FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hamutovski,unul dintre eroii luptei de la Bilbao.

Virgil03.12.2004 06:29

Vasea Hamutovski a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai meciului Stelei împotriva Athletic-ului basc.

Fara paradele sale,probabil ca Steaua s-ar fi întors acasa cu mai multe goluri la pasiv.Ceea ce ar fi schimbat radical datele ecuatiei.

Laudat în presa din Spania,comparat pe site-ul UEFA cu Zenga însusi,Hamutovski,cu modestia-i cunoscuta a afirmat ca fara apararea de exceptie a Stelei nu ar fi putut realiza jocul bun.No comment.

Sa remarcam cu totii ca Vasea a depasit perioada mai putin roza,când ne întrebam ce se întâmpla cu el.

Vasea s-a întors!Traiasca Vasea!

live4steaua03.12.2004 10:04

Perfect de acord!Eroul meciului, Hamu a demonstrat ca este un portar extraordinar cu reflexe pe masura.Este bine ca avem astfel de jucatori,dar trebuie sa tinem de ei,pentru ca altfel nu vom reusi sa facem performanta.

gone03.12.2004 13:52

Din cate se spunea in presa Hamu poate pleca la iarna din Ghencea. Ar fi o lovitura grea pt noi. Eu sper sa ramana macar pana la primavara.

Virgil03.12.2004 15:46

Nu cred ca va pleca nimeni.Becali o fi oricum,dar când spune ca nu pleaca nimeni si ca pe lânga ce avem vor mai veni 4 jucatori buni,îl cred.