FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilbao - Steaua - o sansa mare

George Stan27.11.2004 12:38

Steaua joaca miercuri la Bilbao cel mai important meci al ultimilor ani. Intr-un moment in care fotbalul romanesc este foarte jos la toate capitolele, Steaua are sansa sa intre, pentru prima oara dupa 12 ani, in primavara europeana.

La egal suntem calificati.

La infrangere intervine jocul rezultatelor dar nu vreau sa ma gandesc la asta.

Hai Steaua! SUporterii tai merita aceasta calificare!

ANTONIO ZINNI28.11.2004 04:24

Eu am toata increderea ca vom scoate un rezultat bun la Bilbao. V-am spus aveti incredere in stafful Stelei si nu va va dezamagii ... a-ti vazut si in meciul cu turcii s-a vazut mina lui Walter Zenga.

Repet eu am toata increderea ca vom scoate un rezultat foarte bun pentru ca ... putem sa facem asta important este sa tratam meciul cu foarte mare atentie.

FORZA Steaua !!!!

FORZA Zenga !!!!!

George Stan28.11.2004 14:32

OT: Antonio, de ce nu mi-ai raspuns la privat ?

Bogdan1one30.11.2004 11:39

Cred ca este un meci f. inportant pe care Steaua trebuie sa-l castige pentru a arata spaniolilor cine este Steaua Bucuresti.Vom fi cunoscuti in toata Europa daca trecem de echipa de care nu a trecut Real sau Barcelona!!!Bogdan. 8)

Xander01.12.2004 00:45
Cred ca este un meci f. inportant pe care Steaua trebuie sa-l castige pentru a arata spaniolilor cine este Steaua Bucuresti.Vom fi cunoscuti in toata Europa daca trecem de echipa de care nu a trecut Real sau Barcelona!!!Bogdan. 8)

asa-i ! si de asta si cred ca vom invinge... Deja il vad pe GG cum da declaratzii ca suntem mai buni ca barça, mai buni ca real.. deja vad cum promite ca o sa cumpere nu stiu ce jucatori cu sume colosale... deja ma vad cum laud Steaua la colegi si le fac in ciuda ca parma nu se califica... >> Steaua prima in grupa si prima in campionat, asa trebuie sa se termine acest an !!! FORZA Steaua VINCI PER NOI!

gone01.12.2004 13:40

Mai trebuie un punct. Dar nu trebuie sa jucam la egal. Daca inveti de 5 iei 3. Trebuie sa jucam la victorie. Forza Steaua. Avem incredere in voi.

ionut_swe01.12.2004 14:59

Succes in Cupa UEFA diseara dar la campionat nu va doresc succes sper sa castige iar Dinamo hahhaha

George Stan01.12.2004 15:19
Succes in Cupa UEFA diseara dar la campionat nu va doresc succes sper sa castige iar Dinamo hahhaha

Daca va juca meciuri ca cel cu FC Arges, in care adversarii te lasa sa scapi singur cu porterul de la jumatatea terenului apoi, dupa ce le dai gol, tot ei sunt cei care rad in hohote, nici nu ma indoiesc ca Dinamo va castiga campionatul. Si va mai mirati de ce niciodata nu reusiti macar sa nu va faceti de ras in Europa.

kyd01.12.2004 18:41

Avem echipa valoroasa + antrenor bun + patron cu bani + ambitie deci toate ingredientele sa castigam cel putin un punct in Spania.