Victor Piturca vs. Marian Iancu
Încarcat de Nila179. - Discover the latest sports and extreme videos.
Antrenorul Universității Craiova si patronul Timisoarei si-au aruncat ieri vorbe grele, in stilul suburban specific fotbalului din Liga I.
Totul a plecat de la declaratiile lui Iancu, cel care, in urmă cu cateva zile, a spus despre "Satana" că nu stie să vorbească: "Piturcă nu se pricepe la vorbe, este aproape agramat". Piturcă i-a platit-o ieri patronului Timisoarei cu varf si indesat. "Iancu a aparut in fotbal nu stiu cum. A facut niste milioane de dolari, numai el stie cum, si a devenit patronul Timisoarei. Persoanele astea care apar la tot felul de emisiuni si discută despre orice echipă sunt niste curve ale presei. Iar el face parte din acest fenomen. Nu are nimic in comun cu traditia suporterilor timisoreni", a tunat tehnicianul juvetilor.
"Știti zicala: «Cand ajunge tiganul... puncte, puncte». Lui i se potriveste. L-am vazut in urmă cu cateva saptamani, ii dadea sfaturi lui Lacatuș cum să joace cu Dinamo. El se pricepe la toate. E si antrenor, si patron, si de toate. Nici nu stiu din ce clasă a intelectualilor face parte, a tiganilor sau a romanilor. Cand vorbeste, si pasarile il ascultă", a atacat Piturca Fostul selectioner a continuat cu o avalanșă de jigniri referitoare la aspectul fizic al lui Marian Iancu.
"Cred că este obsedat de cum arata Să se uite in oglindă să-și vadă fata. Nu stiu de ce m-a atacat. Scopul lui e să-l vadă lumea de fiecare data Mereu intră in dialoguri contradictorii. Atacă Dinamo, Craiova, Steaua, orice echipa Este unul din magraonii aparuti peste noapte si cu siguranță vor mai aparea si la altii. Nu trebuie să ne ridicam la nivelul acestor oameni. Eu nu-mi permit să jignesc clubul timisorean si imi cer scuze chiar si lui dacă s-a simtit jignit", a mai spus tehnicianul oltenilor.
Nici Iancu nu s-a lasat ieri mai prejos si a polemizat in stilui caracteristic. "M-a facut tigan, dar uite cine vorbeste: «Albă ca Zapada»! Nu e nicio diferență intre el si smoala Îi mai trebuie silicon in buze ca să arate bine. Craiova nu va juca in cupele europene, vă promit", a spus Iancu la Digi Sport.
Victor Piturcă nu este la primul atac de acest gen. Pe vremea cand era antrenor la Steaua, el a avut o dispută verbală si cu Cornel Dinu. După ce "Procurorul" pusese la indoială metodele de lucru ale lui Piturca acesta a replicat: "Dacă vrea să jignească pe cineva, să-l jignească pe taică-su, pe maică-sa, să aibă grijă de copiii lui, de familia lui, de petele lui de pe față, ascunse de barba aceea perversa jegoasă si murdara care il caracterizează".
O altă tintă preferată de Piturcă este Mihai Stoica. Recent, antrenorul a spus despre fostul manager general al Unirii Urziceni că "i se potriveste cel mai bine functia de... curvă".