Un personaj controversat, as fi curios sa aflu opinia voastra despre el, in special cea a lui Gica Chioru si a lui Piece...
Un personaj controversat, as fi curios sa aflu opinia voastra despre el, in special cea a lui Gica Chioru si a lui Piece...
a intretinut blaturile
Este un manager de kkt
Din surse sigure stiu ca e stelist, sufera la TV la meciurile Stelei, probabil ca om nu e cine stie ce din moment ce a schimbat atat de usor taberele.
Ce face banul din om...
Din câte imi amintesc Steaua a renuntat la el,nu el la Steaua.
Apoi,fiind prieten din copilarie cu C.Dinu,a fost adus de acesta la Dinamo.
bai fratilor, opriti-va cu balivernele despre "stelistul si profesionistul tica" fiindca un gunoi mai mare decat el nu exista.Sa ma si explic acum :
1. Acum vreo 10 ani ca de obicei am fost vara la reunirea lotului.Stiu ca printre toti suporterii se acredita venirea unor jucatori (un singur nume imi amintesc:Gabi Popescu) si grupul meu il ia deoparte pe danilescu tocmai coborat din birourile de la tribuna a doua. "Ce se aude nea tica, vina cutare si cutare ..? " la care nervos omul "nu ma mai intrebati bai baieti, nu vedeti ca ala (nea Ion )nici nu ma lasa sa stau in birou la nici o negociere,face totul de capul lui,intrebati-l pe el!" .a fost un moment de sinceritate involuntara care spunea multe : marele Alecsandrescu tot timpul s-a temut de acest vierme, a stiut ce-i poate pielea.De altfel stiu sigur cum in complotul din iarna lu 96 cand Nea Ion a fost nevoit sa abdice, betivanul de tica a avut rolul principal, dar a luat-o in mana apoi fiindca ministrul de atunci (alea erau vremurile) l-a pus pe Puscas "prim" si pe danilescu "vice".
2 Dupa ce l-a alungat Paunescu in 99 de la Steaua,(singurul lucru bun facut de acesta la noi) tradatorul a plecat la javre cu toate secretele.Sa ne amintim meciul din groapa din 2000 (in primavara, 2-3) cand la inceput se intretinea cu mizeria de miu si radeau amandoi in fata galeriei. Ei bine, cred ca toti care au habar de fotbal isi amintesc cum ne-a vandut miu la acel meci, facand penalty si luand si repede 2 galbene. Piturca, cu toate nemerniciile lui ,a stiut de ce a scapat de un asa talhar de jucator, care tot timpul cat a mai stat la Steaua a tinut legatura cu bunul sau prieten Apoi la un an, ce-mi facea "jimmy" pe care il aclamau toti dobitocii? Isi punea fularul cainilor de gat in emisiunea lui ioanitoaia!!!
Astea sunt doar cateva aspecte din trecutul lu' "nea tica" , dar nu toate.Iarasi am aflat ca in 99 si Iordanescu si Piturca au pus ca o conditie venirii lor la Steaua ,plecarea acestui "pion otravit" care a lucrat toata viata pentru altii. Iar cei care cred in calitatile sale de "descoperitor" sa-mi spuna si mie,la noi sau la caini cate valori a "pescuit" profesionistul lu peste?
Sa nu confundam transferurile facute de Steaua la mijlocul deceniului trecut cu "profesionismul lui tica" fiindca atunci slava Domnului aveam un conducator adevarat care stia de ce-l trateaza pe "subiect " ca pe un vierme!
Cred ca aseara ne-am lamurit cine este acest Danilescu...
Mai multe detalii despre plecarea lui Danilescu...am un amic care se jura ca a plecat de bunavoie si nu a fost dat afara!