FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Drame !!!

_yang09.08.2006 09:57
Plîng și golgeterii

Dupã cele douã reușite pentru Boca duminicã, lui Martin Palermo i-au dat lacrimile. Pentru bãiețelul sãu mort joi, la cîteva ore de la naștere. Lui Martin Palermo i se spune "El Loco". Adicã "Nebunul". Pentru cã jucãtorul lui Boca Juniors e foarte imprevizibil. ªi în stare de orice. Sã se batã cu Polițiștii. Sã incite fanii. Sã "rupã" adversarii. Sã rateze de la un metru. Ori sã marcheze de la 40. Duminicã, a reușit alt lucru surprinzãtor. Sã emoționeze întreaga Argentina. ªi nu numai.

http://campionate.ro/index/Si_golgeterii_p...ng_nui_asa.html

Comentariile chiar nu-si au rostul ...

I.N.Money09.08.2006 11:48

Am citit si eu ieri,am ramas impresionat,chiar ca acest jucator este unicat...

***alex***04.11.2006 22:08

O alta drama ar fi cea a lui Dario Silva care dupa un teribil accident de masina a reusit sa scape cu viata dar i s-a amputat un picior. Trist sa iti inchei astfel cariera de fotbalist.

_yang07.11.2006 11:02

Nu e trist... e tragic. :(

yo_marius23.02.2008 15:15

iata ce a patit Eduardo de la Arsenal

ruptu.gif

arsenal_mic.jpg

pacat, se aude ca rateaza si Euro!

MoWeed23.02.2008 15:24

asta e genul de accidentare care poate inchieia o cariera...

Joga Bonito23.02.2008 16:09

In 6 luni e ca nou, stati linistiti. Si normal ca rateaza Euro. Nu mai puneti intrebarea asta imbecila.

**alex**23.02.2008 17:07

Si uite asa s-au razbunat englezii pe croati fiindca i-au lasat acasa.

alexynho23.02.2008 17:19

Imbecilitate dusa la maxim . Doar asa pot caracteriza intrarea lui Taylor .

@ Joga Bonito

Nu stiu de ce, dar chiar nu sunt de acord cu tine (la faza "va fi ca nou") . Spune-mi te rog, cati fotbalisti care au trecut printr-o accidentare groaznica, si-au mai revenit la forma de dinaintea accidentarii ? Uite asa se duce o cariera pe apa sambetei :(

**alex**23.02.2008 17:30

Din respect pentru telespectatorii sai, SKY SPORTS nu a difuzat reluarea faultului comis de Taylor. De aceea, momentan nu exista decat poze.

MoWeed23.02.2008 17:30

Si Djibril Cisse a avut 2 accidentari asemanatoare cand a fost la Liverpool si din pacate nu a mai fost acelasi jucator de atunci....totusi tinand cont ca e tanar are o sansa destul de mare sa-si revina. Din pacate pentru el va rata euro datorita inconstientei unui alt jucator....

DelPiero1023.02.2008 20:57

E greu sa iti mai revii dupa o asemenea accidentare...ii dorec sa o faca cat mai repede!

novac23.02.2008 21:02

Este imposibil sa mai alergi "ca inainte" dupa o astfel de fractura! Ramane frica, indiferent de tratamente si de doctori ... cine a avut macar un deget rupt stie acest lucru.

**alex**24.02.2008 10:12
Joga Bonito24.02.2008 10:34
Imbecilitate dusa la maxim . Doar asa pot caracteriza intrarea lui Taylor .

@ Joga Bonito

Nu stiu de ce, dar chiar nu sunt de acord cu tine (la faza "va fi ca nou") . Spune-mi te rog, cati fotbalisti care au trecut printr-o accidentare groaznica, si-au mai revenit la forma de dinaintea accidentarii ? Uite asa se duce o cariera pe apa sambetei :(

Imi vine in minte un exemplu concludent: Djibril Cisse. Tipul a avut dubla fractura de tibie si peroneu la AMBELE picioare. Acum e bine mersi. Si mai sunt exemple.

Intr-adevar, depinde si de el cum isi va reveni. Da la un club cu buget de 350 de mil. se gasesc doctori buni, nu ca Poligora al nostru.

Medicina moderna face minuni!

Dc asta a revenit, sunt sanse si pentru prietenul nostru Eduardo.

MoWeed24.02.2008 10:47

@Joga Bonito

Ce jucator era Cisse inainte de accidentare si ce jucator e acum...O sa depinda probabil de el cat de mult isi va reveni. Zicea bine cineva mai sus ca s-ar putea sa intre cu frica in dueluri fizice de acum inainte....

c.ronaldo1724.02.2008 18:11

Din pacate si Adi Mutu a suferit astazi o accidentare destul de urata dupa cum am vazut in poze, insa cea a lui Da Silva este intradevar foarte grea "de suportat".