Steaua s-a calificat.Chiar daca a plecat cu mana goala de la Bilbao,ea a obtinut biletele pentru primavara,e adevarat,si datorita egalului din partida Besiktas-Standard.
Bravo!!!
Dupa 10 ani o echipa romaneasca in primavara.[/b]
Steaua s-a calificat.Chiar daca a plecat cu mana goala de la Bilbao,ea a obtinut biletele pentru primavara,e adevarat,si datorita egalului din partida Besiktas-Standard.
Bravo!!!
Te corectez un pic , dupa 12 ani Steaua in primavara.
Te corectez un pic , dupa 12 ani Steaua in primavara.Te corectez si eu.Cu numai doi ani.Deci,dupa 14 ani o echipa româneasca în primavara europeana.
Mai conteaza? Ne-am calificat. Europa Steaua, Romania Steaua, oriunde Steaua, campionii din Ghencea.
Te corectez un pic ' date=' dupa 12 ani Steaua in primavara.[/quote']Te corectez si eu.Cu numai doi ani.Deci,dupa 14 ani o echipa româneasca în primavara europeana.
93-2005 calculeaza tu.Dar la 14 nu ajungi.
Steaua si numai Steaua in primavara.
Steaua a aratat ca este o echipa cu ambitie la un nivel European !Forza Steaua
Singura echipa din Romania in Europa-Steaua!Cea mai buna echipa din Romania-Steaua!
Steaua s-a calificat in primavara europeana. Tot ce mai conteaza acum este ca echipa noastra sa mearga mai departe si sa arate Romaniei si chiar lumii ca Steaua este inca o forta. Poate castiga Cupa UEFA. Iar noi trebuie sa fim alaturi de toti jucatorii pentru ca fara suporteri Steaua nu exista. Steaua iti doresc o calatorie cat mai lunga prin Europa si sunt alaturi d tine. CU Steaua PANA LA MOARTE !!!
Eu recunosc sunt dinamovist dar ma bucur pentru Steaua mi-ar fi placut sa fie si Dinamo pe acolo dar asta e noi cu campionatul si cupa
:o voi cu cupele europene
Si eu la fel, dar nu ma bucur prea mult, inca nu dau din coada...
Te corectez un pic ' date=' dupa 12 ani Steaua in primavara.[/quote']Te corectez si eu.Cu numai doi ani.Deci,dupa 14 ani o echipa româneasca în primavara europeana.
93-2005 calculeaza tu.Dar la 14 nu ajungi.
Steaua si numai Steaua in primavara.
Recorectez,ramân 12!
14, 12, ce mai conteaza! Felicitari.
:lol:
[/b]FORZA Steaua !
Bine, mai, deocamdata voi, fir-ar! dar la final vom rade noi... Al 18-lea titlu, cine stie, poate si eventul. Crezi ca daca il aveti acum pe gafa de plesan sunteti castigatori din oficiu? ![]()
topic inchis.
reddog ai idee daca fac o cautare pe forum....cam de acte ori ai folosit expresii de genul "n-as prea crede" "las ca mai vedem" "cine rade la urma" sau alte asemenea. gata, te-am inteles, altceva?