FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua s-a calificat în primavara europeana!

Virgil01.12.2004 21:40

Dupa un meci în care am avut mari emotii,cel din aceasta seara cu Athletic Bilbao,Steaua a pierdut la limita 0-1,dar s-a calificat!

A fost un meci tipic de calificare în care Steaua a contat mai putin în faza de atac.

Presingul facut de-a lungul celor 94 de minute de joc a facut ca Steaua sa piarda la singurul scor care ne putea califica fara a mai astepta jocul rezultatelor ultimei etape.

Desi a pierdut,Steaua,caz mai rar, primeste felicitarile noastre !

FORZA Steaua SI MULTUMIM PENTRU CALIFICARE !

serban2301.12.2004 21:57

Frumos meci au facut, de echipa ce va juca in primavara europeana.

Steaua Steaua Steaua si doar atat

sorin_77702.12.2004 06:47

Numai noi si numai noi... :))))...

Numai noi reprezentam fotbalul romanesc afara

Numai noi avem prestigiu,

Numai noi ne putem lupta in Europa,

Numai noi existam!!!

Numai noi si numai noi...

live4steaua02.12.2004 06:50

Exista situatii in fotbal,ca si in mai multe sporturi, in care,chiar daca pierzi...castigi!Exact asta a fost si situatie Stelei care desi invinsa,merge mai departe in primavara.BRAVO Steaua!

Eu zic ca pana la urma n-am jucat rau,am avut o repriza secunda chiar excelenta, cu ocazii destule si i-am tinut departe de poarta. Si sa ne gandim ca pana la urma era vorba de o deplasare,a doua in 3 zile, si inca una la Bilbao,cu o echipa puternica.Ba cred ca puteam scoate chiar un egal,dar lipsa de experienta a lui Cristea si lipsa meciurilor in picioare a lui Dica ne-au privat de aceasta bucurie.

Nu-i nimic,avem una si mare, pe care acesti ne-au daruit-o dupa 12 ani de asteptare.Pentru asta se cuvine sa le spunem un mare MULTUMIM Steaua! si mult succes in continuare!Sa le aratam dinamovistilor si rapidistilor cine sunt cei mai buni.Ei in Cupa Romaniei,noi in Cupa...UEFA!

FORZA Steaua!

horse3702.12.2004 07:08

eu zic ca nu am jucat prost. totusi, am jucat cu bilbao nu cu Unirea braila! ei au dat un gol de exceptie si au mai avut si cateva ratari. noi prima repriza, mai ce se joaca pe la noi acasa in campionat dupa care in a II a am aratat de ce trebuie sa jucam in primavara europeana.

cum obiectivul a fost indeplinit, ce mai conteaza restul.

acum ca politica s-a terminat pt gg Becali, sa puna mana sa intareasca echipa cu jucatori pe posturile deficitare pt ca sa lungim acest drum cat mai mult cu putinta.

se poate mai mult.

hai Steluta!!!

AStefan02.12.2004 08:42

Apropo de primavara europeana si de intarirea echipei.

Parerea mea este ca singurul jucator care poate intari lotul Stelei din campionatul nostru este Plesan.

Incep aici o "campanie", ca sa zic asa de strangere de adeziuni in favoarea lui Plesan pentru aducerea lui in Ghencea.

Hai Steaua echipa noastra europeana.

crin3l02.12.2004 10:41

Steaua jucat DESTUL DE BINE IN MECIUOL DE ASEARA.A FACUT INSA NISHTE GRESHELI IN APARARE ASTFEL PRIMIND si GOLUL.DAK FRUCTIFIKM OCAZIILE PE CARE LE-AM AVUT IN REPRIZA A-2-A AVEAM SHANSE CHIAR SA NE KLIFIKM DE PE PRIMUL LOC,DAK IN ULTIMA ETAPA SE INREGISTRAU 2 EFALURI.ORICUM FELICITARI Stelei CARE ESTE SINGURA ECHIPA ROMANESCA CARE FACE CUNOSCUTA Romania IN LUME.PANA si NATZIONALA ESTE UMBRITA ACUM DE PERFOMANTZELE Stelei!!!!!!!!!!!

