FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Inchiderea de topicuri

dmb15.08.2006 04:11

Domnule moderator Virgil,

existü un drept la replică care trebuie lăsat fiecăruia. Inchiderea unui topic nu ar trebui făcută în felul în care o faceţi dumneavoastră.

Liza Dumitru o fii greşit în viaţa lui f. mult. Meciuri nu s-au vîndut doar atunci ci se vand şi acum.Cei neprinşi sînt glorii ale Stelei în timp ce Dumitru este un rapidist murdar.Tot ce a facut Dumitru ani mulţi la Steaua este şters cu buretele şi greşala vine în prim plan. Din cauza lui Dumitru nu s-a pierdut încă Cupa UEFA din a lui Carlos da. Pe primul îl excludeţi şi ca subiect de discuţie pe al doilea îi luaţi apărarea.Care-i totuşi criteriu?

Tot respectul pentru munca de aici dar nu "desfinţaţi" print-o mişcare istoria clubului.Dumitru este Steaua şi cine l-a văzut jucînd ştie că au trecut mulţi ani pînă să apară un alt fotbalist de talia lui. Sa-i păstrăm în amintire lucrurile bune.

Virgil15.08.2006 04:21

Nu contesta nimeni ca ar fi fost un jucator bun.Are de altfel 57 de selectii la echipa nationala si 12 goluri inscrise.

E vorba de lipsa de caracter manifestata de Ion "Litza" Dumitru de-a lungul timpului la clubul militar.

Faptul de a nu-l fi acceptat pe aceeasi pagina cu marii fotbalisti ai Stelei consta in faptul ca el este hulit de toti Stelistii care il cunosc si stiu ce palma mare a tras clubului armatei prin vanzarile (demascate) de meciuri,cat si pentru faptul ca pe stadionul Ghencea are accesul interzis.

Ultima oara cand a intrat ca simplu spectator acolo,a fost recunoscut si scos in afara stadionului.

In plus,oricine poate vorbi despre el in topicul "Despre fostii jucatori ai Stelei",deschis la sectiunea GLORIILE Stelei.

_______

Extras din REGULAMENTUL forumului :

Prevederi finale

Administratorii si moderatorii pot modifica oricand si oriunde mesajele, fara explicatii prealabile. Administratorii si moderatorii au intotdeauna dreptate, lucrand cu discernamantul de a mentine forumul curat si interesant pentru toata lumea.

_____

S-auzim de bine,ca de vazut...

dmb15.08.2006 14:43

Ok e în ordine! Eu mi-s mai nou pe forum.