Ceva nou in presa sportiva din Romania...sa speram ca va fi diferit fata de ce am vazut pana acum!
Ceva nou in presa sportiva din Romania...sa speram ca va fi diferit fata de ce am vazut pana acum!
S-o crezi tu!!!!!!!!!!!!!!!!
Deja sunt pe duca!!!! :lol: :lol: :lol:
Vad ca sunt la nr.18 dar eu pana acum nu am auzit de revista sau ziar ce o fi ca la 1 leu... ![]()
Acum cateva zile am auzit de baietii astia cu Kickeru' lor, dar cum fac interviuri imaginare nu cred ca o sa implineasca 100 de numere. :lol:
Au facut o "treaba romaneasca" cu ziarul asta. Cred ca l-au lasat pe mana unor autohtoni,fara sa le zica ce sa faca, fara sa stie ca in Romania asta e cea mai proasta treaba pe care o poti face.
Si cat de mult imi doresc (si cred ca ne dorim toti) o alternativa civilizata la inventiile/magariile GSP sau tabloidizarea excesiva Prosport patata si ea de mizerii ocazionale, insa insuportabile (genul articolului de dupa Boro, sau articolele lui Geanta).
P.S: Nu consider Sport Total o alternativa. Este un ziar de ra#at, pe care l-am cumparat de 2 ori in 2 ani, din pura curiozitate. Nimic, pagini incolore si insipide, iz de fituica ieftina scoasa de la ghena, analize mai mult a conducatorilor decat a jocurilor in sine. Ziar care, in pagina a 2-a, ii numeste pe conducatorii Stelei huligani, bezmetici si nesimititi. Am dat cu el de pamant cu mare satisfactie.