TZINE-O TOT asa Steaua si SA RAMAI INTOTDEAUNA CEA MAI TARE!!!!!!!!

sorin_77702.12.2004 12:43
Apropo de primavara europeana si de intarirea echipei.

Parerea mea este ca singurul jucator care poate intari lotul Stelei din campionatul nostru este Plesan.

Incep aici o "campanie", ca sa zic asa de strangere de adeziuni in favoarea lui Plesan pentru aducerea lui in Ghencea.

Hai Steaua echipa noastra europeana.

Eu zic ca Plesan nu e de Steaua... Eu prefer un jucator mai muncitor pentru Steaua, care se daruieste mai mult... Plesan a lasat-o mai moale din pacate pentru el...

Kustino02.12.2004 15:53

vine primavara si noi nu avem gazon european, eu zic ca la lucrul asta trebuie sa se gandeasca conducerea inainte de a aduce jucatori!

Vine vine primavaraaaaaaa!!!!!!!!

Gaby02.12.2004 16:57

Plesan este un jucator foarte bun si eu cred ca este exact ce trebuie Stelei acum. in primul rand pentru ca este un executant foarte bun de lovituri libere.

Iar al doilea jucator ce trebuie adus, tot din acelasi motiv in primul rand: Caramarin.

Cu cei doi si cu restul echipei pastrat intact n-as mai avea nici o frica in Romania !

Inca ceva: acum mi-e un pic frica pentru Zenga. Nu este chiar putin lucru ca nu este foarte sigur ca va ramane la Steaua...

Hai sa facem un banner mare de tot duminica si sa scriem mare pe el: Zenga, TE IUBIM MULT DE TOT !!! Ce ziceti ? Daca stau sa ma gandesc, chiar si la meciul cu Besiktas putea sa fie incurajat ceva mai cu volum de suporteri...

Virgil02.12.2004 17:02

Si eu cred ca Plesan ar fi potrivit pentru Steaua.Si sunt convins ca aici ar avea posibiltatea sa se afirme cu adevarat si pe plan international.

Evident si de Caramarin ar fi nevoie.

De Zenga nu mai spun.Cum ar fi sa plece tocmai acum de la Steaua?Nici nu vreau sa ma gândesc.Sunt convins ca s-a atasat atât de mult de jucatori,de conducatori,de suporteri încât numai un transfer la Inter i-ar zgândari un pic orgoliul.Dar nici atunci.Eu cred ca Zenga nu e omul jumatatilor de masura.Mai ales ca acum e iubit de noi toti.

sorin_77702.12.2004 17:40
Si eu cred ca Plesan ar fi potrivit pentru Steaua.Si sunt convins ca aici ar avea posibiltatea sa se afirme cu adevarat si pe plan international.

De ce crezi, Virgil, ca Plesan ar fi o solutie pentru Steaua...

De ce nu spuneti cu totii sa ramana cei ce sunt si astfel vom putea avea continuitate si jucatorii s-ar cunoaste mai bine unii pe altii si s-ar gasi mai bine in teren... Ce nevoie sa avem de un jucator inconstant... Plesan a aratat ca nu este un jucator constant si serios ... Nu are daruire.

Virgil02.12.2004 18:04

De acum totul e foarte clar.

Ciobanul a spus ca nu va renunta la nici un jucator în iarna.Dimpotriva,va mai aduce câtiva jucatori.Dar numai români pentru ca e patriot.Ca si bascii.

live4steaua03.12.2004 10:00

Parca totusi ar fi mai mare nevoie de Caramarin decat de Plesan.A jucat mult mai constant si este un jucator foarte bun de banda, ceea ce nu ne-ar strica in acest moment.

reddog03.12.2004 16:06

Plin de invidia aferenta, va transmit totusi felicitari.