FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

NEVOIA UNUI FUNDAS STANGA

florinzamfir04.12.2004 23:06

In ultima vreme se tot vorbeste de aducerea lui Plesan. Oare nu vede nimeni ca suntem out in spate, pe partea stanga. Cat juca brunetul ala mic am injurat de n-am mai stiut de mine, insa la meciul cu Bilbao era sa fac atac de cord cu Nesu. Are talent baiatul, e plin de bunavointa dar inca nu are suficienta experienta pentru ce ne asteapta in retur si in primavara europeana. Nu credeti ca e nevoie de un jucator adevarat acolo ? cel putin ca Ogararu.

ADRIAN PACURAR13.12.2004 11:01

Petre Marin a inceput sa faca meciuri bune, nu im da emotiile pe care mi le da Nesu. Nesu e tanar sau nu stiu ce are, pune mult prea mult suflet sau il duce valu prea repede si din cauza asta face multe greseli, in timp daca cineva va reusi sa aiba grija de el, cu rautatea lui in joc, poate vom avea si noi un Gatusso la Steaua, numai ca posturile difera mult in principiu faca acelasi lucru, distrug si daca mai si reusesc sa creeze cu atat mai bine.

sorin_77713.12.2004 11:46

nu vad pe nimeni acolo din Divizia A. Nesu cam imi da emotii... Dar cine stie, poate creste in forma...

Virgil13.12.2004 13:55

Partea stânga a Stelei,spre deosebire de partea dreapta a creat deseori nemultumiri din cauza lipsei de siguranta a jucatorilor.Pompiliu,Nesu si acum P.Marin.

Ce e de facut?

Vad ca Zenga îi da totusi credit lui P.Marin si uneori îl mai arunca în lupta si pe Nesu.

Sa avem încredere în Zenga.

Pâna la urma nu poti avea în echipa înca 10 jucatori de talia lui Neaga.

gone14.12.2004 21:57

Se zvonea ceva de aducerea lui Pascovici de la Faru. Ar fi excelent daca ar veni. Poate sa joace si fundas central si pe stanga.

appollo14.12.2004 22:31

Pascovici ar fi super transfer. Are fizic bun, tehnica buna... da' si Nesu nu ar trebui neglijat, poate ar fi bine dadca ar fi imprumutata ca sa joace mai mult.

Mansour ar fi foarte bun deasemea, pacat ca e Gigi rasist. O echipa adevarata n-ar face asa ceva niciodata si io zic ca Zenga l-ar vrea pe Mansour da' nu se baga peste Gigi.

Plesan e talentat da' nu e prea muncitor si mai are si fitze (cand zicea in vara ca si la Craiova ia 100.000 $). Daca si-ar schimba in comportamentul ar fi un mare castig.

Virgil15.12.2004 14:01

Mansour si Banica sunt jucatori valorosi si se pot adapta usor la cerintele Stelei.Alaturi de ei Plesan si Pascovici ar completa un team care ar putea juca în orice campionat puternic al Europei,având obiectiv câstigarea titlului.

E cineva care nu e convins de acest lucru?Ii întreb numai de stelisti.

Daca am dreptate înseamna ca nici Cupa UEFA nu ne-ar sta rau în vitrina.

Hai nu zâmbiti pe sub mustata...

Pe sub mustata nu pe sub Mustata.

sorin_77715.12.2004 15:10

Daca ar venii macar 2 jucatorii din cei mentionati de virgil si tot am aduce un plus la echipa... Eu unul sunt pentru Pascovici si Mansour...

gone15.12.2004 15:23

Amandoi sunt buni. Eu as vrea sa mai vina si Prepelita. E tanar si poate fi un jucator de viitor.

Virgil15.12.2004 19:23

Sa recapitulam:

Plesan,Mansour,Banica,Pascovici,Prepelita.Exact cinci jucatori.Exact cât a promis Gigi ca va aduce.

Cu acestia plus cei pe care deja îi avem,Steaua ar avea un lot mai bun decât cel al echipei nationale.Doar daca Piti nu ar selectiona cel putin 11 jucatori de la Steaua.

gone15.12.2004 22:16

Ar fi extraodinar sa vina toti acesti jucatori. Eu nu cred ca se va intampla. De ce? Din cauza lui Giovani.

