Am fost Azi diminetza sa-mi iau revista si primul lucru care l-am constat(pe care nul stiam) e ca e o produtzie GSP.... daca as fi stiut nu cred ca as mai fi cumparato...
Insa dupa ce am citito, imi pare o revista destul de buna....
Am fost Azi diminetza sa-mi iau revista si primul lucru care l-am constat(pe care nul stiam) e ca e o produtzie GSP.... daca as fi stiut nu cred ca as mai fi cumparato...
Insa dupa ce am citito, imi pare o revista destul de buna....
Azi o voi cumpara si eu. O fac in primul rand pentru ca Andrei Vochin(unul dintre putinii ziaristi pe care ii respect) are o contributie majora la respectiva revista. Am sa revin cu impresii dupa ce o citesc.
pt Andrei Vochin merita revista
pacat ca este murdarita cu restul de editorialisti de la gaseta
Am inhatat-o si eu pe ultima. ![]()
Mi-a placut in mare, evident Vochin face toti banii. Restul de inf nu sunt toate noi.
Oricum e buna de colectie, sa avem toate datele la un loc.
M-am trezit si eu cu noaptea-n cap sa merg s-o caut, si-am avut noroc. ![]()
Eu zic ca merita toti banii...calitatea hartiei e una superioara, la fel si pozele, dar si eu am luat-o in special pentru reportajul lui Vochin. Se vede ca omul asta este stelist -pe langa faptul ca, dupa mine, e cam singurul jurnalist obiectiv si cu coloana vertebrala-, fiindca nimeni nu scrie mai frumos despre Steaua ca el. Si chiar m-a impresionat reportajul ala al lui...s-a mai dovedit inca o data, daca era nevoie, ca jucatorii, conducerea si tot staff-ul tehnic formeaza o adevarata familie.
Si asta ma face si mai mandra ca sunt stelista. ![]()
O revista f.buna calitatea pozelor si a hartiei este exceptionala! F.bun articolul lui Ioanitoaia, sa speram ca asa va fi!
eu cred ca articolul li Andrei Vochin este unul din cele mai bune din ultimi ani scos pe piatza...