multi ani!

reddog18.12.2004 13:56

Ce naiba s-a intamplat cu forumul pana acum???

De sarbatori, profit si eu, odata cu mesajul lui virgil, sa va urez "sarbatori fericite".

Virgil18.12.2004 19:24
Ce naiba s-a intamplat cu forumul pana acum???

De sarbatori, profit si eu, odata cu mesajul lui virgil, sa va urez "sarbatori fericite".

A fost în revizie tehnica.Ti-a lipsit ca si noua .Asta înseamna ca iubesti acest site.De altfel e evident din rangul de stelist înfocat pe care l-ai obtinut pentru cele 100 si ceva de mesaje expediate.Daca ai rezistat atât pe acest site,când altii au plecat cu coada între picioare la primul "mars de aici",înseamna ca te-ai legat si sufleteste.Poate nu-ti dai seama si mai ales nu vrei sa recunosti,dar îti spun eu,asa e.Pentru ca esti obiectiv si ai încetat de mult sa mai "întepi",prezenta ta pe acest site mi se pare normala.E doar un site democratic asa cum am mai spus.Nu ne gonim musafirii care sunt cuviinciosi si nu încing prea tare atmosfera.Sarbatori fericite!
reddog21.12.2004 21:07

Mersi de urari, Virgil.

As vrea ca toti sa gandeasca sanatos ca si tine, dar printre oameni cu caracter mai apar si unele lepadaturi pe care ma vad nevoit sa le reduc la tacere prin mijloace stiute de mine. Fiecare cu ce merita.

Mi-a lipsit site-ul pentru ca nu aveam decat doua site-uri pe care sa vorbesc. Acum am trei. Mai multe discutii, mai multa experienta dobandita...

Virgil22.12.2004 06:16

Ce mijloace Doggy?Specifice cui?Le pui bombe?Le trimiti jandarmii pe cap,sau pur si simplu le tragi câte-o chelfaneala pe pm de le merg fulgii?

Oricum ai proceda e bine de stiut pentru a nu ma pune cu tine.Sau mai stii...poate ca e mai bine sa ma pun? :oops:

reddog31.12.2004 19:19

Poate e mai bine sa te pui, voi fi bland... :oops: