FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Schimbarea scaunelor d p ghencea si lookul tribunei 2.

mu7u20.08.2006 20:51

mie unu numi place deloc cum arata stadionul nostru si mai ales designul ales la montarea scaunelor. zic ca ar fi mai bine ca acum la renovarea complexului sa se schimbe si aspectul arenei si mai ales scaunele. despre tribuna a 2 a zic eu ca ar fi mai bine sa se scrie FC Steaua cu culoarea galbena. ar fi mai estetic. montarea unei tabele moderne color absolut necesarara. astept parerile voastre.

sergiu_titan20.08.2006 21:46

mie imi place asa cum e! cel mai civilizat ... cainii au gaura in peluza ...vad ca acum au facut un pod de scaune, la raped ala nu seamana cu o baza sportiva, e o chestie asa urat mirositioare de la wc urile alea . Lia Mnoliu e o oala, un lighean labartat, imens deloc cochet, Cotroceniul e dragutz da mic, mic si nu imi place ca nu are legate peluzele de tribune dar parca e mai original asa seamna cu alea din Anglia.

Da afara l-am vazut pe olimpico din roma care seamna cu lia manoliu ...deci nu mi-a placut.

Ghencea -asa cu trib oficiala super tare cand e proaspat vopsita, e unica in tara, abrupt, luminat bine,fara pista de atletism, e UNIC

Dar oricum ai nick de caine nu avem gusturi asemanatoare.

SA-L VAD O DATA CU STELUTE NEGRE CARE FORMEZA O MINGE PE FOND ALB

VaSsY20.08.2006 23:59

Mda intradevar ai si tu dreptate: mu7u !

Scaunele unele dintre ele nu au fost skimbate de 10-15 ani, motivul? nu le-a rupt nimeni, astfel incat peluzele au scaune noi, tribunele vechi...

dar mai intai sa il mai si mareasca cu 2-3 mii de locuri...ca ne-am obisnuit cu Lia si o sa fie mai mare batalia pt un bilet ;))

sergiu_titan21.08.2006 03:49

Cam de 25 de ani nu s-au schimbat scaunele, ma gandeam ca mergem noi sa le rupem poate le schimba...

Oricum cred ca nu ati mai fost demult la meciurile importante, nu ati mai vazut de mult Ghencea gol ... scaunele sunt noi si stadionul arata foarte bine pentru ca a fost "improspatat" acum 2 -3 sezoane iar de un retur de campionat nu s-a mai jucat acolo

bodanelu21.08.2006 05:34

stadionul arata foarte bine... din ce stiu eu scaunele au fost schimbate acum cativa ani, dar problema e ca s-au decolorat de la soare!

mu7u21.08.2006 07:17
Cam de 25 de ani nu s-au schimbat scaunele, ma gandeam ca mergem noi sa le rupem poate le schimba...

Oricum cred ca nu ati mai fost demult la meciurile importante, nu ati mai vazut de mult Ghencea gol ... scaunele sunt noi si stadionul arata foarte bine pentru ca a fost "improspatat" acum 2 -3 sezoane iar de un retur de campionat nu s-a mai jucat acolo . eu ma refeer strict la Ghencea numi plac scaunelele cu toate ca au fost schimbate in sezonul 2004 2005. mama referit la designul aranjamentului cum scrie Steaua pe tribuna. am mai spus si despre tabela de marcaj. cineva ma facut caine ca as avea id de asa natura. nu trebuie sa dau explicatii despre i meu. stiu ca iubesc Steaua si nu sunt un pusti.

ktalyn21.08.2006 12:50

l'am auzit pe Becali k vrea sa'l mareasca, eu zic k ar fi o idee buna, si am inteles k si tabela tre skimbata k altfel nu ne lasa sa jukm in grupe!

in rest stadionu e destul de cochet e cel mai tare din tara cu siguranta!

:wink:

2_stadionul_ghencea-1824835445.jpg[/img]

alex4steaua21.08.2006 12:54

Pai da se mareste stadionu cu 10.000 locuri ...

ktalyn21.08.2006 13:09

sincer mi'e greu sa cred k se va intampla asta prea curand! poate in 2-3 ani!.......

fular-campionii steaua_ro fularultras spre24 fularsteaua2

devotee21.08.2006 13:39

eu zic mersi daca se monteaza o noua tabela. scaunele sunt super ok (sunt de autobuz - scrie rocar pe fiecare :lol: ).

singura mea "problema" este ca steagul Romaniei (din scaune) de la tribuna a II-a, are culorile inversate. de la stanga la dreapta trebuie sa fie albastru - galben - rosu si nu invers asa cum este acum. probabil ca cei care le-au montat inca mai canta trei culori cunosc pe lume... e aiurea ca nu ne stim nici drapelul... in fine... ideea e ca tribunele mi se par ok, de abia astept sa revenim acasa.

cat despre marire cu nush cate mii de locuri, eu recomand sa ne trezim din somn si sa nu mai visam... :( ne-a luat vreo 5 ani ca sa schimbam gazonul si construim deja tribune de mii de locuri?? aiurea...

in concluzie, Ghencea e sfant asa cum este. orice modificare l-ar face mai frumos, mai aratos, dar din pacate, schimbarea costa mai mult decat se vrea a fi investit.

