FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Kicker-varianta romaneasca

armanovici06.08.2006 21:40

http://www.kickeronline.ro

Ceva nou in presa sportiva din Romania...sa speram ca va fi diferit fata de ce am vazut pana acum!

Dawson06.08.2006 21:54

S-o crezi tu!!!!!!!!!!!!!!!!

Deja sunt pe duca!!!! :lol: :lol: :lol:

***alex***07.08.2006 05:56

Vad ca sunt la nr.18 dar eu pana acum nu am auzit de revista sau ziar ce o fi ca la 1 leu... :D

cristian01411.08.2006 09:21

Acum cateva zile am auzit de baietii astia cu Kickeru' lor, dar cum fac interviuri imaginare nu cred ca o sa implineasca 100 de numere. :lol:

Hassan11.08.2006 10:11

Au facut o "treaba romaneasca" cu ziarul asta. Cred ca l-au lasat pe mana unor autohtoni,fara sa le zica ce sa faca, fara sa stie ca in Romania asta e cea mai proasta treaba pe care o poti face.

Si cat de mult imi doresc (si cred ca ne dorim toti) o alternativa civilizata la inventiile/magariile GSP sau tabloidizarea excesiva Prosport patata si ea de mizerii ocazionale, insa insuportabile (genul articolului de dupa Boro, sau articolele lui Geanta).

P.S: Nu consider Sport Total o alternativa. Este un ziar de ra#at, pe care l-am cumparat de 2 ori in 2 ani, din pura curiozitate. Nimic, pagini incolore si insipide, iz de fituica ieftina scoasa de la ghena, analize mai mult a conducatorilor decat a jocurilor in sine. Ziar care, in pagina a 2-a, ii numeste pe conducatorii Stelei huligani, bezmetici si nesimititi. Am dat cu el de pamant cu mare satisfactie.