De cativa ani, in coace, suntem bataia de joc, a conducatorilor, jucatorilor. Venim la meciuri, ne enervam ca de 5 ani nu am castigat nimic si suntem insultati cu buna stiinta, de conducatori, jucatori. Sunt din ce in ce mai dese iesirile, sa le spunem dure, cuvintelor fara respect aduse de unii dintre conducatori, jucatori. Nu mi se pare normal ca ei sa faca ce fac, indiferent ca presa le este negativa, ar trebui sa fie atenti la ceea ce fac, fara presa si fara noi fanii, echipa Steaua, ar fi un mic National, care s-ar afunda din ce in ce mai tare in namol, fiindca, nu ar mai avea patronul capital de imagine si banii nu ar mai venii, de ce nu se gandeste si Ciobanul, ca fara mediatizare pozitiva si el va pierde, sa aiba grija cine il sfatuieste, nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, dar capitalul pozitiv al echipei si al dumnealului,nu se castiga facand, declaratii iresponsabile, gesturi reprobabile, care pe cei mai multi dintre noi incep sa deranjeze, stiu ca nu era normal, sa scriu asa ceva inainte de meciul de maine, asta deocamdata nu are de a face cu dragostea de echipa, de culori, cineva sa faca ceva pana nu va fi lumea indepartata de la stadion, in momentul cand vor aparea sincope, ca pt multi dintre noi lozinca la bine si la greu nu e valabila, vin de ani multi pe stadion si vad ce se intampla cand nu jucam, e cam gol si daca si respectul, este zero, cred ca va fi chiar gol,priviti ce s-a intamplat ieri pe aeroportul din Timisoara, scrie in g.s.p: " Deși steliștii sînt în silenzio stampa, reporterii Gazetei au ținut sã le transmitã un mesaj de încurajare în limba italianã ieri, la intrarea în Aeroportul din Timișoara, înaintea plecãrii spre Bilbao. "In bocca al lupo" era scris pe douã coli format A4. Înseamnã "baftã", nu "în gura lupului". Secundul Pedrazzini a articulat "Grazie!", Boștinã a spus relaxat, "Vã mulțumim, bãieți!", iar Zenga a schițat un zîmbet.
Restul au trecut nepãsãtori. Doar Mihai Stoica, președintele executiv al Stelei, s-a arãtat deranjat de atitudinea ziariștilor. "Cu ironii din acestea puneți presiune pe jucãtori și normal cã n-or sã mai discute cu presa! Cred cã vã bucurați dacã pierdem în Spania", s-a rãstit Mihai Stoica la reporterii Gazetei Sporturilor, retezînd apoi orice încercare de discuție: "Hai, bãi bãiatule, cã nu ești tu la nivelul meu sã purtãm un dialog!".
ªi Mirel Rãdoi a ieșit în decor. Iritat de prezența fotoreporterului Gazetei, cãpitanul Stelei a gãsit de cuviințã sã foloseascã un limbaj suburban: "F...-ți morții mã-tii! Nici sã ne bãșim nu mai putem de voi!". Ciobanul n-a plecat ieri cu echipa spre Bilbao, urmînd sã ajungã în Spania mîine. "vi se pare normal ca nu a fost sunat nici belo, sa le spuna cum joaca spaniolii, tot pe gsp.