FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

VICTORIEEEEEEEE !!!!!!

Alexandru25.11.2004 20:42

Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a exprima starea pe care o traieste fiecare stelist in aceste momente !

Am demonstrat (oare pentru a cata oara ?...) ca suntem SINGURII care reprezentam cu cinste Romania in Europa, si suntem mai presus decat "echipa-gluma" numita in mod abuziv "nationala".

SUNTEM CEI MAI BUNI ! CEI MAI TARI ! Acum, expresiile de dinainte nu mai sunt doar cuvinte goale, cuvinte subiective. Ele reflecta purul adevar!

MANDRU CA SUNT STE

P.S. Pancu, nu esti decat un biet tigan anonim

Radu mic25.11.2004 21:48

Nu stiu cati credeau ca vom invinge astazi. Eu unul nu. Suntem o echipa puternica iar daca nu vom vinde nici un jucator in pauza de iarna sunt sigur ca vom face o faza frumoasa in primavara!

Iar pt "relativistul"* de pancu s-o suga in continuare la el in canal. Forza Steaua ...Mandru ca sunt STELIST

PESTE MARI SI TARI O IUBIRE ROS-ALBASTRA NU SE UITA NICI ODATA!!!

*RELATIVIST pt ca tigani ciordesc relativ tot!

Xander25.11.2004 23:30

FORZA Steaua !!! Super victorie. Am totusi un gust amar in gura: a fost asa un meci frumos si nu am avut cum sa-l vad si video.. : tvri nu au avut mintea necesara ca sa preieie de la tvr1 meciul... si uite ca am fost nevoie sa ascult doar comentariul de pe site-ul oficial.... TVR di MERDAAA !!! FORZA Steaua DEASUPRA TUTUROR !

George Stan26.11.2004 01:30

S*U*P*E*R*B !

Cu o echipa incropita peste noapte datorita indisponibilitatilor, Steaua a dat o lectie de fotbal. Nu am pretentia ca ma pricep la tactici etc, dar am vazut cum Besiktas se caznea sa treaca de agresivitatea noastra la centru. Golul l-au marcat pe o dubla greseala de arbitraj, Baciu era cazut in careu de 1 minut, faza a trecut pe la centru, s-a invartit pe lateral iar cretinul de arbitru credea ca simuleaza. L-am vazut pe Radoi cum se duce la Baciu si il trage cu un gest "scoala-te ma daca cumva simulezi ca vin astia peste noi". Baciu insa era cu piciorul in mana saracu'. De altfel, Baciu nu a mai putut continua partida deci...simulare evidenta, asa cum a declarat ulterior imbecilul numarul 1 din tabara turcilor, Daniel Pancu. Apoi la centrare, Radoi a fost tras taraneste si impedicat sa respinga.

Copilaresc gestul lui Oprita care pana atunci facuse un meci excelent, a blocat bine pe partea lui, a aparut extraordinar in atac si a creat o faza din care, daca ar fi iesit gol, ar fi fost cel mai frumos gol vazut de mine live pe un stadion.

Golul doi al Stelei a fost o fza de sah-mat, Neaga a tras cat a putut pe dreapta si a centrat perfect spre Ciocoiu care atacase 'miseleste' coltul scurt. Pur si simplu turcii nu au putut sa contracareze aceasta faza scoala.

Atmosfera BESTIALA. Cred ca la nici un meci vazut de mine in Templu nu a mai cantat STADIONUL LA UNISON aproape tot meciul. Au fost doar CCA 20 000 de oameni dar au cantat cat pentru 100 000. Turcii au promis ca vin 5000 si au venit 500 iar dupa 2-0 cantau ceva care semana mai mult a jale de inmormantare.

Absolut meritat, Pancu a plecat cu frigiderul plin de carne inapoi in Turcia. Daca ar fi declarat ca BJK Bate cu 10-0 si s-ar fi oprit aici, personal nu as fi avut nimic cu el, dar tiganu' tot tigan, pana nu si-a pus fularul cacaniu la gat si a facut dedicatii cu anticipatie catre suporterii unei mici echipe bucurestene nu s-a lasat. Acu' dilema rapidistilor este de ce au ramas ei fara goluri dedicate in cupele europene. Pai pentru ca Rapid si Dinamo nu inseamna nimic in cupele europene mai baieti. Trist dar adevarat, va trebui sa va obisnuiti cu ideea si sa va ganditi la ea cand mai mergeti la meci sa flecmati antrenorii adversi din tribuna, asta daca nu se stinge lumina... Dar sa-i lasam pe Dinamo sau Rapid in plata Domnului... mortii cu mortii, vii cu vii.

