FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pe jumatate campioni

ADRIAN PACURAR04.12.2004 21:39

Se pare ca unii dintre jucatori au primit jumatate din prima promisa pentru castigarea campionatului.Da s-a dus jumate de campionat, suntem PE LOCUL

I ACOLO UNDE MERITA SA FIM,si teoretic niste bani ar merita. Nu stiu daca este adevarat da prea ne-au dat pe la toate jurnalele de stiri,o fi bine, o fi rau timpul le va decide pe toate. Sper sa fie bine si sa maturam in retur cu adversarii, doamne de maine intram in vacanta, nimic fotbal, cel putin din Romania,mie fara Steaua imi este greu,hibernez si eu ca sa treaca timpul mai repede :)

florinzamfir04.12.2004 22:15

Cred ca nea Gigi a facut bine ca le-a dat ceva. Toti oamenii cheltuie mai mult de sarbatori, si baietii nostri chiar meritau. Si sunt sigur ca in vara le va da mai mult decat a promis, ca asa e el, baiat sufletist.

sorin_77713.12.2004 11:48

Poate ar fi mai bine sa vorbim de acest subiect la vara pe de-antregul campioni :)

Virgil13.12.2004 16:03

"Pe jumatate campioni".Nefericita sintagma.Pe jumatate campioni nu înseamna nimic.

Merituosi campioni de toamna,singura echipa de frunte a fotbalului autohton care lupta cinstit într-un fotbal murdar,dominat de interese ale unor "oameni" lipsiti de scrupule,corupt.O laba peste bot data câinilor,peste plisc data ciorilor,un sut cu ristul dat în cur contestatarilor,o flegma imperiala în semn de dispret în obrazul celor care încearca sa o stopeze prin frauda.Sa mai spun si cine sunt?Nu cred ca e cazul.Ne cunoastem cu totii "prietenii".

FORZA Steaua!