Sunt curios cam ce se doreste in privinta asta.
Eu nu as vrea.Poate secund, dar parca nu ar fi normal.
Sunt curios cam ce se doreste in privinta asta.
Eu nu as vrea.Poate secund, dar parca nu ar fi normal.
in nici un caz secund. antrenor principal. personal il astept de mult sa vina dar daca ciobanu' are alte interese ce sa-i faci.
INIMA NOASTRA BATE DE 7 ORI [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].
Ce v-a venit ? V-ati saturat de bine?Pentru ce sa fie schimbat Zenga când Steaua nu a mai avut asemenea performanta de ani de zile?
Ma, voua va place sa va jucati sau sunteti oameni seriosi?
virgil sunt doar curios ce-si doresc suporterii stelisti, confrati ai mei, in momentul de fata, ce te ratzoiesti asa.
nu inteleg rostul acestui subiect astazi cand; santem pe primul loc la sfarsitul turului, ne-am calificat in primavara europeana.
e fara cap si fara coada!!!
E o intrebare cine vrea raspunde cine nu , nu .Nu mai comentati atata.
Daca-l schimba cineva pe Zenga acum chiar suntem tiganii Europei. Marius trebuie sa fie pregatit, caci daca in retur pierdem 2-3 meciuri, se schimba imediat placa. Nu trebuie sa o dam in bara la mai mult de 3 meciuri ca Dinamo a inceput deja BLATIADA (vezi meciul cu Argesul).
Zenga sa ramana pe loc, nu se pune problema venirii lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].
ziua FIAREI inca n-a sosit.
Bai asta, "ciobanul"asta cum ii spui tu e cu banii la Steaua,poate ca daca erau altii la conducere Steaua nu mai avea echipa asta.Asa ca las-o moale.Cat despre [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] toata stima o sa-i vina si lui randul cu siguranta,dar nu acu.Ce acum nu e bine?