HAI Steaua! Succes la Bilbao!

sorin_77726.11.2004 05:32

Am prevazut ca Zenga va juca cu trei varfuri, dar nu ma asteptam la Ciocoiu in primul 11. A fost o victorie mare care ne da voie sa ne gandim la primavara europeana...

Felicitari Steaua!!!

horse3726.11.2004 06:32

otomanii au plecat rapusi de cruciada lui Zenga & comp. meci increcenat cu transee sapate in fata portii lui Hamu pt ultimile 15'.

asa cum am crezut, axul Mirel, Dorinel, neaga si-a facut pe deplin datoria.

superb spiritul de sacrificiu la domnul Ciocoiu. nu-l mai credeam in stare de asa ceva.

ce sa mai, santem aproape de o primavara europeana daca nu cumva santem ca si calificati.

a, cat pe ce sa uit! oprita!!!!! o sa te lasam fara urechi pt gestul tau copilaros. ne-ai prajit sufletul rau!

sa traim si noi suporterii caci ieri turcii si-au luat-o si in tribune. adica au vazut o galerie adevarata.

thx Zenga si voua baieti!

hai Steluta!!!

Virgil26.11.2004 07:17

M A G N I F I C !

Am intuit cu totii ca atacul va fi compartimentul forte al echipei si asa a fost.

Neaga a fost demential.Gol si pasa de gol.

Ciocoiu parfum,gol la o prima reaparitie în cupele europene.

Oprita insistent ca de obicei.Cu folos.

Tactica a fost câstigatoare.Daca ne-am fi avântat prea mult am fi riscat.

Mijlocul si apararea,inclusiv portarul au luptat chiar ca la Calugareni.Razboi total,cu niste "dusmani" înversunati,înfumurati,superobstructionisti,nesimtiti,etc.Se credeau superiori de parca ei ar fi inventat fotbalul.Si au primit ceea ce au cautat.O lectie de cum trebuie jucat fotbalul actual si mai ales un meci de calificare.

Felicitari lui Zenga si colaboratorilor sai pentru contributia adusa la obtinerea acestei victorii.

Felicitari publicului pentru calitatea de al 12-lea jucator.A fost m a g n i f i c !Magnificii suporteri din Ghencea.

Batem si la Bilbao?Normal asa ar cam fi prin prisma rezultatelor de pâna acum.Dar nu ma mai gândesc decât la un punct.

In continuare [/b]FORZA

Dansan26.11.2004 07:27

Inca putin baieti... Inca putin si suntem calificati...Va iubesc din tot sufletul...

Azi noapte n-am inchis un ochi de bucurie...

Aduceti-ne revelionul pe 1 Dec.!!!!

Publicul...SUPERB...Nu-mi mai gasesc cuvintele pentru ceea ce am urmarit (din pacate la televizor) aseara....

Steaua mereu in inima mea!

Cu Steaua pana la moarte!

rady26.11.2004 11:41

suberb meci, am strigat ca un nebun la goluri! turcaletii n-au avut cred nici 2 suturi pe poarta in prima repriza, ca sa nu mai zic ca nu erau in stare sa lege cateva pase. dogan n-are ce cauta in prima divizie eventual in divizia ª

Oricum, cred ca am spus pe forumul lor ce mai aveam de spus si ma simt mult mai usurat.

in concluzie, un citat pentru 1 decembrie:

SA VEZI CE LE FACEM MIERCUUURI!

HAI....