George Stan16.12.2004 05:57

Hai sa spun si eu ceva, si in caz ca iese asa, o sa ma laud ca 'i told u so': In iarna asta la Steaua nu va veni nici un jucator nou!

(ceea ce nu e atat de grav daca nu va pleca nici unul din jucatorii de baza)

Virgil16.12.2004 07:54

Ai trecut peste ce era important de stiut.Motivul pentru care nu va veni nici un jucator.Acum ca tot ne-ai pus pe jar,spune-l.

Chiar atât de diplomat sa fi ajuns Gigi în câteva luni de politica?Sa ne plimbe cu zaharelu' ca pe alegatori(fraieri)?

E adevarat ca ce vrea el sa aduca la echipa costa mult.Plesan,1,5 mil.Cernat,nu-mi amintesc exact suma de transfer,dar oricum salariul lui acolo e de 500.000 de euro pe sezon.O fi tâmpit sa vina la cel mult 200,250 cât i-o da Gigi?

Mansour e musulman,Banica e cam tuciuriu,Prepelita are interzis de la Cârtu,iar Pascovici de la Grigoras.George ai dreptate.Tocmai am dezlegat enigma(?).

florinzamfir16.12.2004 14:23

Cine mai e si Grigoras asta? Cu Bosinceanu se poate trata pentru Pascovici ca-i psd-ist si se intelege GG cu el. Daca nu, poate sa puna Hrebenciuc o vorba buna, sau acum ... si asta e ocupat cu aranjamentele.

sorin_77716.12.2004 15:12

Nu trece iarna fara transfer la Steaua... Eu presimt ca vine Plesan sau Prepelita... Dar mi-ar place sa vina Pascovici si Mansour...

ADRIAN PACURAR16.12.2004 15:47

si balace mi se pare un fotbalist bun si imi pare rau de Goian,pacat ca ne-am certat cu sechelariu.

Virgil16.12.2004 16:02

Astazi am citit ca Gigi vrea sa-i cumpere la pachet pe Plesan si pe Guso,contra a 1,5 mil.euro.Plesan cica n-ar mai vrea sa plece de la Craiova.Cine dracu' sa-l mai înteleaga si pe Plesan asta?Azi vrea, mâine se suceste.

Nici eu nu cred ca va trece iarna fara nici un jucator transferat.

George ma delimitez de ce ai spus mai sus în legatura cu aceasta problema.:)

sorin_77717.12.2004 06:47
Astazi am citit ca Gigi vrea sa-i cumpere la pachet pe Plesan si pe Guso,contra a 1,5 mil.euro.Plesan cica n-ar mai vrea sa plece de la Craiova.Cine dracu' sa-l mai înteleaga si pe Plesan asta?Azi vrea, mâine se suceste.

Virgil eu consider ca Plesan este un baiat talentat dar lipsit de seriozitate... De aici si inconstanta sa... Eu unul nu as da pe el cat cere Staicu... Maxim 800.000 euro as da si l-as supune unui program special si i-as acorda o atentie mai mare. Practic l-as tine din scurt cum se spune....

Virgil17.12.2004 09:29

S-ar putea sa fie labil psihic.

Chestia asta însa,are remediu.Dar pentru ca e instabil si ieri a zis ca nu vrea sa mai plece de la Craiova,astazi s-ar putea sa vrea.Aici e chichirezul,sa-i bagi contractul în fata într-una din zilele în care vrea! :)

sorin_77720.12.2004 09:58

Eu zic ca daca ii bagi contractul si in ziua in care nu vrea si pui la antet emblema clubului Steaua ceva mai mare sigur o sa vrea..:)

Virgil24.12.2004 19:32

Vrem noi,vrea el,nu vrea Dinel.Ce sa faci,Stai cu Dinel.

________

Dinamo nici nu stii,cât de mica-ncepi sa fii. :lol:

Phase30.12.2004 00:24

Dupa mine Goian ar fi trebuit sa fie primul pe lista de achizitii a Stelei. Baiatul este de exceptie si are vana, munceste mult. Poate il vom lua... Daca nu avea Gigi gura mare era transferat de mult. Zenga si-l doreste ff tare.