FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Walter.

Virgil01.12.2004 07:22

Walter Zenga.

Dintr-o persoana nedorita la începutul sezonului actual de catre suporterii Stelei,a reusit un adevarat tur de forta.

In conditiile în care a preluat echipa cu numai câteva zile înainte de începerea campionatului.

In conditiile în care a avut numerosi jucatori accidentati si a fost fortat sa joace cu înlocuitori recent transferati.

In conditiile în care a luptat cu o mâna de oameni valizi pe doua fronturi,intern si extern.

Rezultatul de pâna acum al echipei pe care o conduce este admirabil.Campioana de toamna cu optiune clara de a deveni campioana sezonului 2004/2005,si atât de aproape de calificarea în primavara europeana.

Atingerea limanului nu a fost usoara.Au fost meciuri "pe viata si pe moarte" în care inspiratia înlocuirilor si poate un pic de sansa i-au creat un nimb.

Acest nimb speram sa se îngroase considerabil în aceasta seara de 1 Decembrie 2004 la Bilbao,contra bascilor de la Athletic.

De la cota 0(zero) de la care a plecat,Walter a urcat în constiintele si inimile noastre la o cota care a atins încrederea noastra deplina în el.Incredere sinonima cu dorinta de a fi mentinut antrenor al Stelei în continuare,pentru a desavârsi ceea ce a construit bine pâna acum.Cu rabdare,cu atasament fata de jucatori,cu întelepciune,cu inspiratie,cu emotie,cu nervi,cu bucurie,cu inima.

Ne bucuram ca s-a întâmplat asa si ca Walter Zenga,cel mai bun portar al lumii între 1989-1991,este al nostru.Ne-am gasit în sfârsit un antrenor pe sufletul nostru.Unul care s-a impus prin personalitate si profesionalism.Unul cu care speram sa obtinem mult.Unul caruia îi adresez un meritat:

Respect Walter.

gianini01.12.2004 11:39

nimeni nu se astepta sa vina Walter, toti credeam ca va veni [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si am privit cu suspiciune numirea lui la carma Stelei.

dar iata ca are rezultate ceea ce ne bucura.

bravo Walter!

gone01.12.2004 13:47

Zenga a reusit sa imi schimbe parerea in acest retur. Eu, cred ca si voi, il asteptam pe nea Marius sa vina din nou la Steaua. Cand a venit Zenga am fost dezamagit. Acuma sunt fericit ca a venit. Chiar daca nu califica Steaua in primavara (Doamne fereste) tot nu avem ce ii reprosa. Bravo Walter.

Virgil03.12.2004 06:03

Plata are si rasplata.

Pe cât ne opuneam,cei mai multi dintre noi,numirii lui Zenga în functia de antrenor al Stelei la începutul turului,pe atât ne tâtâie acum fundul sa nu cumva sa plece.

Dar nu o va face pentru ca e om de caracter.

horse3703.12.2004 08:42

nu pleca! aici mai sant multe de facut. cu noi vei merge in Champions League. cu noi vei fi si mai cunoscut. prin noi vei ajunge la echipa care te a consacrat. prin noi vei ajunge la inter.

multi dintre suporteri te-au contestat la inceput, dar astazi cu mult mai multi sant cei care te iubesc si-ti vor striga numele din toti plamanii. stai la noi Walter! Steaua Stelei depinde de tine astazi, maine si mult timp de aici in colo.

GRATZIE Walter!

ps. mai oameni buni! duminica pe stadion cu totii. si din primul minut si multe altele dupa cele 90'... Walter Zenga nu pleca, Steaua este echipa ta!

ADRIAN PACURAR04.12.2004 21:24

Sa nu uitam ca se pare ca tatal sau este grav bolnav, nu stiu daca este adevarat dar vestea asta a primit-o inainte de meciul cu bascii, duminica la ora 14 sa-l facem sa se simta extraordinar.

florinzamfir04.12.2004 22:42

E bine ca am nimerit un profesionist adevarat. Ca la noi romanii, in toata istoria, daca nu vine un strain sa ne puna pe directie , parca nimic nu ne iese. Macar sa mai castigam o cupa cu Zenga, daca am mai luat una cu Jenei.