NE VEDEM SAPTAMANA VIITOARE

ADRIAN PACURAR26.11.2004 14:00

Am urlat, de aproape am atins nebunia, aseara, imi venea sa zbor si eu sa-i ajut, iar cand partida a atins momente tensionante, golul, jucatorii Stelei loviti, explodam, la golul lor nesimtit, am crezut ca ajung la spitalul noua, legat in camasa de forta si cu un turc intre dinti, :). MULTUMIM pt daruire, ASA VA VREM MEREU SI CHIAR DE VETI PIERDE nu va huidui nimeni, ma bucur ca ati inteles, luptand mereu, chiar de jucati slab, vom fi alaturi de voi, ati fost incredibili,multumim.

IL_Diablo26.11.2004 14:47

Bravo Steaua! Zenga ne-a convins din nou! Si sa speram ca pancu pt binele lui nu va juca niciodata la pariuri sportive, pt ca o sa falimenteze! :evil:

sorin_77726.11.2004 20:56

Baieti ne-am bucurat cu totii la victoria frumoasa de joi seara, insa acum trebuie sa uitam. Vine meciul de la Poli si banatenii inca nu au uitat umilinta cumplita de acum un an. Ne asteapta un meci dificil si cred ca se vor menaja ceva jucatori pentru a putea fi apti de joc miercuri la Bilbao... Trebuie sa invingem la Timisoara sa completam bucuria de joi seara...

Forza Steaua!!!

crin3l27.11.2004 13:55

[/size]BRAVO Steaua!!!!Ai cashigta si fara oamenii importantzi ca Dica sau Fl. Dumitru,pe care Meme Stoica ii vedea nelipsitzi de formatzia de start a Stelei.Steaua a luptat senzatzional.Cred ca nici o echipa din Roamnia nu alerga pe teren cum a alergat Steaua in acest meci.Au luptat senzatzional si foarte inteligent,pentru asta il felicit pe ZeNa care este un maere antrenor!!!!Sunt mandru de acesta mare echipa care este Steaua,pe care nici o echipa din Romania nu o va egala vreodata.Succes in meciul cu Bilbao si in shaisprezecimi!!!!!!

Steaua :D:D:D

reddog27.11.2004 16:57

Desi ma roade putin invidia, nu imi ramane decat sa fiu obiectiv si sa va spun ceea ce meritati: felicitari, ati facut un meci bun.

Xander28.11.2004 03:19
Desi ma roade putin invidia, nu imi ramane decat sa fiu obiectiv si sa va spun ceea ce meritati: felicitari, ati facut un meci bun.

felicitari... eu unu nu as fi in stare sa felicit dusmanii in viatza mea, si nici nu as vrea asa ceva!!!

reddog30.11.2004 16:05

Asta pentru ca intotdeaua vei fi cum esti: subiectiv. Daca ai fi din cand in cand obiectiv, ai avea si de castigat... Dar tu nu stii altceva decat sa jignesti cainii, in special pe mine. Vreau sa cred ca nu doar atat te duce capul. :P

Xander01.12.2004 00:31
Asta pentru ca intotdeaua vei fi cum esti: subiectiv. Daca ai fi din cand in cand obiectiv, ai avea si de castigat... Dar tu nu stii altceva decat sa jignesti cainii, in special pe mine. Vreau sa cred ca nu doar atat te duce capul. :P

pai cu unu' care ii face placere sa se cheame JAVRA nu prea am ce vorbi.. stii tu vorba aia, nu te poti apropia de kkt, ca miroasa..

reddog03.12.2004 16:33

Dar scumpule, de ce nu te scutesti de atata putoare si nu apesi ignore?! Sau nu stii ce e aia. Daca ai nevoie de ajutor, contacteaza adminul. Si las-o mai moale cu cuvintele din familia "kkt" pana nu te trec prin toata gama pe private bineinteles....

Virgil25.12.2004 11:50

Cred ca l-ai trecut deja,pentru ca observ o anumita ameliorare.

reddog31.12.2004 19:14

Nu chiar. Nu am fost inca prea rau.

Virgil31.12.2004 22:28

N-ai avut curaj sau esti bine crescut ?

reddog03.01.2005 20:14

Cateii din vestul tarii sunt destul de educati, ca de altfel toti cainii de calitate.

George Stan12.01.2005 11:16

topic inchis, ca de obicei reddog abereaza pe orice subiect. Adevarul este ca, aici fiind vorba de cupe europene nici nu prea avea ce sa vorbeasca si sa nu fie offtopic...