S*U*P*E*R*B !
Cu o echipa incropita peste noapte datorita indisponibilitatilor, Steaua a dat o lectie de fotbal. Nu am pretentia ca ma pricep la tactici etc, dar am vazut cum Besiktas se caznea sa treaca de agresivitatea noastra la centru. Golul l-au marcat pe o dubla greseala de arbitraj, Baciu era cazut in careu de 1 minut, faza a trecut pe la centru, s-a invartit pe lateral iar cretinul de arbitru credea ca simuleaza. L-am vazut pe Radoi cum se duce la Baciu si il trage cu un gest "scoala-te ma daca cumva simulezi ca vin astia peste noi". Baciu insa era cu piciorul in mana saracu'. De altfel, Baciu nu a mai putut continua partida deci...simulare evidenta, asa cum a declarat ulterior imbecilul numarul 1 din tabara turcilor, Daniel Pancu. Apoi la centrare, Radoi a fost tras taraneste si impedicat sa respinga.
Copilaresc gestul lui Oprita care pana atunci facuse un meci excelent, a blocat bine pe partea lui, a aparut extraordinar in atac si a creat o faza din care, daca ar fi iesit gol, ar fi fost cel mai frumos gol vazut de mine live pe un stadion.
Golul doi al Stelei a fost o fza de sah-mat, Neaga a tras cat a putut pe dreapta si a centrat perfect spre Ciocoiu care atacase 'miseleste' coltul scurt. Pur si simplu turcii nu au putut sa contracareze aceasta faza scoala.
Atmosfera BESTIALA. Cred ca la nici un meci vazut de mine in Templu nu a mai cantat STADIONUL LA UNISON aproape tot meciul. Au fost doar CCA 20 000 de oameni dar au cantat cat pentru 100 000. Turcii au promis ca vin 5000 si au venit 500 iar dupa 2-0 cantau ceva care semana mai mult a jale de inmormantare.
Absolut meritat, Pancu a plecat cu frigiderul plin de carne inapoi in Turcia. Daca ar fi declarat ca BJK Bate cu 10-0 si s-ar fi oprit aici, personal nu as fi avut nimic cu el, dar tiganu' tot tigan, pana nu si-a pus fularul cacaniu la gat si a facut dedicatii cu anticipatie catre suporterii unei mici echipe bucurestene nu s-a lasat. Acu' dilema rapidistilor este de ce au ramas ei fara goluri dedicate in cupele europene. Pai pentru ca Rapid si Dinamo nu inseamna nimic in cupele europene mai baieti. Trist dar adevarat, va trebui sa va obisnuiti cu ideea si sa va ganditi la ea cand mai mergeti la meci sa flecmati antrenorii adversi din tribuna, asta daca nu se stinge lumina... Dar sa-i lasam pe Dinamo sau Rapid in plata Domnului... mortii cu mortii, vii cu vii.
HAI Steaua! Succes la Bilbao!