Rossoblu21.08.2006 13:48

nu-mi place c-au vopsit scarile in galben, trebuia sa le lase asa cum erau..gri

Alex1421.08.2006 13:54

Am impresia ca asa trebuie sa fie scarile galbene, pt echipa nationala

ktalyn21.08.2006 14:18

mi se pare ok ca scarile sa fie vopsite in galben, e mai aratos cu putin galben pe langa Rosu-Albastru!

am auzit ca tre' modernizat si vestiaru' oaspetilor!...!

i0nutz8321.08.2006 15:22

Steaua = echipa nationala. Si cu asta am spus tot steagro

Rossoblu21.08.2006 15:47

a zis Gigi ca Steaua are nevoie de Stadion de 60.000, credeti ca s-ar putea extinde actualul stadion macar pana la 50?

I.N.Money21.08.2006 17:18

Asta ar insemna sa mai jucam inca un an pe stadionul din complexul Lia Manoliu..

bodanelu21.08.2006 19:24

sau sa construiasca pe bucati, inceput cu cate o peluza, tribuna etc, ceva de genul stadionului de sub pod acum... dar asta ar insemna destul de mult timp

iancu dragosh21.08.2006 21:51

Ca de obicei, visam la modul stiintifico-fantastic dar nu suntem in stare sa rezolvam probeleme mult mai mici. Pana sa marim acest stadion, ar trebui sa-l facem sa se incadreze in normele UEFA. Ceea ce, la 9 luni de la inceperea lucrarilor nu s-a realizat inca. Cu alte cuvinte, Stadionul Ghencea in care s-ar fi investit 2 mil euro (ultima inventie a conducerii clubului), nu este pregatit sa gazduiasca un meci de Champions League

I.N.Money21.08.2006 22:21

@Bodanelu

Ar fi o aberatie sa se procedeze asa,pai la meciurile internationale cum ar fi ca pe Ghencea sa fie numai 10.000 de oameni ?

Cred ca arena o sa ramana asa multa vreme de acum incolo,

bodanelu22.08.2006 06:18

mie mi se pare sufiecient nr de locuri! chiar daca e imbulzeala la intrare, ca raman multi stelisti pe afara, eu prefer sa plec cu 2-3 ore inainte sa inceapa meciul si sa`mi iau locul pe stadion.

aditza_cheliosu22.08.2006 11:55

parerea mea ca stadionul arata destul de bine. bineinteles ca mi-as dorii niste tribune supraetajate si acoperite (cred ca 45 de mii de locuri ar fi suficiente).

ar fi si unele lucruri care nu ma multumesc: starea precara a toaletelor si nr. mic al lor (noroc ca avem boschetzi), lipsa unei vitrine cu trofee la stadion, un magazin oficial al clubului, o berarie MARE de tot, si cel mai nasol lucru ar fi amplasamentul lui la marginea bucurestiului tre sa recunoastem. ma tot gandeam ca daca ar fi fost amplasat in locul stadionului 23 august, cred ca ar fi fost plin la majoritatea meciurilor, pt ca cartierul titan(balta alba) cred ca e de vreo 3 ori mai mare decat drumul tabarei si sunt multi care sunt stelisti si ar vrea sa vina la meciuri dar nu vin ca nu au cu ce sa se intoarca la orele tarzii (nu prea este o scuza dar asta este).

scaunele de pe Ghencea au o cromatica buna dar sunt niste porcarii. daca vrei sa stai pe spatarul scaunului ca de cele mai multe ori sunt murdare ai toate sansele sa se indoaie spatarul si sa cazi pe spate + ca nu sunt prinse bine in suruburi.

AmuntBoy22.08.2006 13:21

1.Stadionul poate fi marit doar cu supraetajare , dar asta nu o sa fie in curnad > dupa ce trebuia sa ai multe hartii , nici Jiji nu are intrare la ministerul aparari asa cum trebuie (Se construiesti si in 1-2 ani asta)

2. Scaunele se deterioareaza din cauza soarelui si a ploii , daca ar fi acoperite ar dura mult mai mult folosinta lor

3. Tabela color si mare cum au fost cele de la WC2006 ar fi tare , vad ca este si cerinta pt grupe , sa vedem aici ;) (oricum 1 costa ff mult si daca nu este acoperita, parca nu merita expusa acolo sa se strice in 2-3 ani)