FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

DOAR NOI

bercan bogdan27.11.2004 17:00

NU ne impiedica nimeni dar DL.Zenga NU TREBUIE SA MAI FACA EXPERIMENTE PE Steaua,decat cand suntem matematic CAMPIONI pentru ca Steaua SA NASCUT SA FIE CAMPIOANA.FORZA Steaua.DAR PENTRU MINE CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE SA LUAM CAMPIONATUL,SI DUPA ACEEA UN PARCURS CAT MAI LUNG IN UEFA(ASTA ESTE PAREREA MEA)O.ca.?D.J.BASA.I LOVE Steaua.

Xander28.11.2004 03:09
NU ne impiedica nimeni dar DL.Zenga NU TREBUIE SA MAI FACA EXPERIMENTE PE Steaua,decat cand suntem matematic CAMPIONI pentru ca Steaua SA NASCUT SA FIE CAMPIOANA

Fara experimente nu am mai progresa... eu zis sa-l lasat pe Zenga sa-si faca meseria, ca se pricepe f.bine la ceea ce face

gianini28.11.2004 10:06

in mod normal, cu 2 victorii in urmatoarele 2 meciuri vom fi la 8 puncte in frunte fata de locul 2.

ne-am calificat in grupele UEFA, avem 2 victorii si sanse foarte mari de calificare, nu avem ce sa-i reprosam lui Zenga, chiar daca in unele meciuri echipa nu a jucat asa cum si-au dorit suporterii.

nu poti sa joci in toate meciurile foarte bine, important este ca la finalul campionatului sa fim pe locul 1.

bafta Zenga

reddog30.11.2004 15:58

De cand e Zenga la voi mai jucati si voi ceva fotbal... Totusi, la Timisoara ati pierdut 2 puncte importante pentru castigarea titlului.

Alexandru2330.11.2004 17:32

si care este problema ta ca am pierdut 2 puncte? noi nu facem blat cu FC Arges. jucam corect. FORZA Steaua SI VICTORIE LA BILBAO.

Xander01.12.2004 00:02
De cand e Zenga la voi mai jucati si voi ceva fotbal... Totusi, la Timisoara ati pierdut 2 puncte importante pentru castigarea titlului.

Noi am jucat mereu fotbal de calitate .. si asta in comparatie cu echipe mari din Europa, in nici un caz cu echipa asta de merda pe care unele javre o numesc dINANMO. Voi cand ati jucat putin fotbal, ati facut-o pt ca va "lasat" adversarul.. si asta sa intamplat doar cand adunati oleak de bani... Apropo, in cat timp strangetzi banii pt urmatorul blat ? facetzi cheta intre galerie pt a ajuta clubul la strangere? :twisted: