FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Revista "CAMPIONII"

c.ronaldo1705.09.2006 05:05

Am fost Azi diminetza sa-mi iau revista si primul lucru care l-am constat(pe care nul stiam) e ca e o produtzie GSP.... daca as fi stiut nu cred ca as mai fi cumparato...

Insa dupa ce am citito, imi pare o revista destul de buna....

Bogdan4Steaua05.09.2006 05:59

Azi o voi cumpara si eu. O fac in primul rand pentru ca Andrei Vochin(unul dintre putinii ziaristi pe care ii respect) are o contributie majora la respectiva revista. Am sa revin cu impresii dupa ce o citesc.

AmuntBoy05.09.2006 07:26

pt Andrei Vochin merita revista

pacat ca este murdarita cu restul de editorialisti de la gaseta

skorpio1505.09.2006 08:47

Am inhatat-o si eu pe ultima. :D

Mi-a placut in mare, evident Vochin face toti banii. Restul de inf nu sunt toate noi.

Oricum e buna de colectie, sa avem toate datele la un loc.

Phire05.09.2006 13:45

M-am trezit si eu cu noaptea-n cap sa merg s-o caut, si-am avut noroc. :D

Eu zic ca merita toti banii...calitatea hartiei e una superioara, la fel si pozele, dar si eu am luat-o in special pentru reportajul lui Vochin. Se vede ca omul asta este stelist -pe langa faptul ca, dupa mine, e cam singurul jurnalist obiectiv si cu coloana vertebrala-, fiindca nimeni nu scrie mai frumos despre Steaua ca el. Si chiar m-a impresionat reportajul ala al lui...s-a mai dovedit inca o data, daca era nevoie, ca jucatorii, conducerea si tot staff-ul tehnic formeaza o adevarata familie. :D Si asta ma face si mai mandra ca sunt stelista. :)

***alex***05.09.2006 14:11

O revista f.buna calitatea pozelor si a hartiei este exceptionala! F.bun articolul lui Ioanitoaia, sa speram ca asa va fi!

c.ronaldo1706.09.2006 03:09

eu cred ca articolul li Andrei Vochin este unul din cele mai bune din ultimi ani scos pe piatza...