FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum se califica sau nu se califica Steaua

Alexandru27.11.2004 15:14

Steaua mai poate rata primavara europeana doar în cazul unui dezastru la Bilbao

Cînd se califica Steaua?

1. Daca învinge sau face egal la Bilbao.

2. Daca pierde la o diferenta de un gol la Bilbao.

În acest caz, Steaua nu se califica daca ies urmatoarele rezultate:

Etapa a 4-a

Bilbao - Steaua 1-0

Besiktas - Standard 1 (la minimum 3 goluri diferenta)

Etapa a 5-a

Parma - Besiktas 1 (la minimum 3 goluri diferenta)

Standard - Bilbao x2 - se califica Bilbao, Parma, Besiktas

sau

Standard - Bilbao 1 (la minimum 5 goluri diferenta) - se califica Standard, Parma, Besiktas

Cînd apar probleme mari

Daca pierde la Bilbao la o diferenta mai mare de doua goluri, calificarea Stelei va depinde foarte mult de rezultatele din ultima etapa, cînd echipa din Ghencea sta. Aici pot interveni rezultate care sa convina tuturor celorlalte echipe si care ar fi în detrimentul Stelei

Criterii de calificare

În cazul în care doua sau mai multe echipe au acelasi numar de puncte, criteriile de departajare sînt, în ordine, golaverajul, numarul de goluri marcate, numarul de goluri marcate în deplasare. Daca dupa folosirea acestor criterii cluburile nu pot fi departajate, se va lua în considerare coeficientul clubului si al tarii din care face parte pe durata ultimilor 5 ani.

sursa: GSp

Acum, nu ne ramane decat sa ne lipim aceste informatii deasupra patului si sa le memoram cu atentie :)

ferosu27.11.2004 19:51

merci pt lamurire :)

sorin_77728.11.2004 18:17

un egal la Bilbao si gata... Asa te califici... Poate in ultima etapa se vor face jocuri de culise astfel incat sa nu ne calificam noi... In cel mai rau caz trebuie sa pierdem la o diferentza de cel mult un gol si ar fi bine ca acolo sa inscriem (conteaza golurile din deplasare unde noi nu am inscris nimic)....

DaRk_Star29.11.2004 20:31

dupa cum au jucat imptriva noastra ,cei de la besiktas nu prea au cum sa invinga la mai mult de doua goluri diferenta pe standard,chiar si pe teren propriu...asta si pentru ca standard isi poate pune la bataie si orgoliu de echipa ce are inca sanse chiar la primul loc...

asadar si o (nedorita,dar totusi ulterior necesara) infrangere la un gol diferenta in meciul de pe san mames ne-ar casigura calificarea matematic...

logic,nu...?

cat despre sanse matematice,60% nu luam bataie, si in acest moment cred ca doar in proportie de 20% am putea pierde la bilbao la cel putin 2 goluri...deci aproape 80% (am zis "aproape" pentru ca la aceeasi ora e si meciul besiktas-standard,care ar putea consfinti calificarea noastra) sanse de calificare vin teoretic numai de la bilbao...

din partea mea e clar:o necalificare mai departe nu ar fi vina nimanui...ar fi pur si simplu destinul...pentru ca nu cred in noroc si ghinion...

horse3730.11.2004 06:40

e la indemana noastra sa ne calificam fara a sta in jocul rezultatelor din ultima etapa. un egal la parma ne ducea pe noi la bilbao in excursie.

hai baieti, puneti osul la bataie rupetile "bascile" bascilor ca se poate! astea-s sansele noastre de calificare!

sorin_77730.11.2004 07:55

Daca in meciul cu Besiktas atacul trebuia sa fie puctul forte (asa cum a anticipat foarte bine virgil) eu zic ca aici mijlocul trebuie sa dea cele mai multe roade si cele doua flancuri ale noastre... Consider ca avem jucatori capabili sa acopere mijlocul terenului si sa alerge mai mult decat spaniolii... Hai baieti ca se poate!!!

SPECIAL: Dica nu uita: Te-asteptam cu scuza ta!!!

Bogdan1one30.11.2004 11:32

Cred ca Steaua trebuie sa intre pe teren cu gandul la victorie nu sa se apere si sa spere la un egal.Daca Steaua invinge ii detronam pe Barcelona si Real Madrid care au facut egal si au luat bataie pe terenul lui Bilbao.Ne-am chinuit cu Timisoara si am gasit scuza ca au avut multi suporteri,sa vede-ti ce ne asteapta acolo.Bogdan.

sorin_77730.11.2004 14:42
Cred ca Steaua trebuie sa intre pe teren cu gandul la victorie nu sa se apere si sa spere la un egal.Daca Steaua invinge ii detronam pe Barcelona si Real Madrid care au facut egal si au luat bataie pe terenul lui Bilbao.Ne-am chinuit cu Timisoara si am gasit scuza ca au avut multi suporteri,sa vede-ti ce ne asteapta acolo.Bogdan.

Este intradeva nebunie mare acolo... Stadionul este asemanator celui din Ghencea din cate am vazut cu tribunele f. aproape de gazon... Poate se gandesc ai nostri ca sunt acasa si joaca mai dezinvolt :)... LA VICTORIEEEEEE!!!!

reddog30.11.2004 16:20

Mai, da' buni sunteti la mate... Eu cred ca va veti califica. Adulmec calificarea voastra.

DaRk_Star30.11.2004 20:33
În acest caz, Steaua nu se califica daca ies urmatoarele rezultate:

Etapa a 4-a

Bilbao - Steaua 1-0

Besiktas - Standard 1 (la minimum 3 goluri diferenta)

Etapa a 5-a

Parma - Besiktas 1 (la minimum 3 goluri diferenta)

Standard - Bilbao x2 - se califica Bilbao, Parma, Besiktas

sau

Standard - Bilbao 1 (la minimum 5 goluri diferenta) - se califica Standard, Parma, Besiktas

sau:pastram rezultatul presupus al Stelei cu bilbao (0-1) si avem:

besiktas-standard 2

parma-besiktas 2 (dar cel putin la aceeasi diferenta de goluri cu care ar invinge si standard)

standard-bilbao x

in acest caz se califica standard si bilbao cu cate 7 puncte si turcii cu 6 puncte dar cu golaveraj mai bun decat al nostru...

oricum,ideal ar fi sa nu luam bataie,ca sa nu stam apoi la mana altora...pentru ca daca ajungem la mana lor,nu e de bine...

Xander01.12.2004 00:42
FORZA RAGAZZI !!! Cred in victorie !! Cred in CALIFICARE !!! 8) ce, nu am putea fi pe locu unu in grupa? :wink: Maine mijlocul terenului va fi decisiv. Sper sa fie la inaltime Munteanu, iar Radoi sa fie stalpul apararii noastre