Ce echipe din rep. Moldova va plac?
Spre exemplu sin tara mea natala imi place FC Zimbru Chisinau. Tie ce echipa iti place?
Ce echipe din rep. Moldova va plac?
Spre exemplu sin tara mea natala imi place FC Zimbru Chisinau. Tie ce echipa iti place?
Nu imi place nicio echipa,fotbalul din Moldova e la pamant,echipe slabe si patroni la fel de visatori ca si cei de aici.
Ultimul exemplu,patronul lui Serif,solicita 6 milioane de euro pentru Cocis....NO COMMENT ! :lol: :lol: :lol:
tu ai vazut ce baza sportiva au aia de la sherif???nu fac toate stadioanele din Liga 1 cat face baza alora
au conditii super...duc lipsa de jucatori
ontopic:sincer in afara de sherif tiraspol nu stiu nici o echipa din moldova
Hai ca te ajut eu :
1/Sheriff
2.Zimbru Chisinau
3.Dacia
4.Politehnica
5.Nistru
6.Tiraspol
7.Iskra-Stali
8.Olimpia
9.Tiligul
10.Dinamo Bender
Astea sunt toate echipele din Campionatul National,echivalentul Ligii 1 si asta e si ordinea in clasament dupa 7 etape.
NB Dinamo pe ultimul loc ! :lol:
Clasamentul dupa etapa 13
1.FC SHERIFF
2.FC ZIMBRU
3.FC DACIA
4.FC NISTRU
5.FC Politehnica
6.FC TIRASPOL
7.FC ISKRA-STAL
8.FC Dinamo
9.FC OLIMPIA
10.CS TILIGUL-TIRAS
Zimbru si Sherif au cate 12 jocuri, FC Tiraspol are 11
Deja se stie campioana..
DIVIZIA NATIONALA
Etapa XXI
1. FC SHERIFF Tira21 16 5 0 44 - 3 53
2. FC ZIMBRU Chisi21 13 7 1 35 - 11 46
3. FC NISTRU Otaci21 10 6 5 28 - 21 36
4. FC DACIA Chisin21 8 11 2 23 - 14 35
5. FClub TIRASPOL21 8 6 7 28 - 22 30
6. FCPOLITEHNICA C21 5 6 10 19 - 29 21
7. FC ISKRA-STAL R21 3 9 9 13 - 29 18
8. CS TILIGUL-TIRa21 2 8 11 12 - 31 14
9. FC Dinamo Bende21 2 8 11 14 - 37 14
10.FC OLIMPIA Balt21 3 4 14 22 - 41 13
DIVIZIA NATIONALAEtapa XXI
1. FC SHERIFF Tira21 16 5 0 44 - 3 53
2. FC ZIMBRU Chisi21 13 7 1 35 - 11 46
3. FC NISTRU Otaci21 10 6 5 28 - 21 36
4. FC DACIA Chisin21 8 11 2 23 - 14 35
5. FClub TIRASPOL21 8 6 7 28 - 22 30
6. FCPOLITEHNICA C21 5 6 10 19 - 29 21
7. FC ISKRA-STAL R21 3 9 9 13 - 29 18
8. CS TILIGUL-TIRa21 2 8 11 12 - 31 14
9. FC Dinamo Bende21 2 8 11 14 - 37 14
10.FC OLIMPIA Balt21 3 4 14 22 - 41 13
cum merge cu vinul?
Deja se stie campioana..
Iti spun eu ca nu se stie
Din pacate campionatul Moldovei nu este atat de pasionant din moment ce in ultimii ani Sheriff a preluat suprematia castigand 6 titluri consecutive. Dupa Sheriff vine Zimbrul (Sheriff n-are nici o infrangere, Zimbrul avand... una -probabil la Tiraspol-!) si dupa...potopul. Deci Sheriff face legea, Zimbru se alege cu ce ramane samd. Personal simpatizez cu : "Petrocub-Spicul Sarata-Galbena" :lol: in cazul in care mai exista...
Petrocub-Spicul Sarata-Galbena exista numai ca joaca in B(amatori)
dupa 4 etape dacia are 12 puncte, sper sa ai campionatul ca a demonstrat si in Intertoto remizind in meciul tur din finala Intertoto cu Hamburg
Stau câteodatã și visez cum ar fi dacã federațiile din România și Moldova ar fuziona. Dupã modelul irlandez de la rugby și, parțial, fotbal (Irlanda și Irlanda de Nord au campionat comun). Cu selecționatã comuna a României Mari și campionat comun. Oare în afarã de Sheriff și Zimbru ar mai rezista altã echipã în Liga I? (dacã rezistã și ãstea). Dar, din pãcate, nimeni nu are interes de așa ceva.
off topic: unde sunt Mileștii Mici?
ma baieti, Dacia Chisinau face ravagii in campionat, daca o tine tot asa, ia campionatul:)
apropo in memoria mea va exista tot timpul acel 1-1 cu Hamburg:D
ªtii de vreun hub din chișinãu?
oarca nu am auzit, dar apropo, lamureste-ma ce e cu hub, ce reprezinta
Chestia aia la care te conectezi prin odc / dc++ și poți face schimb de informație cu alte calculatoare. Vreau sã caut imnul Zimbrului.
Chestia aia la care te conectezi prin odc / dc++ și poți face schimb de informație cu alte calculatoare. Vreau sã caut imnul Zimbrului.
uite poate gasesti prin cantecele lui "Gandul Matei"
Stau câteodatã și visez cum ar fi dacã federațiile din România și Moldova ar fuziona.
ar fi perfect ![]()
fularsteau2
@fansteaua46
dar eu visez la Romania-Mare
daca intelegeti ce am in vedere
Eu cred cã se va se va realiza odatã, din nou România Mare. Dar nu cred cã va mai fi întreagã (Hotin, Cernãuți, Cetatea Albã, Ismail).
observ ca Telesport mai arata niste meciuri din campionatul RM:) apropo tinerii astia nu joaca asa de rau
Dupã modelul irlandez de la rugby și, parțial, fotbal (Irlanda și Irlanda de Nord au campionat comun).
Poate te referi la rugby, deoarece la fotbal EIRE (Rep.Irlanda) si Irlanda de Nord au propriul lor campionat campionatul Eircom League, respectiv The Carnegie Irish Premier League.
Oricum mi-as dori sa se uneasca Romania cu Moldova intr-o buna zi, dar nu stiu daca o sa mai apuc sa traiesc acel moment! :tongue: Poate copii mei o sa prinda asa ceva! :biggrin:
Cat despre campionatul Moldovei, imi place de Zimbru Chisinau, si ei au inceput sa-si faca o baza sportiva beton, si-au facut un stadion nou, cochet, destul de frumos si cu munca, ar putea progresa totul acolo. Din pacate am auzit ca in Divizia Nationala se intampla cam ce se intampla in Divizia A la noi prin anii '90. Adica meciuri vandute, arbitrii cumparati etc. Lucruri care nu le face cinste.
FC Dacia - FC Zimbru pe Telesport il vor difuza duminica, la 18:00 sau 19:00 nu tin minte precis, am ajuns ca meciurile din camionatul intern sa il vedem in alta tara, asta dovedeste cat de inapoiata este teliviziunea noastra din RM